Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Frumoaso! Esti cea mai feminina transa din Bucuresti. De abia astept sa te vizitez! :) Te pup!

pana vineri sunt la bucuresti 💋 dupa aceea plec la GALATI iar pe urma la CLUJ 💋
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu pot saptamana aceasta, dar te astept cand revii. Scrii aici.  :kiss3

pana vineri sunt la bucuresti dupa aceea plec la GALATI iar pe urma la CLUJ

Postat

Dragii mei va anunt ca mai sunt in bucuresti pana pe 24.06 deoarece a intervenit ceva in prg meu ajung la GALATI PE 25.06 adica luni â¤â¤â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

Postat

Frumoaso, prin timisoara cand vi? Sa ne anunti si pe noi bine, multumesc🤗ðŸ˜ðŸ˜˜

desigur 💋 am sa anunt ⤠am sa ma gandesc
Postat

Da nu asa "ma mai gandesc" hai si la timisoara , nu tie mila de cocoseii nostri?iti promit ca pe mine sigur o sa ma ai client😘😘😘

• Like 1
Postat

Da nu asa "ma mai gandesc" hai si la timisoara , nu tie mila de cocoseii nostri?iti promit ca pe mine sigur o sa ma ai client😘😘😘

baby sincer am mai fost la tm ... programări aiurea la care bineinteles nu s-au prezentat si cam neseriosi pe acolo .. dar am sa vin din nou sa incerc cine stie de data aceasta cum va fi 👅
Postat

Bine frumoaso😘😘😘eu te astept cu mare drag in tm , cand ai de gand sa vii anunta te rog aici sa stiu, multumesc😘😘😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce nu incerci Iasi in loc de galati....eu zic ca ar fi mai productiv...mai gandeste te .

Postat

De ce nu incerci Iasi in loc de galati....eu zic ca ar fi mai productiv...mai gandeste te .

bine punctat 💋 dupa galați urmează iasi .. ma gândeam la cluj .. dar am sa vin la iasi .. am sa postez si cand â¤â¤ðŸ’‹
Postat

Aha si Clujul il sari pana la urma,desi acum vreo doua saptamani spuneai ca vii!! In fine este alegerea ta!!

auu auu auuu 😂😂😂 nu pot sa ma împart in 10 locuri iar acum la cluj este alessandra prietena mea pe care o recomand cu drag â¤â¤ termin iasiiiuuulll si vinnn si la cluj noo😂
Postat

auu auu auuu 😂😂😂 nu pot sa ma împart in 10 locuri iar acum la cluj este alessandra prietena mea pe care o recomand cu drag â¤â¤ termin iasiiiuuulll si vinnn si la cluj noo😂

No bine draga!!
Postat

Acum sper sa nu termini tot Iasiul deoarece are vreo 300000 de locuitori
Postat

Acum sper sa nu termini tot Iasiul deoarece are vreo 300000 de locuitori

mai nu ar fi rau hahaha â¤ðŸ’‹
Postat

salutare compadres.vizitat dameza locația lizeanu lângă poșta va spun sincer nu merita banii ...ajuns la ea mizerie in casa mirosea numai a iarba ..mi a zis ca a fumat un cui inainte si nu avea chef de nimic si totusi hai sa incerc, era prima mea experiență ..un eșec total

Postat

salutare compadres.vizitat dameza locația lizeanu lângă poșta va spun sincer nu merita banii ...ajuns la ea mizerie in casa mirosea numai a iarba ..mi a zis ca a fumat un cui inainte si nu avea chef de nimic si totusi hai sa incerc, era prima mea experiență ..un eșec total

😂😂😂 ma faci să râd 😂😂😂
Postat

Imi place ca primesc si recenzii proaste si imi place si publicitatea negativa si stii de ce ? Pentru ca fie ea bună sau rea .. oamenii stiu cine sunt cei care m-au vizitat stiu cum sunt si ceea ce fac 💋 iar pana acum am primit doar feedback pozitiv ceea ce inseamna ca este bine 💋 acum ca tu ai alta parere despre mine e parerea ta si ti-o respect dar nu minții cu nerusinare ca la mine a fost mizerie nesimtitule cand la mine poti venii sa mananci de pe jos . Si pe aceasta cale ii anunț si pe iubiții mei că am schimbat locatia in apropiere de p-ta iancului â¤

Vizitator
Reputație: 0
Postat

bine punctat dupa galați urmează iasi .. ma gândeam la cluj .. dar am sa vin la iasi .. am sa postez si cand ❤❤

ok..te pup...eu o.sa te vizitez cu siguranta..te asteptam sa postezi cand vii la iasi
Postat

Buna esti disponibila in Galati?

de maine sunt disponibilă in galati ❤❤❤ va pup si va astept ❤❤❤

Postat

Mare atentie...nu se poate sti daca e sanatoasa! Prea ataca, daca intrebi. Risky.

ohh yess 😂😂 very risky OMG 😂😂😂 DRAGII MEI AZI DUPÄ‚ ORA 5 VA ASTEPT LA GALATI VA PUPPPP 💋💋💋â¤â¤â¤

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...