Sari la conținut

Jelire ..pt pisic

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Jelești ”concurența” ?

concurenta la ce?? nu are nici o legatura..nu stiu la ce vezi tu o concurenta? 

eu am facut ..asa.. ceva ce seamana a pamflet ca sa atrag atentia ca nu prea e ok..dar pana la urma pisicul isi conduce cum vrea bussines-ul caci pt el se vrea a fi un bussines forumul.

eu mi-am facut propriul forum  asa fel incat sa existe intr-un loc cateva review-uri curate fara hatereale si spam aiurea,.nu am de gand sa ma extind prea tare si nici sa castig bani din publicitate..asa ca nu poate fi vorba de vreo concurenta

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Jamaica
Postat

Raffaello jelește-o pe Vannesa :)))

Îmi zice şi mie cineva povestea cu Vanessa? Tot aud de ea dar am ratat momentul.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Îmi zice şi mie cineva povestea cu Vanessa? Tot aud de ea dar am ratat momentul.

Și eu am ratat-o. Am înțeles că s-a întîmplat înainte de a ajunge eu pe forum.

Dar mai degrabă aș căuta în străfundurile forumului decît să acord credit variantei romanțate și adăugite, colportată de un clevetici.

pipilică abia așteaptă să-și verse veninul, cu varianta lui... evanghelizată. Aceea îți va fi servită, indiferent care enoriaș o va semna.

• Like 1
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

UITE AICI REZUMATUL !!!

Surprinzătoare atitudinea ta jegoasa,neprovocata si absolut gratuita.

Daca tot vrei sa vorbești despre cei care s-au "mânjit de căcat" atunci hai sa ne aducem aminte de Vanesa,o femeie măritată si cu 2 copii mici,o femeie disperata ca soțul ei o înșela cu prostituatele de aici.

Îmi aduc foarte bine aminte ca atunci când Vanesa a intrat pe site si cauta disperata răspunsuri la necazul ei,un necrofag,o hiena care se hrănește cu victime ranite aflate in agonie,a simtit mirosul de sange menstrual si vulnerabilitatea femeii si a zis ca e rost de dat o limba in pizda moca,chiar dacă asta însemna distrugerea unei familii si viitorul a doi copii mici.Imi aduc aminte ca acea hiena statea agățat de fusta Vanesei ca un adolescent prostănac care nu a văzut pizda in viata lui.Idiotul nu rata nicio postare a Vanesei si o cita cu tot felul de lingerisme si glume de copil tâmp.

Faptul ca ai reacționat la postarea mea adresata lui Justlove,dovedește încă odată ca ești doar un lingerica.

Raspunsul la întrebarea care te macină este foarte simplu:Am multi prieteni care ma respecta pentru ca sunt bărbat cu sange in pula,nu o hiena basinoasa ca tine.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Voi aveți obiceiul sa vă laudati in timp ce jigniți alți oameni? Pff...ce plictisitor!

• Like 10
  • Minus 26
Postat

Și eu am ratat-o. Am înțeles că s-a întîmplat înainte de a ajunge eu pe forum.

Dar mai degrabă aș căuta în străfundurile forumului decît să acord credit variantei romanțate și adăugite, colportată de un clevetici.

pipilică abia așteaptă să-și verse veninul, cu varianta lui... evanghelizată. Aceea îți va fi servită, indiferent care enoriaș o va semna.

Nimic iesit din comun.

Un fraer a simtit ca e rost de sex moca, dar a luat teapa.

End of story, desi gusteru' ii ciuguleste replicile.

Ce fac boschetarii din Consiliul Izmanarilor : boschetareala + lingerism.

Postat

Nimic iesit din comun.

Un fraer a simtit ca e rost de sex moca, dar a luat teapa.

End of story, desi gusteru' ii ciuguleste replicile.

Ce fac boschetarii din Consiliul Izmanarilor : boschetareala + lingerism.

Ştiu că s-au întâlnit la cafea, a confirmat şi ea. Credeam că a fost ceva mai mult.
  • Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.