Sari la conținut

Labari onanisti batrani(la propriu)

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Nea Miskin , vad ca ai si momente de inspiratie serioasa.

Adica poti fi luat in seama.

Desi esti cam dificil si conflictual.

De fapt ce doresti de la forum si de la noi ?

Sa ne prinzi in ofsaid sau ce?

Spune drept , esti fizic mai plinut ?

Ars longa , vita brevis !

Film de vazut : Burnt by the sun - 1994 - R. Nikita Mihalkov....

Excepțional film.

Postat

Gogule, zic sa-ti utilizezi ratiunea.

A scris despre mosneag, cu trimitere la @picon, ceea ce mi se pare corect, asta fiind un mocofan libidinos care, la peste 60 de ani, plateste 100 de RON pentru ca o fata cu 40 de ani mai tanara sa-i suporte gafaitul bolnav si duhoarea pestilentiala a corpului deshidratat.

:laugh2

Credința mă bate la cap că moșul ăla era picon.

Rațiunea îmi spune că n-am de unde să știu.

Care crezi că e mai tare?

• Like 2
  • Oras:the buleni
Postat

Iar eu ți-am răspuns că e natural să reacționezi în funcție de vîrsta „cotropitorului” fiindcă aici este implicat instinctul sexual.

Mult timp am avut și eu convingerea că rațiunea e atotputernică. Că totul poate fi tratat, rezolvat, rațional.

Pînă cînd mi-a căzut în mînă „Psihologia mulțimilor” de Gustave le Bon. Atunci am aflat, cu stupoare, că rațiunea e neputincioasă în fața credinței, oricît ar fi ea de prostească. Nu numai credința religioasă, ci orice fel de credințe sunt mai puternice decît rațiunea cea mai luminată.

Culmea e că rațiunea cea mai luminată și credințele cele mai prostești, superstițiile de exemplu, pot coexsita în aceeași minte.

Dar și credințele n-au nicio putere în fața instinctelor, selectate și întipărite în ROM-ul uman (Read Only Memory) de mănunchiul de gene care ne locuiesc.(Asta am aflat-o după aceea, citindu-l pe Richard Dawkins)

Acesta e și cazul de față. Situația relatată de Adina nu se tratează rațional ci instinctual.

Așa se explică de ce moșul a dezgustat-o, în timp ce un tînăr ar fi încîntat-o. Rațiunea nu poate face altceva decît să asiste neputincoasă, oricît ar fi de mustrătoare. Părerea ei nu contează.

genele nu ne locuiesc, ne definesc. sunt blueprint-ul din care ne nastem. dar da, inteleg unde bati. si-s de acord cu lucrurile scrise de tine. as incerca insa pe viitor sa fiu un pic mai atent in argumentatie. spui de psihologia maselor cand vrei sa eludezi comportamentul unui individ (dawkins nu este interesat de specie, ci de individ, care este singurul relevant). iar in general lumea preocupata de subiect are o foarte mare retinere cand atribuie un comportament constientului (rationalul) sau subconstientului (instinctul). pentru ca in viata de zi cu zi este mai intotdeauna un mix.

in speta nu m-ai contrazis cu nimic, dimpotriva, ai si jignit-o pe biata adina :) bine, ea nu s-a prins :) ma dau exemplu pe mine. daca prin absurd rolurile ar fi inversate si ar veni miss univers sa se frece de mine in autobuz eu as simti repulsie. cu alte cuvinte nu-s atras de comportament instinctual (care nu defineste personalitatea unui om), ci de ratiune. de altfel ai fi surprins sa vezi ca un mare numar de fmei gasesc inteligenta excitanta. mai ales dupa o anumita varsta. iar un minim de bun simt spune ca daca vrei sa transmiti cuiva ceva poti sa incepi prin a-ti folosi corzile vocale, nu a-ti imprastia feromonii. daca adina accepta un astfel de comportament (in esenta atractia fata de masculul mai tanar este pur instinct), atunci ea se descalifica pe sine, neconsiderand ca ratiunea conteaza in vreun fel.

da, stiu, sexul e instinct, vizualul conteaza samd. dar preludiul poate fi orice. si este orice.

s-ar putea sa fi fost un pic criptic. imi cer scuze.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

genele nu ne locuiesc, ne definesc. sunt blueprint-ul din care ne nastem. dar da, inteleg unde bati. si-s de acord cu lucrurile scrise de tine. as incerca insa pe viitor sa fiu un pic mai atent in argumentatie. spui de psihologia maselor cand vrei sa eludezi comportamentul unui individ (dawkins nu este interesat de specie, ci de individ, care este singurul relevant). iar in general lumea preocupata de subiect are o foarte mare retinere cand atribuie un comportament constientului (rationalul) sau subconstientului (instinctul). pentru ca in viata de zi cu zi este mai intotdeauna un mix.

in speta nu m-ai contrazis cu nimic, dimpotriva, ai si jignit-o pe biata adina :) bine, ea nu s-a prins :) ma dau exemplu pe mine. daca prin absurd rolurile ar fi inversate si ar veni miss univers sa se frece de mine in autobuz eu as simti repulsie. cu alte cuvinte nu-s atras de comportament instinctual (care nu defineste personalitatea unui om), ci de ratiune. de altfel ai fi surprins sa vezi ca un mare numar de fmei gasesc inteligenta excitanta. mai ales dupa o anumita varsta. iar un minim de bun simt spune ca daca vrei sa transmiti cuiva ceva poti sa incepi prin a-ti folosi corzile vocale, nu a-ti imprastia feromonii. daca adina accepta un astfel de comportament (in esenta atractia fata de masculul mai tanar este pur instinct), atunci ea se descalifica pe sine, neconsiderand ca ratiunea conteaza in vreun fel.

da, stiu, sexul e instinct, vizualul conteaza samd. dar preludiul poate fi orice. si este orice.

s-ar putea sa fi fost un pic criptic. imi cer scuze.

Pentru mine, cel puțin, n-ai fost criptic.

Pozițiile noastre diferă în aprecierea ponderii pe care o are rațiunea în mix-ul de care zici.

Eu zic că e Cenușăreasa și tu zici că are drept de vot.

Eu m-am convins că n-are drept de vot. De aceea zic că te înșeli.

Rămîne să urmărești și tu acest aspect și... poate mai avem ocazia să discutăm.

Da, e drept că Gustave le Bon, (am cumpărat cam tot ce a apărut la noi din ce a publicat) s-a ocupat cu precădere de mulțimi (de oameni). Dar eu l-am citat pentru faptul că el mi-a răsturnat efectiv sistemul de valori, prin ce ziceam: că rațiunea e neputincioasă în fața credinței. Și asta e valabil și la nivel de individ.

Uite, un exemplu trivial. Biblia abundă în neconcordanțe și inepții. Și cu toate astea nu poți să convingi rațional un credincios de absurditatea credinței lui.

• Like 1
Postat

Hai, pekoae, baga aia cu "forum de curvasareala", sa stiu, ca esti in viata, 'ti-ar neamu' de lingai nomenclaturisti....

Fiindcă @beraru mi-a bătut obrazul că pe tine te cocoloșesc, cu părere de rău am să te admonestez de data asta.

Virgula dintre cuvintele evidențiate de mine e în plus.

Eu ți-am zis că virgulăgeala lui picon e molipsitoare.

Postat

Fiindcă @beraru mi-a bătut obrazul că pe tine te cocoloșesc, cu părere de rău am să te admonestez de data asta.

Virgula dintre cuvintele evidențiate de mine e în plus.

Eu ți-am zis că virgulăgeala lui picon e molipsitoare.

Beraru e un filfizon de Youtube si podcasts, plus are tanga-n cur.Cantitate neglijabila, insa roade bine, cand i se acorda prilejul(pentru el, privilegiu)

Ma doare-n perpulis de virgule, pentru ca mie niciodata nu-mi da cu virgula.

Postat

Beraru e un filfizon de Youtube si podcasts, plus are tanga-n cur.Cantitate neglijabila, insa roade bine, cand i se acorda prilejul(pentru el, privilegiu)

Ma doare-n perpulis de virgule, pentru ca mie niciodata nu-mi da cu virgula.

Perfect. Acum am și eu o justificare valabilă în fața lui.

Postat

Pentru mine, cel puțin, n-ai fost criptic.

Pozițiile noastre diferă în aprecierea ponderii pe care o are rațiunea în mix-ul de care zici.

Eu zic că e Cenușăreasa și tu zici că are drept de vot.

Eu m-am convins că n-are drept de vot. De aceea zic că te înșeli.

Rămîne să urmărești și tu acest aspect și... poate mai avem ocazia să discutăm.

Da, e drept că Gustave le Bon, (am cumpărat cam tot ce a apărut la noi din ce a publicat) s-a ocupat cu precădere de mulțimi (de oameni). Dar eu l-am citat pentru faptul că el mi-a răsturnat efectiv sistemul de valori, prin ce ziceam: că rațiunea e neputincioasă în fața credinței. Și asta e valabil și la nivel de individ.

Uite, un exemplu trivial. Biblia abundă în neconcordanțe și inepții. Și cu toate astea nu poți să convingi rațional un credincios de absurditatea credinței lui.

un pic gresit: nu poti convinge un prost cu argumente. adica tu ce vrei sa spui, ca daca te-a 'prins' credinta esti pierdut? :) daca ai fi inceput fraza cu 'in general si la un anumit moment al dezvoltarii sociale' te-as fi crezut. citeste sapiens: a short history of humankind. da, oamenii au nevoie sa creada (asa exista banii de ex). da, oamenii au spirit de turma (scris in adn). da, oamenii sunt irationali (scris in adn, si sunt carti intregi care-ti explica DE CE e asa). DAR nu analizezi oameni, ci indivizi. asta daca vrei sa fii riguros. restu' se numesc prejudecati.

rationalul este prezent in cea mai mare parte a timpului. ai timp sa gandesti si sa analizezi deciziile pe care le iei. ca atunci cand scrii randurile asteai. ca atunci cand ai capacitatea sa-ti rastorni sistemele de valori, asa cum zici. nu cadea dintr-o extrema in alta. esti tot timpul intr-un mix, iar ponderea lui se schimba de la un moment sau altul. organismul nu lasa corpul la dispozitia rationalului in momentele critice (reproducerea, supravietuirea), insa ratiunea este cea care ne-a adus noua ca specie un avantaj evolutiv suficient de important incat sa devenim super-pradatorii planetei. poti argumenta ca intreaga ta existenta este doar o modalitate prin care genele isi asigura supravietuirea. te impaci cu ideea ca esti un automaton?

nature or nurture? este intrebarea rostita cel mai des de catre cei care studiaza natura umana. ghici ce: nu exista un raspuns la nivel de specie, ci doar la nivel de individ. pentru ca fiecare individ e unic si irepetabil prin prisma blueprint-ului in care a fost creat si a mediului in care evolueaza.

daca am invetat ceva pana acum este sa nu am idei fixe. teoria haosului, celebrul butterfly effect, este mult mai prezenta in viata de zicu zi decat suntem noi dispusi sa acceptam. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Vezi la Danna Hot (si la alte site-uri de genul asta, pe clips4sale), ca folosesc prezervative pentru penetrarile anale, vaginale...
  • La filmari fara protectie, se fac analize tuturor participantilor inainte (vezi conditiile pe GGG, de exemplu);
  • Se vad prezervativele feminine in cadru?
  • Chiar crezi ca veti avea atatia candidati la filmari (chiar si cu masti etc.)?! E ca o mica familie, daca e sa fie... Putin probabil, la cata frica si inhibitii vad peste tot.
  • Propunerea o faceti voi, practic; barbatii, alte cupluri etc. raspund;
  • Faceti divizie gay/bisex separata...
  • Oricum nu face nimeni, nimic. Cel mai simplu, pe anunturi, ce fraier pica, pac-pac banu', iesi afara. Hahaha, hihihihi, ala zice cliseele clasice, femeile se eschiveaza clasic, toata lumea e nemultumita in final :laugh2 . Cel mai bine asa! Romaneste!
Nu inteleg nimic, la o anumita idee din textul tau mi s-a pus pauza in ganduri si nu inteleg care! In ce directie vrei sa duci discutia si de ce?

Astea pentru ce sunt?

post-143417-0-72998600-1516819793_thumb.jpg

• Like 14
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum poti sa reduci intregul subconstient la un simplu fenomen de natura instictuala!? Nu vom mai putea scrie poezii...😭😰

• Like 14
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2

Credința mă bate la cap că moșul ăla era picon.

Rațiunea îmi spune că n-am de unde să știu.

Care crezi că e mai tare?

Este vorba de cel care statea asezat pe scaun si privea spectacolul, acesta e noul fetish al lui Picon de cand a primit statueta pe chelie!
  • Like 14
  • Minus 13
Postat

un pic gresit: nu poti convinge un prost cu argumente. adica tu ce vrei sa spui, ca daca te-a 'prins' credinta esti pierdut? :) daca ai fi inceput fraza cu 'in general si la un anumit moment al dezvoltarii sociale' te-as fi crezut. citeste sapiens: a short history of humankind. da, oamenii au nevoie sa creada (asa exista banii de ex). da, oamenii au spirit de turma (scris in adn). da, oamenii sunt irationali (scris in adn, si sunt carti intregi care-ti explica DE CE e asa). DAR nu analizezi oameni, ci indivizi. asta daca vrei sa fii riguros. restu' se numesc prejudecati.

rationalul este prezent in cea mai mare parte a timpului. ai timp sa gandesti si sa analizezi deciziile pe care le iei. ca atunci cand scrii randurile asteai. ca atunci cand ai capacitatea sa-ti rastorni sistemele de valori, asa cum zici. nu cadea dintr-o extrema in alta. esti tot timpul intr-un mix, iar ponderea lui se schimba de la un moment sau altul. organismul nu lasa corpul la dispozitia rationalului in momentele critice (reproducerea, supravietuirea), insa ratiunea este cea care ne-a adus noua ca specie un avantaj evolutiv suficient de important incat sa devenim super-pradatorii planetei. poti argumenta ca intreaga ta existenta este doar o modalitate prin care genele isi asigura supravietuirea. te impaci cu ideea ca esti un automaton?

nature or nurture? este intrebarea rostita cel mai des de catre cei care studiaza natura umana. ghici ce: nu exista un raspuns la nivel de specie, ci doar la nivel de individ. pentru ca fiecare individ e unic si irepetabil prin prisma blueprint-ului in care a fost creat si a mediului in care evolueaza.

daca am invetat ceva pana acum este sa nu am idei fixe. teoria haosului, celebrul butterfly effect, este mult mai prezenta in viata de zicu zi decat suntem noi dispusi sa acceptam. 

Apropo de teoria haosului. Cam aceleași idei le am și eu. Dar... o mică bătaie de aripi a fluturelui și iată că... ne contrazicem.

Da, aparent, rațiunea e omniprezentă. Analizează, estimează planifică și justifică tot ce facem noi.

Numai că ea e doar Sistemul de Operare. Programele care rulează în fundal (să le zicem demoni, ca în UNIX-like) sunt cele care ne bagă în mișcarea asta browniană, care este viața.

(De data asta poate că eu sunt tare metaforic. Dar, sper să fiu înțeles.)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar eu ți-am răspuns că e natural să reacționezi în funcție de vîrsta „cotropitorului” fiindcă aici este implicat instinctul sexual.

Mult timp am avut și eu convingerea că rațiunea e atotputernică. Că totul poate fi tratat, rezolvat, rațional.

Pînă cînd mi-a căzut în mînă „Psihologia mulțimilor” de Gustave le Bon. Atunci am aflat, cu stupoare, că rațiunea e neputincioasă în fața credinței, oricît ar fi ea de prostească. Nu numai credința religioasă, ci orice fel de credințe sunt mai puternice decît rațiunea cea mai luminată.

Culmea e că rațiunea cea mai luminată și credințele cele mai prostești, superstițiile de exemplu, pot coexsita în aceeași minte.

Dar și credințele n-au nicio putere în fața instinctelor, selectate și întipărite în ROM-ul uman (Read Only Memory) de mănunchiul de gene care ne locuiesc.(Asta am aflat-o după aceea, citindu-l pe Richard Dawkins)

Acesta e și cazul de față. Situația relatată de Adina nu se tratează rațional ci instinctual.

Așa se explică de ce moșul a dezgustat-o, în timp ce un tînăr ar fi încîntat-o. Rațiunea nu poate face altceva decît să asiste neputincoasă, oricît ar fi de mustrătoare. Părerea ei nu contează.

Nu uita ca Adina a zis ca nu este de acord cu actul sexual avut cu tineri pentru ca nu ii vine sa accepte ideea, plus ca am scris si eu o poveste pentru ca banuiam directia discutiei in avans...
  • Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Care fragment video ?

Daca intrebi ceva fara material ce speri sa obtii ?

Apropo de sex normal neprotejat , o maseuza de la Sweet pleasure mi-a spus ca onor tu si Anca practicati asa ceva in salon.

Era foarte convinsa.

De ce oare ?

Asa e

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care fragment video ?

Daca intrebi ceva fara material ce speri sa obtii ?

Apropo de sex normal neprotejat , o maseuza de la Sweet pleasure mi-a spus ca onor tu si Anca practicati asa ceva in salon.

Era foarte convinsa.

De ce oare ?

Pentru ca e proasta si tu la fel! Iar in acest caz aduc ce informatii vreau eu in orice mod care-mi vine mie pe creier si tu sau altul nu are ce intelege pentru ca nu aveti acelasi gen de trairi si punct! Nu te mai obosi ca nu-ti iese.
  • Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Pentru ca e proasta si tu la fel! Iar in acest caz aduc ce informatii vreau eu in orice mod care-mi vine mie pe creier si tu sau altul nu are ce intelege pentru ca nu aveti acelasi gen de trairi si punct! Nu te mai obosi ca nu-ti iese.

https://i.imgur.com/abi63cX.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asa e

Deci de aici intelegem cine posta anunturi false cu Anca si cine face tot trolling-ul asta de doi bani pe forum.

• Like 10
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

https://i.imgur.com/abi63cX.gif

Logic, pentru ca ultima maseuza care ma cunostea a plecat de la salon in urma cu un an, iar regatron face de zor promovare salonului si eu stiu ca patronul este un om care incuraja fetele la barfa...chiar si Anca l-a confruntat direct in fata o data cand a incercat sa-i vorbeasca ei rautati despre mine!

• Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Deci de aici intelegem cine posta anunturi false cu Anca si cine face tot trolling-ul asta de doi bani pe forum.

cine-I Anca?

Io nu stiu,eream ​la puscarie :))))

Vizitator
Postat

Logic, pentru ca ultima maseuza care ma cunostea a plecat de la salon in urma cu un an, iar regatron face de zor promovare salonului si eu stiu ca patronul este un om care incuraja fetele la barfa...chiar si Anca l-a confruntat direct in fata o data cand a incercat sa-i vorbeasca ei rautati despre mine!

Draga.io ambrosia ​nu o dau decat nevestei!!! Am zis :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

cine-I Anca?

Io nu stiu,eream â€‹la puscarie :))))

Clar, ca erai...Si acum nu mai esti? E o iluzie, ai grija! 😈

Anca e prima din acel grup de fete care a plecat, mie nu-mi place in ce conditii a plecat...dar in fine, gestul conteaza! 😊

• Like 11
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Clar, ca erai...Si acum nu mai esti? E o iluzie, ai grija!

Anca e prima din acel grup de fete care a plecat, mie nu-mi place in ce conditii a plecat...dar in fine, gestul conteaza!

asta e veata ​mea,o tin numa din puscarie-n puscarie :)))

Azi e Unirea,tre sa ma unesc :)))

Adica iar la puscarie :))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Draga.io ambrosia â€‹nu o dau decat nevestei!!! Am zis :)))

Stiu si aceasta, dar macar are suflet bun...de tot vorbesti de ea, adica te influenteaza in sens bun!? ðŸ˜
  • Like 9
  • Minus 13

Vizitator
Postat

Stiu si aceasta, dar macar are suflet bun...de tot vorbesti de ea, adica te influenteaza in sens bun!?

daca n-am mai fost la fete de ani....ce crezi? :)

tot olteanca,ca tine  :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...