niconikolas Reputație: 235 Postat Februarie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2018 Veni vidi vici....pas, nu merita!
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Veni vidi vici....pas, nu merita! Ce nu ti-a placut? ca sa stiu si eu.E urata la fata? La corp? Nearanjata?
niconikolas Reputație: 235 Postat Februarie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2018 Ce nu ti-a placut? ca sa stiu si eu.E urata la fata? La corp? Nearanjata?Nu este pentru tine, tu esti bogat!😂
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Nu este pentru tine, tu esti bogat! Tu plangeai pe aici ca cere una 50 de lei in plus pentru limbi.Daca te duci la un salon de masaj te costa minim 50 de lei sa dai limbi.La saloanele bune, e 100.Bogat nu sunt, dar nici ca tine sarac.Mergi in Miltari acolo la tine.
mihai993 Reputație: -410 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 1, 2018 durează mult sa le developeze abia si-a cumparat si ea tilifon cu cămară si vibrator si mai durează pana ii da de capbuna asta :))))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum