Sari la conținut

😜😇Vizita Daria oral deep cu finalizare💋�

Postări Recomandate

Postat

Salutare

Azi am avut bucuria sa o reintilnesc pe Daria

Discutasem cu ea pe PM de vineri si de abia am asteptat ziua de luni sa ma prezint la ea

Am primit adresa si fuga spre ea(in M-uri ...pentru cunoscatori...in Alba Iulia)

Poate va intrebati de ce las recenzia aici pe Sibiu???

Pai mai fratilor,aveti un noroc mare ca o aveti pe Daria

Aveti grija de ea...si mai lasati-o totusi uneori sa vina si la Alba

si..hai sa revin la actiunea in sine

Am ajuns la ea ,ne-am imbratisat si ne-am sarutat ca doi vechi prieteni

Fata asta stie sa se lipeasca de tine

Am stat la un pahar de suc si la o poveste dupa care am cerut voie la dus(,,,aici o cert putin...stie ea de ce :rax2  :rax2 )

Trecind peste asta sa revin la actiune

Am trecut in camera unde Daria ma stepta in pat...inca imbracata

Am dezbracat-o eu ,am sarutat-o si am mingaiat-o pe tot corpul

Am coborat usor spre piersicuta ei si m-am bucurat de ea

E curata,epilata si e o placere sa o dezmierzi

Ne-am jucat ceva asa dupa care ma intors cu fata in sus si a trecut ea la un oral de zile mari

O suge,o scuipa o indeasa adinc

E o adevarata profesionista

Am rugat-o sa vina in 69 unde am mai continuat sa ne bucuram unul de celalalt

A pus prezervativul si ma incalecat 

pfff...a dat contre,opturi ,suruburi...e bestiala

Am obosit-o putin dupa care am pus-o caprita unde am dat si m-am bucurat de privelistea funduletului ei

...A pus mina pe cutia cu ...binecunoscuta crema de galbenele :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...ceea ce mie sincer imi place....ma uns bine ,sa uns putin si ea la fundulet si ma tras in ea

Am dat mult ,simteam ca explodez,e buna rau...in timp ce dadeam ea imi  zicea ..."fute-ma...fute-ma"..lucru care ma excita la nebunie

In fine am finalizat ...am simtit ca lesin de placere...si ...am scos un racnet de placere...(am fost certat putin de Daria ,,dar m-a iertat)

Am stat intins in pat citeva minute sa imi revin..

A stat si ea linga mine intinsa si am povestit una alta,ne-am distrat de anumite comentarii de pe forum 

Simteam nevoia sa o string in brate ceea ce am si facut ...iar juniorul dadea semne ca vrea sa o patrunda din nou

Am mers cu ea in bucatarie sa se linisteasca si ea la o tigara si eu la un suc dupa care am revenit din nou in camera

A inceput din nou cu oralul ei adinc ,cu scuipaturi si indesat adinc in gat..

Eu ma jucam cu degetele la funduletul ei si la pasraica ei...super senzatie

In pozitia culcat in timp ce ea imi sugea cu pofta juniorul eu o lingeam pe piersicuta si vreau sa va spun ca a fost extraordinar

Nu stiu cit a durat nebunia dar stiu ca eram in al 9 -lea cer...am ajutat-o si eu putin cu mina si am reusit sa finalize in gurita ei..

PFFF...inca imi tremura picioarele 

Este superba

Am mai ramas putin cu ea la povesti dupa care ne-am luat la revedere cu promisiunea din partea mea ca o voi vizita si la Sibiu

Tot timpul cit am stat la ea nu am fost deranjati de telefon

Nu ma grabit de loc cu toate ca am depasit timpul regulamentar :blushing2  :blushing2  :blushing2

Nu vreau sa dau note pentru ca eu cred ca fata asta este peste orice nota de  10

Dar hai totusi asa ..sa dau un 11 *

DE REVENIT CU ORICE PRET :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree  :iagree

• Oras:Undeva in Alba
  • Oras:Undeva in Alba
Postat

Deja ne e dor de tine...

Vezi cum faci și ce faci, dar de Alba sa nu uiți. Sincer ii invidiez pe shogorii mei Sibieni pentru faptul că ești acolo.

Deși ne-am văzut azi pentru prima oară, ai reușit să lași o impresie ,,Bună Rău" .

Frații mei într-un păcate fata asta e Premiantă la toate capitolele. 10 cu coroniță.

Ce mai, CAMPIOANĂ !!!

• Like 1
Reputație: 189
  • Oras:sibiu
Postat

Acum m-am intors de la ea ! Am mai fost inca o data la ea acum ceva timp , dar si atunci la fel ca si acum mi-a placut mult experienta avuta cu ea , nu imi prea place mie sa dau multe detalii despre ce am facut dar nu ma pot abtine sa nu laud oralul de care am avut parte cel mai bun de care am avut eu parte pana acum , normalul mi-a placut si acesta nu ii ca scandura cu o pui asa sa stea imi place ca ii o mica 'bestiuta' sper sa pot so mai revad cat mai curand ,mie unul imi place mult felul cum arata .

Note nu pot sa ii dau deca 10 pe linie stie fata sa se faca placuta . Mi-ar place sa ma plib cu ea de mana prin oras .

Ti pup 'bestiuta' !

• Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

Acum m-am intors de la ea ! Am mai fost inca o data la ea acum ceva timp , dar si atunci la fel ca si acum mi-a placut mult experienta avuta cu ea , nu imi prea place mie sa dau multe detalii despre ce am facut dar nu ma pot abtine sa nu laud oralul de care am avut parte cel mai bun de care am avut eu parte pana acum , normalul mi-a placut si acesta nu ii ca scandura cu o pui asa sa stea imi place ca ii o mica 'bestiuta' sper sa pot so mai revad cat mai curand ,mie unul imi place mult felul cum arata .

Note nu pot sa ii dau deca 10 pe linie stie fata sa se faca placuta . Mi-ar place sa ma plib cu ea de mana prin oras .

Ti pup 'bestiuta' !

Multumesc vezi ca am pastrat floarea ce ai furato dupa drum :))b😚😚

post-228471-0-82620100-1526320710_thumb.jpg

• Like 3
Reputație: 189
Postat

Ooo ce ma bucur sper sa iti si placa !

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Ti pup 'bestiuta' !

auzi la asta in plm...ca i`ar place sa se plimbe cu ea de mana prin oras :))) luati`le de neveste fratilor :)) ca noi tot muie le dam :)

• Like 1
Vizitator elena pitesti
Reputație: 0
Postat

auzi la asta in plm...ca i`ar place sa se plimbe cu ea de mana prin oras :))) luati`le de neveste fratilor :)) ca noi tot muie le dam :)

auu,ce dur ești 😘😘😘parcă îmi e dor de tine așa un pic (scuze pt off-topic)
Postat

Mi se pare mie sau esti cumva tipul' inainte termen? scuze daca am fost dura te pup dulce

Postat

Mi se pare mie sau esti cumva tipul' inainte termen? scuze daca am fost dura te pup dulce

nu cred ca are relevanta cine sunt :) poate iti spun cand mai ajung la tine...dura nu ai fost, nici aici si nici in pat.. dar cu siguranta o sa ai sansa sa fii ;)

Postat

auu,ce dur ești parcă îmi e dor de tine așa un pic (scuze pt off-topic)

mie parca putin mai mult..dar o sa ne vedem curand :) :* :*

Postat

Revin astazi de la ora 16 😘😘😘😘

• Oras:rm sarat
  • Oras:rm sarat
Postat

Daria, dar o excursie pe la Buzau n ai in agenda?:)) ai face senzatie aici la cate dame de calitatea ta sunt.. :)). Te pup.

Postat

Daria, dar o excursie pe la Buzau n ai in agenda?:)) ai face senzatie aici la cate dame de calitatea ta sunt.. :)). Te pup.

Nu deocamdata. Oricum nu stiu cat m-ai fac job'ul acesta. nu am o data anume. :)

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Buna.Am avut drum prin Sibiu.Te-am tot sunat toata ziua de nenumarate ori fara sorti de izbanda.Mi-ar fi placut sa ne cunoastem.

• Like 1
Vizitator didu_tzu
Reputație: 0
Postat

Ești în Sibiu? As vrea sa ne vedem mai târziu 😋🤪

Postat

am ajuns la ea acum 2 saptamani , ii o fata foarte faină , sexy si intereasata de tine sa te simti bine.ii pot spune regina oralului si faptul ca ofera anal pt mine este de vis. o fata pe care se merita sa stai sa o savurezi si sa nu te grabesti ca ai doar de pierdut si nu o apreciezi la adevarata valoare.

actiunea propriu zisa oral adanc cu multa saliva si atentie la toate zonele adiacente , nu poti decat 10 sa ii dai plus CIM

La normal imi era frica sa nu o rup iar ea zice " mai tare ". 10

Analul tot timpul ii de 10

Per total o experienta care se va repeta de fiecare data cand ii in oras .

• Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV
Postat

Și eu intenționez sa ajung pe la tine zilele astea..... sa vedem cum stau cu timpul.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...