Sari la conținut

😜😇Vizita Daria oral deep cu finalizare💋�

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
Postat

Sa nu uiti sa iti iei si costumasul rosu din pozele de mai sus, mai ales pantofii cu toc...

• Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
Postat

Shhht acolo ca ajung eu "nu-i bai e timp pana seara" ( vb voastra )

• Like 1
Postat

Pana cand esti disponibila in sibiu ca eu iarasi nu ma potrivesc cu tine cu programul saptamana asta !

Postat

Pana cand esti disponibila in sibiu ca eu iarasi nu ma potrivesc cu tine cu programul saptamana asta !

Nici eu nu stiu.. sa vad cum bate vantu'

Postat

Neata dragilor; da! Program de lucru 11/01 si tarife 150-250 h servicii totale Oral neprotejat cu finalizare orala sau faciala masaj de relaxare normal si anal(protejate) 69 sarut frantuzesc

• Like 1
Postat

De ieri incerc sa te prind la telefon si nimic.... pein sms pot face o programare ?

Postat

De ieri incerc sa te prind la telefon si nimic.... pein sms pot face o programare ?

Mai insista sau imi poti da sms in privat aici cu terminatia numatului sa stiu ca tu esti ok?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu te bate vantul pana la Tm?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sau astepti sa treaca iarna? :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Impresionante fotografii.

Provocatoare atât cât trebuie sa ma faci sa-ți visez fundul sexos pana la intalnire.

Postat

Buna Daria,

Foot fetish si foot job accepti?

Mersi frumos. O seara placuta!

Tradu-mi te rog :)

Postat

......adica ceva perversiuni cu picioarele..........eventual sa,i faci o laba cu picioarele...... :laugh2  :laugh2

Postat

Daca ai o pedichiura ingrijita, mi-ar place sa iti ating talpile in mod senzual (nu imi place sa detaliez pe forum), sa le ador, sa le mangai si sa le sarut.... barbatii care au acest fetish se excita la vederea picioarelor, in special zona talpilor, mai ales daca au o pedichiura ingrijita, pantofi cu toc foarte sexy..... foot job e cand finalizezi un barbat cu picioarele..... desi nu tin neaparat la foot job, din poze imi plac talpile tale si mi-ar place sa le ador intr-un fel aparte si pasional...

Multumesc.

Postat

Eii gata ce radeti? Mai bn asa decat ca alti care il vor in cur :) e un fetis normal lucrul acesta. Doar ca nu stiam cum se numeste

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...