Sari la conținut

Andreea satena slim - 0721867799

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prin sectorul 4 avem parte de o noua caprioara.

Andreea , 1,77 m , 57 kg. si 25 de ani.

Fara tarife....de pe www.publi24.ro

post-242022-0-36961300-1517131380_thumb.jpg

post-242022-0-67844800-1517131399_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Ro/Buc
Postat

Salut lume, 

Folosesc de ceva timp nimfomane.com ptr orientare - dar am zis sa incep sa dau si eu feedback in legatura cu ce consum eu din cand in cand :)

Fost la aceasta domnisoara, undeva prin vara 2017. 

Locatie, undeva pe-aproape de saormeria Dristor Tineretului.

Sunat, raspuns dragut, glas dragut. Urcat pana la etaj. Nu prea am inteles bine decat numarul etajului si am ajuns sus si asteptam sa se deschida o usa ceva, ca sa nu m-apuc sa bat random la toate.

La un moment dat a scartait o usa, s-a deschis incet. Am intrat, dar bineinteles c-aveam o muie foarte curioasa. Fost primit cu caldura, mi-a zis ca sunt timid, ceea ce brusc m-a transformat in timid :))

Pozele de mai sus pot spune cu certitudine ca sunt 100% adevarate. Domnisoara chiar e inalta, slabuta, superbuna daca esti amator de slim. Craci frumosi, sani micuti (ar merge putin mai mari) - dar compenseaza cu atitudinea. 

Are un par superb, in valuri. 

Este foarte curata, miroase bine.

Mi-a aratat unde e baia, unde functiona o masina de spalat cu prosoape inauntru. Produse de curatat destul de bune, gel de dus, sapun..apa calda.

M-a asteptat in dormitor, intinsa pe pat. 

Am intrat, gigel s-a sculat insant cand i-a vazut cracii frumosi. M-am pus langa ea, i-am zis ca sunt gata... 

Mi-a spus un text ceva gen "imi place ca stii ce vrei" Eu da, da ... abia asteptam s-o bag.

I-am zis sa-ncepem cu ea deasupra... s-a pus pe mine, s-a miscat din ce in ce mai tare, se simtea ca e destul de uda... am tras-o mai aproape sa-i simt parul ala misto si s-a scuzat ca miroase putin a ustoroi ca abia a mancat :)) ceea ce a fost dragut din partea ei.

dup aia mi-a zis ca "Fute-ma pe la spate" 

eram prea disperat sa nu ma conformez... si-am inceput sa-i dau... m-am lasat dus de val, i-am dat tare, s-a facut baltoaca la pasarica...

intr-un final terminat puternic in caciulita.

aspect nota 9 din punctul meu de vedere. 

atitudine : pentru mine a fost 10

locatie: 10 - la urma urmei nu m-am dus sa dorm acolo si avea tot ce-i trebuie , iar curatenie era

ca futai: mie mi-a placut, a dat multe contre.. i-as pune un 9. Simt ca poate fi de 10, dar trebuie sa o mai incerc

oral nu am facut ca nu tin neaparat., nu imi place cu prezervativ, iar fara nu ma bag decat foarte rar, cu cine cunosc.

halatul stiu c-a fost gen 200 finalizarea la momentul respectiv.

nu stiu ce pret mai are acum.

am mai incercat sa ma duc la ea, dar mi s-a inchis telefonul intr-una din dati dupa ce stabilisem o intalnire

am mai incercat de 2 ori de-atunci dar nu a mai raspuns.

probabil ca m-a trecut in agenda ca bulangiu, 

dar asta e, a fost greseala mea.

din punctul meu de vedere, recomand

daca esti amator de slim

nu esti disperat neaparat dupa sani medii/mari

si vrei sa futi o capra inalta si subtirica 

• Like 4
Postat

Salut lume, 

Folosesc de ceva timp nimfomane.com ptr orientare - dar am zis sa incep sa dau si eu feedback in legatura cu ce consum eu din cand in cand :)

Fost la aceasta domnisoara, undeva prin vara 2017. 

Locatie, undeva pe-aproape de saormeria Dristor Tineretului.

Sunat, raspuns dragut, glas dragut. Urcat pana la etaj. Nu prea am inteles bine decat numarul etajului si am ajuns sus si asteptam sa se deschida o usa ceva, ca sa nu m-apuc sa bat random la toate.

La un moment dat a scartait o usa, s-a deschis incet. Am intrat, dar bineinteles c-aveam o muie foarte curioasa. Fost primit cu caldura, mi-a zis ca sunt timid, ceea ce brusc m-a transformat in timid :))

Pozele de mai sus pot spune cu certitudine ca sunt 100% adevarate. Domnisoara chiar e inalta, slabuta, superbuna daca esti amator de slim. Craci frumosi, sani micuti (ar merge putin mai mari) - dar compenseaza cu atitudinea. 

Are un par superb, in valuri. 

Este foarte curata, miroase bine.

Mi-a aratat unde e baia, unde functiona o masina de spalat cu prosoape inauntru. Produse de curatat destul de bune, gel de dus, sapun..apa calda.

M-a asteptat in dormitor, intinsa pe pat. 

Am intrat, gigel s-a sculat insant cand i-a vazut cracii frumosi. M-am pus langa ea, i-am zis ca sunt gata... 

Mi-a spus un text ceva gen "imi place ca stii ce vrei" Eu da, da ... abia asteptam s-o bag.

I-am zis sa-ncepem cu ea deasupra... s-a pus pe mine, s-a miscat din ce in ce mai tare, se simtea ca e destul de uda... am tras-o mai aproape sa-i simt parul ala misto si s-a scuzat ca miroase putin a ustoroi ca abia a mancat :)) ceea ce a fost dragut din partea ei.

dup aia mi-a zis ca "Fute-ma pe la spate" 

eram prea disperat sa nu ma conformez... si-am inceput sa-i dau... m-am lasat dus de val, i-am dat tare, s-a facut baltoaca la pasarica...

intr-un final terminat puternic in caciulita.

aspect nota 9 din punctul meu de vedere. 

atitudine : pentru mine a fost 10

locatie: 10 - la urma urmei nu m-am dus sa dorm acolo si avea tot ce-i trebuie , iar curatenie era

ca futai: mie mi-a placut, a dat multe contre.. i-as pune un 9. Simt ca poate fi de 10, dar trebuie sa o mai incerc

oral nu am facut ca nu tin neaparat., nu imi place cu prezervativ, iar fara nu ma bag decat foarte rar, cu cine cunosc.

halatul stiu c-a fost gen 200 finalizarea la momentul respectiv.

nu stiu ce pret mai are acum.

am mai incercat sa ma duc la ea, dar mi s-a inchis telefonul intr-una din dati dupa ce stabilisem o intalnire

am mai incercat de 2 ori de-atunci dar nu a mai raspuns.

probabil ca m-a trecut in agenda ca bulangiu, 

dar asta e, a fost greseala mea.

din punctul meu de vedere, recomand

daca esti amator de slim

nu esti disperat neaparat dupa sani medii/mari

si vrei sa futi o capra inalta si subtirica

Ma uimesc unii ce tinere de minte au...dupa atatea luni, amanunte de parca s-a intamplat ieri.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ma uimesc unii ce tinere de minte au...dupa atatea luni, amanunte de parca s-a intamplat ieri.

Nu stiu ce vrei sa zici, dar uit jegurile la care merg mai degraba decat experientele placute. P-astea le tin minte, plus ca sunt putine la care am revenit si pe care le-am notat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...