daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 20, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 20, 2018 Data viitoare ii confisc :)
wqwq82 Reputație: 8 Postat Martie 20, 2018 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 20, 2018 Nu-i poti purta,iti trebuie mai finuți,Nu ți-ar strica o pereche sa ii ai pt fantezii
dubluwe Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 20, 2018 Pe weekend esti la sb?
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 21, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 21, 2018 Pe weekend esti la sb?Da :* :*
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 21, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 21, 2018 Telefoane închise.... Mai ești?Sunt te rog lasa-mi mesaj ( cu o ora la care doresti programare) si te sun eu (bip)
fecundu Reputație: 1 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Ce nr mai ai valabil pt programări?
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 21, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 21, 2018 Apai nu sunt in Gl!
fecundu Reputație: 1 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Da mi un nr unde răspunzi..... Vreau programare azi la 17. Mersi
fecundu Reputație: 1 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Tel tot închis.... Aștept un nr valid și confirma mi programarea.... Te pup
thomas69 Reputație: 378 Postat Martie 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 23, 2018 Tel tot închis.... Aștept un nr valid și confirma mi programarea.... Te pupIn versiunea full a site-unui apare semnătura fetei cu nr de tel.:- 0743419131.
villy007 Reputație: 12 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Ceau tuturor, Convins de recenziile ce i le-ati facut, am zis sa-i fac si eu o vizita frumoasei fetite.Am ajuns chiar putin mai repede la locatia stabilita. Recunosc ca au fost mici probleme de comunicare fiindca Daria imi tot dadea niste beep-uri foarte scurte (e imposibil sa le auzi daca esti in trafic/pe strada din cauza zgomotului) ca sa se asigure ca nu ii dau teapa. Cand am ajuns in fata blocului, am observat 2 apeluri nepreluate. Am sunat dupa 3 minute de 2 ori si surpriza - Mesageria. Am lasat 2 mesaje in care i-am scris ca am ajuns si dupa 5 minute am plecat usor dezamagit catre casa. La nici 100 de metri de destinatie, ma suna spunandu-mi ca ma asteapta in 5-8 minute. No, fa stanga-mprejur si baga gaz. In 5 minute, eram iar in fata blocului. De data asta a raspuns si am ajuns, in sfarsit, in apartament. Am stat cateva minute, in bucatarie, la povesti, i-am spus ca am venit pentru specialitatea casei - anal si ON Deep cu toate artificiile. Din gluma in gluma, am fost asezat pe pat cu funduletul gol in sus si m-am trezit cu 2 degetele in fund. Mi-am intors capul cu o privire mirata. Ea mi-a raspuns senina: Nu ai zis tu ca vrei anal? Recunosc ca nu a fost cea mai groaznica experienta. Ce sa zic...am bifat-o si pe asta.Dupa mica ei "nebunie", ne-am sarutat putin (FK) de parca nu ne cunoscusem deja suficient de bine. :) I-am sarutat si eu putin sanii, dar ea mi-a dat de inteles ca vrea mai mult. Asa ca am mai coborat un etaj. Dupa 2 minute de oral din partea mea (epilata cu 2 zile in urma, dar nu pot sa zic ca a fost un minus), m-a aruncat pe spate si mi-a intors favoarea doar ca la un nivel mult superior comparativ cu ce incercam eu pe acolo. Pot sa zic ca oralul e complet: priviri provocatoare, lins/inghitit ambele oua, continuat acelasi tratament si cu micutzul pe care l-a facut disparut de nenumarate ori.Apoi am incercat putin NP in pozitia capra (nimic de reprosat) de curiozitate, dar am intrerupt rapid pentru ca nu pentru asta venisem. Am continuat apoi cu AP in aceeasi pozitie si am finalizat in prezervativ. Mie mi-a placut, dar ea a parut usor deranjata fiindca eram prea tare si se pare ca o atingeam la ovare. Dupa un moment de respiro, urmat de o igienizare rapida, a inceput si vestitul ON Deep cu finalizare, dar finalizarea nu a mai avut loc din cauza mea. In momentele acelea, simteam ca as fi putut rezista 2 ore in erectie - prost moment fiindca ora aproape trecuse :)) (cu toate ca o saptamana am asteptat intalnirea cu Daria). Ea s-a scuzat spunandu-mi ca a incercat tot ce a putut.Plătit 250, stat inca 5 minute la povesti si plecat, per ansamblu, multumit. Mi-a placut locatia. Chiar daca e la strada, e ferita fiind aproape de marginea orasului. Note: 8-9-10 (depinde de gustul fiecaruia). Parerea mea sincera e ca merita sa o tinem cat mai aproape de casa. Chiar daca e o copila maturizata mult prea devreme, potentialul e acolo. Multumesc Daria pentru intalnirea de astazi! 2
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 24, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 24, 2018 Buna seara; 1hmm... asa dintr-o ti-am bagat degetul in cur? Vezi ca sperii lumea. Oi fi eu nebuna.. dar nici asa.. am cazut de acord pt acea fantezie... si am pus prezervativ pe deget.. 2 faza cu epilatul total .. daca nu ma epilez de seara si cu atentie risc sa imi fac rani sau irit.. si daca cineva doreste 69 si eu si acea persoana are o alta leziune?! Deci ii problema... asadar sunt atenta. Cel putin pt zona intima:* multumesc pt recenzie 2
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 24, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 24, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu rade draga ca fiecare are o nebunie; si eu ador sa fiu nebuna ✔ 1
wolf007 Reputație: 498 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Nu rade draga ca fiecare are o nebunie; si eu ador sa fiu nebuna ✔La zilele de azi, nu strica un pic de nebunie...........mai ales in pat...... :kiss3 1
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 24, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 24, 2018 Nu-i bai sa caut un sex shop si imi iau de acolo tot ce trebe care nu-i ascultator in proptesc in cur :) ❌⚠ 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 25, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 25, 2018 Nu rade draga ca fiecare are o nebunie; si eu ador sa fiu nebuna ✔ tu ai recunoscut ca te-ai futut si fara prezervativ
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 25, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 25, 2018 Se putea sa nu ma cert cu cineva?
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 25, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 25, 2018 Se putea sa nu ma cert cu cineva? nu te certi, te futi
Vizitator teo_76 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 Waw, degete chestii kinki, maine lucrezi unde ai acum locatie
daria maria Reputație: 2653 Postat Martie 25, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Autor Postat Martie 25, 2018 Waw, degete chestii kinki, maine lucrezi unde ai acum locatie Detalii la telefon!!! 1
Postări Recomandate