Sari la conținut

0786681314 IZABELA. - zona Centru- Decebal - rond Alba Iulia

Postări Recomandate

Postat

Bună. Fosta locatie a fost pe Unirii-Centru. Serviciile mele sunt oral și normal! Fără grabă și fără fițe. La cererea clientului mici fantezii! O oră în compania mea este 250 de lei, iar o finalizare este 150! ÃŽntr-o oră se pot face 2 fin. + un masaj de relaxare! Locația este una discretă și curată! Vă pup și vă aștept! ðŸ˜

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Fa nebuno ! Asa mare e foamea pe tine !? :slap2 Stai dreacu cuminte, nu mai deschide topicuri, nu e suficient ca faci Up din 5 in 5 minute ?

• Like 5
Vizitator ben dover1
Reputație: 0
Postat

Ai linistit-o!

• Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Bună. Fosta locatie a fost pe Unirii-Centru. Serviciile mele sunt oral și normal! Fără grabă și fără fițe. La cererea clientului mici fantezii! O oră în compania mea este 250 de lei, iar o finalizare este 150! Într-o oră se pot face 2 fin. + un masaj de relaxare! Locația este una discretă și curată! Vă pup și vă aștept!

Si la locatie noua se deschide topic nou?

Vizitator ben dover1
Postat

e imperturbabila.

Postat

Mă scuzați dragii mei pentru noul topic! Nu puteam schimba la titlu! Știu că puteam comenta însă! Vă pup! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Izabela alt topic???

Vrei cu minus?

I-a ramas mic!😂😂
Vizitator ben dover1
Postat

Dar pantofi cu toc ai?

• Oras:Decebal
  • Oras:Decebal
Postat

Fa nebuno ! Asa mare e foamea pe tine !? :slap2 Stai dreacu cuminte, nu mai deschide topicuri, nu e suficient ca faci Up din 5 in 5 minute ?

E noua pe site, pe tine ce te frustrează? Ai zis sa iti faci reclama pe topicul ei? Vezi-ti de borșul tău! 😗
Postat

E noua pe site, pe tine ce te frustrează? Ai zis sa iti faci reclama pe topicul ei? Vezi-ti de borșul tău! 😗

ðŸ˜ðŸ˜‚

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...