ninfomanee Reputație: 564 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Am fost și eu la sweet touch pe Str rodiei la o viluță.4 fete disponibile, care sincer nu erau pe gustul meu, in fine, am ales una dintre ele( curtezana mi a prezentat meniul înainte ) și am optat pentru un masaj tantric de 80 min adică 300 cocoșei.Am făcut dus și am așteptat o cuminte pe femeie, care avea după spusele ei 25( minciuna gogonata, avea cam 30) A început cu eternele atingeri pe spate cu unghiile,apoi un masaj destul de ok, acrobații cu Bucile Peste spatele meu și tot tacamul, m a invitat sa ma întorc pe fata și atunci a început s o ia la veșnica laba uleioasa, s a pus inițial cu pizda spre mine, gen un 69, dau s o ating și zice ca dacă vreau asta trebuie ceva extra😂, deși curtezana mi a zis ca masaju asta tantric e mai permisiv, am zis pas și nu din motive financiare, ci din cauza atitudinii...Am variat și am plecat, totul in jumătate din timpul pe care trebuia sa l stau ( femeia mi a zis ca mai avem timp, dar n avea sens sa mai stau ) Ok, acum concluzia.. Per total, eu nu mai fusesem de un an la ei, așadar, nici acum nu m-au convins, pentru mine e de ocolit. De banii ăștia îți faci viața live in altă parte. Toate cele bune ! Nu mai rețin numele maseuzei, oricum nu era niciuna stralucita, ca aspect. 7
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 Am fost și eu la sweet touch pe Str rodiei la o viluță.4 fete disponibile, care sincer nu erau pe gustul meu, in fine, am ales una dintre ele( curtezana mi a prezentat meniul înainte ) și am optat pentru un masaj tantric de 80 min adică 300 cocoșei.Am făcut dus și am așteptat o cuminte pe femeie, care avea după spusele ei 25( minciuna gogonata, avea cam 30)A început cu eternele atingeri pe spate cu unghiile,apoi un masaj destul de ok, acrobații cu Bucile Peste spatele meu și tot tacamul, m a invitat sa ma întorc pe fata și atunci a început s o ia la veșnica laba uleioasa, s a pus inițial cu pizda spre mine, gen un 69, dau s o ating și zice ca dacă vreau asta trebuie ceva extra, deși curtezana mi a zis ca masaju asta tantric e mai permisiv, am zis pas și nu din motive financiare, ci din cauza atitudinii...Am variat și am plecat, totul in jumătate din timpul pe care trebuia sa l stau ( femeia mi a zis ca mai avem timp, dar n avea sens sa mai stau ) Ok, acum concluzia.. Per total, eu nu mai fusesem de un an la ei, așadar, nici acum nu m-au convins, pentru mine e de ocolit. De banii ăștia îți faci viața live in altă parte. Toate cele bune ! Nu mai rețin numele maseuzei, oricum nu era niciuna stralucita, ca aspect.Confirm 3
cionedison Reputație: 96 Postat Februarie 2, 2018 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Februarie 2, 2018 Exact asa am patit si eu. Optat pentru masajul 'mai permisiv' de 200 ron (sanki) si intrat pe camera cu o blonda pe nume Alma. Pt orice atingere cere bani in plus, probabil ca are pizda mai pretioasa decat sfintele moaște. Daca vrei sa-i pui mana la pizda te costa 100ron (n-am mai intrebat daca e 100 ron fiecare atingere sau ai incluse mai multe atingeri in banii astia). Un alt exemplu de tiganie, ceasurile din camere sunt date cu 10 minute inainte.Bineinteles ca m-am scarbit si am plecat neterminat, mi-am bagat pula in ei si-n salonu lor de cacat. 5
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Februarie 3, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 3, 2018 Chiar ca țiganie :(
adonis69 Reputație: 1066 Postat Iulie 30, 2018 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 30, 2018 Jepcari ordinari! la telefon ti se spune un pret, acolo afli ca la pretul respectiv de fapt primesti doar o frectie si nu ai voie sa atingi absolut nimic...asa ca daca vrei sa te simti bine mai cotizezi ceva. La defilare au venit 6 fete dar cu greu ai putea sa alegi una mai acatari . Am intrat totusi cu o tipa Anda parca o cheama,sau o fi tot Alma de mai sus, blonda, spre slim ,mai frumusica decat restul dar f distanta, dupa cum aveam sa constat. Desi am platit extra pentru un masaj tandru (vezi doamne,mult mai permisiv) am primit o frectie jalnica cu mult ulei si f multe restrictii la atingeri dar si cu mult sictir in atitudine. Am intrebat de masajul de relaxare ,peste care a sarit ca sa scurteze timpul ,si mi-a pretins spaga pt asa ceva :slap2 :slap2 :slap2 De ce dracu ii mai zice salon de masaj? ar trebui sa ii zica salon de laba! Nu recomand asa ceva! La banii astia sunt optiuni mult mai bune. 4
irefutabil Reputație: 1032 Postat August 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2018 Salut, Abia ce m-am intors de la acest asa zis salon. Din start vreau sa va spun ca a fost cea mai naspa experienta ever pentru mine. O sa incerc sa fiu scurt si concis. Am intrat cu o fata, Ana. Fata: 7 - fata de taranca sictirita, corp acceptabil, mai putin tatele, lasate, inr est atitudine de sictir total Masaj de relaxare: 2 - un frecat de-aiurea cu mainile asa in dorul lelii Masaj erotic: 1 - o tentativa de frecat pula in acelasi sictir maxim. altfel fara sa se atinga absolut deloc de mine (cica orice alta atingere costa in plus). Nici macar nu mi s-a sculat. Si abia acum vine ce e cel mai tare! Dupa vreo 15 minute fata imi zice ca gata, s-a terminat timpul. Ca la 150 lei, e doar 15 minute. Zic ok. Fac dus, ma imbrac si cobor la receptie. Ii spun receptionerei ca mi s-a zis fata, la care ce credeti ca se intampla? Receptionera se duce dupa "maseoza". Se intorc ambele, iar "maseoza" ma invita inapoi "la masaj". WTF!!!??? Normal ca am refuzat, spunandu-i ca mi-a ajuns, nu-mi mai trebuie. A plecat spunandu-mi ca spera ca m-am simtit bine. Acum imi pare rau ca nu am cerut banii inapoi, desi mai mult ca sigur nu mi i-ar fi dat. PS: 0731398991 si 0751770600 - acestea sunt numerele de telefon pe care le folosesc PS2: la inceput, fata mi-a zis ca se poate si cunilingus pentru 150 lei in plus. Amuzant nu? Concluzie: FUGITI FRATILOR DE ACEST SALON!!! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum