Sari la conținut

Adelina - desfatare in pat 0732476631

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

aglomeratie mare , nici macar eu nu am reusit sa prind o gaura libera ,desi sint de-al casei .

se apropie sezonul estival cu pasi marunti si repezi)))
  • Oras:constanta
Postat

In sfarsit dupa cateva zile de tot sunat si nimic, am dat de fata :)) si aprent chiar e super :))

Intradevar, tipa e micutza(da mie imi place chestia asta), si cand am dat de ea nu era machiata, adica nu era exact ca in poze dar tot m.i sa parut simpataica (nu m.am gandit de 2 ori daca sa intru sau nu) si mai era si vorbareatza :))

Adevarul este ca e o atmosfera chiar super super acolo... erau amandoua tipele goale si nush cum sa explic... da iti vine sa futi nu gluma, si nici nu erau sictirite sau chestii... efectiv te simti comod si gata de pizda. La tipa cu lotusul am fost mai demult cand era pe tomis (tot buna a ramas si clar vreau sa mai trec pe la ea cand am ocazia), da am fost eu setat pe asta micutza :)))

In fine... intru cu fecioara respectiva, si hai cu suptul... si mai... nu stiu ce face cu gura aia... da e extraordinar :))) gen baleste, linge, freaca, o baga cu totul, umbla la 00... tot pachetul... intradevar am simtit umpic de dinte de cateva ori da se iarta :)))

Dupa bagam prezervativul si se suie dameza deasupra(de mentionat ca parea si destul de curatzica, adica nu mi.a lasat o impresie proasta la capitolul asta / nu a facut dus cand am venit dar a facut cand am plecat, si vreau sa cred ca face asta dupa toata lumea - sau cel putin sper :)) )...o data suita ce sa vezi... neasteptat de stramta :) mai schimbam cateva pozitii si cand am simtit ca vine momentul magic am zis sa termin in guritza(tipa chiar geme si se incordeaza misto, nu stiu cat de mult a fost mimat... dar daca a fost mimat...a fost de calitate... da iti da de inteles ca ii place, si se implica, nu sta rastignita si asta a fost :)) )

Continua dupa cu un supt extraordinar din nou, da problema a fost ca nu am reusit eu sa termin... nush... ori era prea bine in pizda si sa dus momentul cat m.am chinuit sa scot prezervativul, ori aveam prea multe pe cap... da in fine... asta e... am patit si chestii mult mai masoale, eu unul tot multumit am fos. Adica e chiar misto la capritzele astea doua, si eu unul clar mai trec... singura parte nasoala ramane apartamentul, care da, este decent si curat, dar problema e asezarea lui, adica serios, dintr.o camera in alta si sa stai sa astepti pe cineva sa termine sa iesi e aiurea. Adica nu e un motiv sa nu mai vii sau sa te enervezi, ca pana la urma fetele intreaba si sunt cat de cat discrete... da tot e penal... bine le inteleg si pe ele ca nu e asa misto sa te tot muti si sa.ti cauti chirie, si daca era o fata acolo nu era nici o problema, da na... sunt doua :)) da ma rog, eu sper ca in viitorul apropiat sa rezolve chestia asta si atunci chiar nu mai am ce sa reprosez.

In concluzie fratele ninja recomanda, spor la futut !

• Like 4
  • Oras:dobrogea
Postat

E în Constanta?

Ca sunt anunțuri cu pozele ei la București.

Cică venita azi la Militari Residence

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Am văzut-o zilele trecute prin city

asa si? ce ai inteles?,sau ai vrut sa ne comunci utilizatorilor de forum ninfomane?

• Like 6
  • Minus 4
Postat

asa si? ce ai inteles?,sau ai vrut sa ne comunci utilizatorilor de forum ninfomane?

A vrut sa spună fata e în Cta.

Citește mai sus

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

superba piticha, cum sa chinuie sa scoata diavolul din tine :D :D

note 9,5 ca nu a reusit

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

O locație noua, langa Star cafe...din păcate în ultimul timp se prezintă din ce in ce mai neglijent iar în apartament este o mizerie de descris. Pentru cei ce doresc o partida in 3 reprezintă o opțiune e luat în calcul dar dacă dorești discreție mai bine nu. Mie personal îmi place mult, daca s-ar prezenta ca-n poze la 100/200 ar fi de top...

• Like 2
Postat

O locație noua, langa Star cafe...din păcate în ultimul timp se prezintă din ce in ce mai neglijent iar în apartament este o mizerie de descris. Pentru cei ce doresc o partida in 3 reprezintă o opțiune e luat în calcul dar dacă dorești discreție mai bine nu. Mie personal îmi place mult, daca s-ar prezenta ca-n poze la 100/200 ar fi de top...

Uzura fizica si morala...
  • Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Mereu a fost mizerie la ea

Postat

Mereu a fost mizerie la ea

Te contrazic aici....am fost la ea la Mava apartments sau la blocul nou de lângă Rompetrol Dobrogea și era ok....dar într-adevăr cum spunea și colegul uzura își face simțită prezența.... păcat!

• Like 1
Postat

probabil ca chiar au mult de lucru fetele find ca era putin obosita cand am viztat-o eu dar in rest era aranjata la punct. si camera nu era mai dezordonata decat la alte fete.

Te contrazic aici....am fost la ea la Mava apartments sau la blocul nou de lângă Rompetrol Dobrogea și era ok....dar într-adevăr cum spunea și colegul uzura își face simțită prezența.... păcat!

Postat

pai acolo arata apartamentul foarte bine incat nu mai observi dezordinea facute de ele

• Like 2
Postat

sincer sa fiu dupa 3  zile de futai si casting partial si la mine in apartament a aratat casa ca la nebuni dar cine mai sta sa isi faca ganduri de curatenie daca esti ocupat cu facutul banilor si futai????

:beex2

Postat

tzzz tzz gica ma dezamagesti acuma cu raspunsul asta, cum sa nu-ti fie dor de delia ca mie insas la varsta de 34 de ani si ne avand copi imi provoaca sentimente de tata si ridica perversitatea intalniriii la maxim :D :D adica trebui sa imi explici ce te atrage la andreea mai mult?? esti obsedat de tzaaaatzele alea mari si moi (ca mine) sau te-a fermecat cu ochii?????

recunosc ca nu...poate de colega ei da

Postat

Mai da chiar nimic nimic la fata asta...

Am tot incercat sa dau de ea, am intrebat.o si pe colega ei...

A super disparut :(

Stie cineva ceva ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...