Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se zvonește in tara ca ma modific ma fac ma dreg ... poza facuta acum cateva ore dupa ce am iesit din cada cu parul proaspăt uscat ! Fara pic de machiaj si neagra putin sub ochi de la mascara !!!! .... va pup dragilor si stiu ca voi faceti întotdeauna alegerea perfecta ! ❤

Poaza asta e cea mai buna si veridica. Nu inteleg de ce tot puneti cu fluturasi si tot felul de alte chestii de pe instagram. Arati f bine, nu ti trebuie filtre.

• Like 1
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Pentru ca sunt funny si cute . Multumesc frumos â¤â¤â¤ te pup si va pup pe toți sunteți draguti multumesc pentru sustinere 😘😘😘 poza de la un domn super dragut la care am fost aseara si stiu ca ma urmărește ⤠te pup scumpule 😘

post-255568-0-79995900-1547290630_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna Criss. Oare pe săptămâna vitoare luni marți nu ajungi pe la Cluj ?

Te așteptăm cu mare drag 😘😘

• Oras:moon
  • Oras:moon
Postat

Ba lasa invitatiile,tot inviti si cand colo nu faci nici o recenzie va bagati in seama ca tanga.ðŸ˜

• Oras:Vatican, The Holy See
  • Oras:Vatican, The Holy See
Postat

Si chilotii pe dos fratilor ca ma blesteama lumea ❤❤❤❤❤❤

:laugh2

• Like 1
Postat

2013 â—â—â— Fuck them hoes 💦⤠va pup #A 🦄ðŸ˜ðŸ˜˜

post-255568-0-29885400-1547478742_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Thx boo boo for the last hours that we spent together ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ you're sooo damnnn good 😂☢🦄 i know you're watching me 😅 i see youu ðŸ˜ðŸ˜˜

Imi cer scuze daca nu v-am raspuns intre 19-22 dar am fost ocupată la hotel ðŸ˜ðŸ˜˜ Va pup #A 🦄

post-255568-0-42703300-1547587135_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Multumesc frumos scumpule pentru cele 2 ore ☢☢ petrecute impreuna ðŸ™ðŸ’— ai fost ... mmmhhh ... bestiuță 😊😊😱💗💗 te pup si abia astept sa ne revedem 😘😘😘 năsuc 😂😂

Dragii mei revin dupa ora 18 deoarece merg la alta deplasare la Hilton 💚💛🧡💜💙 va pupaaa Ari 💗 #bitchplease ðŸ˜ðŸ¤©

post-255568-0-06859200-1547646241_thumb.jpg

post-255568-0-79459300-1547646249_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Dar ce poze...wow...ma.baieti ce dracu aveti de va place plasticu..eu as merge la Ari fara sa ezit.te pup...si o sa te vizitez curand o sa vezi !!

• Like 1
Postat

Iti multumesc frumos horatiu 💗 , gusturile nu se discuta 😋 fiecare suntem wow in felul nostru 💗 te pup si te astept cu drag 💙💚💛🧡💜 😘😘😘😘

Postat

Ba, asa fete "feminine" la comportament de iti vine sa te duci la barbati, adevarate doamne. Vai de capul vostru, va injurati ca la usa cortului din nimic 👋

Postat

Ba, asa fete "feminine" la comportament de iti vine sa te duci la barbati, adevarate doamne. Vai de capul vostru, va injurati ca la usa cortului din nimic 👋

da csf ... nu suntem femei maică 😂 si femeile fac spume la gura mai rau ca noi , chill . Nu aveai tu somn la 4 dimineata si ai simtit sa deschizi o paranteza . Poti fi drăguț si daca nu ai nimic interesant sau vreo recenzie sa te abtii ... nu ti-a cerut nimeni parerea #gen .. cand o sa iti dea tagg in comn careva sa iti ceara tie personal parerea eu zic ca e politicos sa iti vezi de somnul tau dulce si pufos 💗 pupici cu sclipici ✌😋😘
  • Like 1
Postat

No offence !!! 💗 just sayin' 💙💚💛🧡

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

No offence !!! 💗 just sayin' 💙💚💛🧡

Ai spus o bine de tot (la

Toate capitolele, inclusiv o gramatica perfecta)

Postat

Ai spus o bine de tot (la

Toate capitolele, inclusiv o gramatica perfecta)

nu stiu in ce gramatica am spus-o , important e ca am spus si da OAMENI BUNI eu sunt eu si aici pe forum si in real life , nu sunt FAKE nici nu ma prefac aici in comentarii si nici nu ma abțin ca altele doar ca sa dau bine pe "sticla" . Nu vreau sa fiu o MIMOZA bine instruita !!! Vreau sa fiu eu sa ma vada oamenii cu bune si cu rele ! .
  • Like 1
Postat

SI VA MAI ROG INCA O DATA FRUMOS PE FIECARE IN PARTE

DACA NU AI NIMIC DE SPUS , DACA NU AI O RECENZIE , DACA NU ESTI BAGAT IN SEAMA ! VEZI-TI DE TREABA TA SI SCHIMBA TOPICUL !

M-AM SATURAT !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...