Sari la conținut

😜😇Vizita Daria oral deep cu finalizare💋�

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Da revin ma stabilesc la voi

Dar imi pare rau nu muncesc mai tarziu de ora 23

Pai nu mai vi la timisoara?
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

Momentan pana luni nu muncesc. Am prebleme fiziologice. :) ;)

• Oras:Sibiu
Postat

Salutare. Dupa ce mi-am luat o mica teapa cu cristina730, care la ora programarii nu a mai raspuns la telefon, fiind setat sa fut ceva, am poposit la Daria, intr-una din zilele acestei saptamani.

Locatia : 7,5 - apartament curatel, cu 2 camere, situat la etajul I, pe str. Semaforului, langa Penny. Un minus este ca nu functioneaza interfonul, asa ca esti nevoit sa astepti pana coboara fata si iti deschide usa blocului.

Domnisoara : 8,5 - sub 1,60m, plapanda, cand am observat-o prima data coborand am avut impresia ca este o **spam editat** de 14-15 ani.

In schimb cand se dezbraca arata mult mai bine, fund sexy, placuta la atingere, nu s-a lansat direct asupra obiectivului, incepand cu un masaj, mangaieri si sarutari.

ON : 9,5 - ii reuseste de minune, mai ales deep-throat-ul.

NP : 8,5 - e deschisa la orice pozitie, te lasa sa o penetrezi adanc, a marcat si niste contre, momente stricate putin de patul care scartaie.

GFE : 8,5 - geme tendentios, incarcand sa te incite.

Igiena - nimic de obiectat.

Recomand, mai ales celor care le plac minionele.

• Like 1
Postat

Trebuie sa raman o perioada prin gl deoarece prea bate la ochi banii.. si nu vr sa se prinda cineva! De revenit sa zic cam intr-o luna doua maxim :*

Vizitator johnny89
Reputație: 0
Postat

Trebuie sa raman o perioada prin gl deoarece prea bate la ochi banii.. si nu vr sa se prinda cineva! De revenit sa zic cam intr-o luna doua maxim :*

îngroapă-i

• Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat

Sa intelegem ca ramai in SB 1-2 luni ?

Postat

Sau mai simplu vi la Timisoara si nu te intreba nimeni nimic 😂😂😂.

Ps: te vrem aici 😚😚😚

• Oras:sibiu
Postat

ne intalnim saptamana asta la sibiu?

Postat

ne intalnim saptamana asta la sibiu?

Postat

nu imi place cand familia isi baga nasul... pacoste mai mare ca rudele tale nu e nimeni!

Postat

Maxim 2 luni raman in gl apoi ma intorc in Sb

Vizitator elena pitesti
Reputație: 0
Postat

nu imi place cand familia isi baga nasul... pacoste mai mare ca rudele tale nu e nimeni!

nu te afirma cu banii.continua un timp sa te imbraci modest și să te vaieti,de ochii lumii.plateste 50-100 lei la o librărie să-ți facă un contract de munca fals,in care salariul sa fie maricel...și atunci,le dai in nas cu el 😘
Postat

Nu ma afirm la nimeni.. dar familia te intreaba de unde am bani ca imi renovez casa si ca apar unele haine care in mod normal costa un rad de haine cat salariul lor pe o luna fara sa cheltuie un leu... in fine..

• Like 1
  • Oras:CENTRAL
Postat

Nu ma afirm la nimeni.. dar familia te intreaba de unde am bani ca imi renovez casa si ca apar unele haine care in mod normal costa un rad de haine cat salariul lor pe o luna fara sa cheltuie un leu... in fine..

Astia stiu cât merge pe piața un chanel,ck etc umblă după marci.Stiu si cât costa o galeată de stucco veneziano :)

Postat

Stai liniștită că ai tăi știu deja că ești îmblânzitoare de falusuri doar că încă sunt in faza in care încă se mint singuri.

Falus = penis

• Like 3
Postat

Hai.Dar vezi ca este frig si zăpadă.Sa iti iei blana ;)

Cu geaca aia rosie iti ingheță sfârculețul :) :)

Postat

Sa nu zici ca ingheata geamurile. :) App e bine in centru sau sa raman tot pe semafor

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...