Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:botosani
  • Oras:botosani
Postat

Te așteptam și la Suceava frumusețe mică !!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu are whattap pe numar

• Oras:Piata Iancului
Postat

nu are whattap pe numar

ba da am wapp baby dar primesc foarte multe mesaje si nu pot raspunde la toate. . Iar pe wapp dau doar confirmarea video ca sunt eu cea din poza .. detalii la telefon .. 0733355971 kiss ❤
Postat

O intrebare simpla, dar justificata: de unde putem sti ca esti sanatoasa? Cat de linistit poate sta omul, dupa ce ti-a facut o vizita?

Postat

Nu vrei sa prezinti si tu niste analize? La cate am citit pe siteul asta...

😂😂😂 auzi ia mai du-te dracului de bulangiu travestita ce ii fi tu frustratule

... poi ti se pare ca am fata de bolnava cum au altele .. din moment ce eu nu lucrez fara prezervativ si poate e cine sa iti confirme nici oral nimic tu imi ceri mie analize poate ai tu mai ceva ..

• Like 1
Postat

A fost o intrebare de bun simt, degeaba te-ai agitat in halul asta. Si-ti mai zic ceva: faptul ca injuri si ma trimiti la dracu', spune ceva despre caracterul tau, nu despre al meu! Sunt sanatos si-mi doresc sa raman asa. Tocmai de asta intrebarea.

1. Faţa ta nu-mi spune nimic de starea ta de sanatate- nu are cum.

2. Faptul ca tu spui ca nu lucrezi fara prezervativ, e fix 0. Nu se poate verifica.

3. Daca ma duc la magazin si cumpar carne, la cerere mi se prezinta un certificat veterinar, un act de provenienta, etc. Astfel am certitudinea ca voi consuma un produs "safe". Deci daca vreau sa-ti cumpar carnea pentru o ora, unde e garantia mea? De ce nu am dreptul la ea? Nu cumva ascunzi ceva? Esti sigur(a)?

Postat

freemysoul, eu nu îți pot confirma toate cerințele dar pot în schimb să îți spun in baza unei prime întâlniri (de ieri) de o ora că fata asta este cu adevărat:

1 - simpatica (chiar se străduiește să îți satisfacă fanteziile atâta timp cât ești upfront si specific cu ce vrei să încerci si nu se uita la ceas.. bine, in mod rezonabil bineinteles dar nu te face sa te gândești la timp in mijlocul partidei ca altele)

2 - arata foarte sănătoasă (avand o construcție a corpului slim-fit cu un fund superb ferm si bombat. Absolut NICI o iritație sau ceva bizar pe tot corpul. See vede că își întreține corpul cu mare atenție so în afara profesiei. Când mi-o amintesc acum ce forme apetisante avea cand m-a primit la ușă.. practoc mă topesc și îmi vine să o iau acasă lol

3 - eu am vrut sa prestam oral reciproc neprotejat iar domnișoara a refuzat punând safety first. Desi m-a frustrat la începutul, am apreciat în drum spre casa pentru că în felul ăsta nu doar se proteja ea dar ma proteja și pe mine și restul clientelei ei de regulari.

Pentru motivele astea îți recomand să ridici telefonul și te duci sa o încerci.

Am să fac o recenzie oficială în curand.. când avea puțin mai mult timp liber :) dar am vrut sa te ajut freemysoul sa faci o decizie mai bine informata de la o persoana ce nu are nimic de câștigat din business-ul ei. Eu am de gând să revin cu siguranță și faptul că ea tine sa fie sănătoasă în timp ce profesează (fără excepții), mă face să o selectez pe ea mai presus decât multe altele de pe forumul asta. Sper că te-am ajutat puțin :)

Postat

Ps: scuzați cele câteva mici greșeli de typo. Este 4 dimineață și am vrut sa iti răspund reprde înainte să mă culc lol

Postat

Bawss, iti multumesc pentru raspuns. E edificator, intr-o anumita masura. Ma intreb insa, de ce nu am primit acest raspuns de la domn'soara? Nu e interesul ei in primul rand, sa nu existe dubii? Nu ar fi mai culturat si chiar indicat sa prezinte periodic o stare a sanatatii, chiar prestatoarele de servicii? Si atunci nu ar mai aparea indivizi sacaitori ca mine, sau dubii (de altfel normale) ale potentialelor clienti.

Postat

Nici o problema :)

Aici e o chestiune personala dar cand te contactează o grămadă de zapaciti, fiecare cu requesturile lor si după aia te trezești că o mare majoritate ori fac appontment-uri și nu vin, ori se autoinvita la ce ore vor ei, ori vin acolo nepregătiți și vor sa facă duș sau au mai știu eu ce request care te doare capul. Că să nu mai zic de aia care te contactează doar că să te agaseze pentru că sunt ei frustrați (uite-te și tu la forumul asta.. 13 pagini și doar 2 recenzii.. in rest doar blacareala și certuri.. îți dai seama ce primește pe telefon).. anyway, cand vezi astea îți sare țandără mult mai ușor. Cam vezi și asta din conversațiile câteodată dar adevărul este că devii așa din acuza clientelei. Odata ce o cunosti, e chiar fun să discuti cu ea. Altele te ignora complet când le ceri un request dinasta. Știi ce zic? Cat despre datul raportului periodic cu examene medicale de sunt foarte personale.. nu știu ce să zic.. poate unii oameni nu sunt prea confortabili sa de-a share la chestiile astea. Știi ce zic? La urma urmei poate sa scrie pe o foaie ceva și să te trezești cu altceva.. așa că în meseria asta e mereu un risc. Dar atâta timp cât ești protejat, crede-ma că nu ai ce sa pățești. Eu de exemplu nici nu accept kissing ever chiar daca are in risk aproape inexistent de transmitere la ceva. Advice-ul meu este sa fii curios, du-te și explorează dar ai grija de tine și provider si crede-ma că vei fii satisfacție și îți vei continua viața fără nici o problema.

Postat

Lol, mesi dar nu e nevoie. Dacă insiști, vezi că fiecare mesaj are în dreapta jos a lui un patrat cu un 0 în el. Dacă dai pe el mi se pare că se face in 1 și se transformă în verde.. I think... Not really sure.

Ce e mai important este după cum ți-am zis, te duci sa le vizitezi, încerci să ai o conversație cu ele si atâta timp cât le tratezi mai politicos decât ceilalți clienți (și nu e greu) crede-ma că unele chiar vor aprecia și veți dezvolta niste relații amiabile long term ce îți dau deschidere spre a iți explora orice fantezie :) nu va merge cu toate și vei avea și surprize neplăcute iar cu unele trebuie sa ai tu mai multă răbdare dar odată ce le înțelegi cu ce au de a face în fiecare 15 minute ale unei zi îți va fii și ție mai ușor să nu te superi pe ele. In rest, sper să îți explorezi fantezia ;) Bafta!

Postat

Am luat un avertisment pentru "limbaj neadecvat". Daca si exprimarea mea a fost neadecvata, nu mai stiu ce sa zic. Cred ca mai degraba am deranjat, prin intrebarile puse. Caz in care nu-i ramane decat sa constat ca nu se vrea transparenta, claritate si siguranta. Nu mai zic de titulara topicului, care a avut o singura interventie, si aia de o atitudine infecta. Stati safe. Spor la banat!

P.S. nu a mers varianta cu plusul, bawss.

Postat

Lol, mesi dar nu e nevoie. Dacă insiști, vezi că fiecare mesaj are în dreapta jos a lui un patrat cu un 0 în el. Dacă dai pe el mi se pare că se face in 1 și se transformă în verde.. I think... Not really sure.

Ce e mai important este după cum ți-am zis, te duci sa le vizitezi, încerci să ai o conversație cu ele si atâta timp cât le tratezi mai politicos decât ceilalți clienți (și nu e greu) crede-ma că unele chiar vor aprecia și veți dezvolta niste relații amiabile long term ce îți dau deschidere spre a iți explora orice fantezie :) nu va merge cu toate și vei avea și surprize neplăcute iar cu unele trebuie sa ai tu mai multă răbdare dar odată ce le înțelegi cu ce au de a face în fiecare 15 minute ale unei zi îți va fii și ție mai ușor să nu te superi pe ele. In rest, sper să îți explorezi fantezia ;) Bafta!

â¤â¤ esti minunat .. daca ar fi toti ca tine .. omg ar fi super ok .. cat despre chestia cu analizele mie mi se pare o chestie penibila si plus de asta eu nu vad pe niciuna sa faca chestia asta .. si mi se pare absurd repet atata timp cat td protejezi wtf .. ca s-au auzit zvonuri de unele da stiu si eu .. dar frate eu vin din italia si ma intorc acolo iar eu nu imj permit sa lucrez fara si chiar asa imi e frica si imi fac analizele always .. in fine.. multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si a fost super ieri .. esti super fun super sociabil si lasand la o parte "the job" i enjoyed to stay with you .. kiss si cand te mai intorci te astept cu mare mare drag â¤â¤ iar pentru cei ce vor sa ma cunoasca eu zic sa isi faca timp si curaj si nu vor fi dezamagiti .. kisss â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-255568-0-45458900-1522743145_thumb.jpg

• Like 3
Postat

A fost o intrebare de bun simt, degeaba te-ai agitat in halul asta. Si-ti mai zic ceva: faptul ca injuri si ma trimiti la dracu', spune ceva despre caracterul tau, nu despre al meu! Sunt sanatos si-mi doresc sa raman asa. Tocmai de asta intrebarea.

1. Faţa ta nu-mi spune nimic de starea ta de sanatate- nu are cum.

2. Faptul ca tu spui ca nu lucrezi fara prezervativ, e fix 0. Nu se poate verifica.

3. Daca ma duc la magazin si cumpar carne, la cerere mi se prezinta un certificat veterinar, un act de provenienta, etc. Astfel am certitudinea ca voi consuma un produs "safe". Deci daca vreau sa-ti cumpar carnea pentru o ora, unde e garantia mea? De ce nu am dreptul la ea? Nu cumva ascunzi ceva? Esti sigur(a)?

ma agit pentru ca sunt satula crede-ma eu pana in romania nu am vazut asa ceva sincer iti spun si cu toata rabdarea si bunul simt pe care il am cedez

.. iar cat despre caracterul meu trust me daca ma cunosti ma vezi si mai stai si cu mine putin ... ai sa ma vizitezi zilnic .. in fine .. iar cat despre analize baby nu am sa le postez eu aici .. nu am de ce sa o fac si cei care ma cunosc stiu cine ce si cum sunt ... o zi frumoasa si minunata sa ai .

Postat

Am luat un avertisment pentru "limbaj neadecvat". Daca si exprimarea mea a fost neadecvata, nu mai stiu ce sa zic. Cred ca mai degraba am deranjat, prin intrebarile puse. Caz in care nu-i ramane decat sa constat ca nu se vrea transparenta, claritate si siguranta. Nu mai zic de titulara topicului, care a avut o singura interventie, si aia de o atitudine infecta. Stati safe. Spor la banat!

P.S. nu a mers varianta cu plusul, bawss.

6 atitudine infecta ... nu mi se pare o vorba chiar atat de frumoasa .. dar ma rog .. in sfarsit. . Daca tu asa consideri baby .. sa fii sanatos

Postat

😂😂😂 auzi ia mai du-te dracului de bulangiu travestita ce ii fi tu frustratule

... poi ti se pare ca am fata de bolnava cum au altele .. din moment ce eu nu lucrez fara prezervativ si poate e cine sa iti confirme nici oral nimic tu imi ceri mie analize poate ai tu mai ceva ..

I rest my case.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...