Sari la conținut

Blonda sexy cu ochelari!

ottomanul

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Iasi
Postat

Domnița are mai multe anunțuri cu fotografii total diferite(!!!!!),folosește de regulă două numere de telefon. Își are locațiile în complexele de blocuri din Canta:de pe str.Serg.Grigore Ioan nr.7 și de pe str.Moara de Foc nr.33.

" Mi s-a pus pata pe ea" de pe timpul când făcea numai deplasări.Am incercat de câteva ori dar am eșuat. Este foarte dificila(de-a lungul timpului a fost și pe la evitate).Am avut cu ea o covorbire telefonică în care a folosit un limbaj foarte vulgar.De atunci am evitat-o total.Nu am găsit nici o recenzie pozitivă despre ea.

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Domnița are mai multe anunțuri cu fotografii total diferite(!!!!!),folosește de regulă două numere de telefon. Își are locațiile în complexele de blocuri din Canta:de pe str.Serg.Grigore Ioan nr.7 și de pe str.Moara de Foc nr.33.

" Mi s-a pus pata pe ea" de pe timpul când făcea numai deplasări.Am incercat de câteva ori dar am eșuat. Este foarte dificila(de-a lungul timpului a fost și pe la evitate).Am avut cu ea o covorbire telefonică în care a folosit un limbaj foarte vulgar.De atunci am evitat-o total.Nu am găsit nici o recenzie pozitivă despre ea.

Da, ai dreptate, eu am avut "norocul" sa o prind, un complex rezidential pe langa linia ferata, Canta, am urcat la ea, la inceput era miere si zahar, imbracata sexi, parea futabila, apoi cand si-a dat jos tocurile si sutienul, nu prea mai era asa futabila. Scorul a fost de 150 numarul, prestatia ei a fost jalnica, nu stiu ce am zis eu, de a cam ofensat-o, asa din senin, apoi numai cu teorii, si in final a fost o laba trista.

Parerea mea este de eviat, total, nu ofera absolut nimic, nu te face sa te simti comfortabil, e pusa numai pe facut bani, nu merita, mai bine iti tragi o laba!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.