ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 19, 2018 Frumoaso! Esti cea mai feminina transa din Bucuresti. De abia astept sa te vizitez! :) Te pup! pana vineri sunt la bucuresti 💋 dupa aceea plec la GALATI iar pe urma la CLUJ 💋
[email protected] Reputație: 35 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 19, 2018 Nu pot saptamana aceasta, dar te astept cand revii. Scrii aici. :kiss3pana vineri sunt la bucuresti dupa aceea plec la GALATI iar pe urma la CLUJ
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 21, 2018 Dragii mei va anunt ca mai sunt in bucuresti pana pe 24.06 deoarece a intervenit ceva in prg meu ajung la GALATI PE 25.06 adica luni â¤â¤â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
zoltan12 Reputație: 11 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Frumoaso, prin timisoara cand vi? Sa ne anunti si pe noi bine, multumesc🤗ðŸ˜ðŸ˜˜
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 21, 2018 Frumoaso, prin timisoara cand vi? Sa ne anunti si pe noi bine, multumesc🤗ðŸ˜ðŸ˜˜ desigur 💋 am sa anunt ⤠am sa ma gandesc
zoltan12 Reputație: 11 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Da nu asa "ma mai gandesc" hai si la timisoara , nu tie mila de cocoseii nostri?iti promit ca pe mine sigur o sa ma ai client😘😘😘 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 22, 2018 Da nu asa "ma mai gandesc" hai si la timisoara , nu tie mila de cocoseii nostri?iti promit ca pe mine sigur o sa ma ai client😘😘😘 baby sincer am mai fost la tm ... programări aiurea la care bineinteles nu s-au prezentat si cam neseriosi pe acolo .. dar am sa vin din nou sa incerc cine stie de data aceasta cum va fi 👅
zoltan12 Reputație: 11 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Bine frumoaso😘😘😘eu te astept cu mare drag in tm , cand ai de gand sa vii anunta te rog aici sa stiu, multumesc😘😘😘
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 22, 2018 Pe 25.06 sunt la GALATI â¤ðŸ’‹ pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 De ce nu incerci Iasi in loc de galati....eu zic ca ar fi mai productiv...mai gandeste te .
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 22, 2018 De ce nu incerci Iasi in loc de galati....eu zic ca ar fi mai productiv...mai gandeste te . bine punctat 💋 dupa galați urmează iasi .. ma gândeam la cluj .. dar am sa vin la iasi .. am sa postez si cand â¤â¤ðŸ’‹
sex power Reputație: 172 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Aha si Clujul il sari pana la urma,desi acum vreo doua saptamani spuneai ca vii!! In fine este alegerea ta!!
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 22, 2018 Aha si Clujul il sari pana la urma,desi acum vreo doua saptamani spuneai ca vii!! In fine este alegerea ta!! auu auu auuu 😂😂😂 nu pot sa ma împart in 10 locuri iar acum la cluj este alessandra prietena mea pe care o recomand cu drag â¤â¤ termin iasiiiuuulll si vinnn si la cluj noo😂
sex power Reputație: 172 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 auu auu auuu 😂😂😂 nu pot sa ma împart in 10 locuri iar acum la cluj este alessandra prietena mea pe care o recomand cu drag â¤â¤ termin iasiiiuuulll si vinnn si la cluj noo😂No bine draga!!
sex power Reputație: 172 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 auu auu auuu 😂😂😂 nu pot sa ma împart in 10 locuri iar acum la cluj este alessandra prietena mea pe care o recomand cu drag â¤â¤ termin iasiiiuuulll si vinnn si la cluj noo😂Acum sper sa nu termini tot Iasiul deoarece are vreo 300000 de locuitori
niceboy69 Reputație: 65 Postat Iunie 22, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 22, 2018 cris faci si fantezii gen dominare ms pop?
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 23, 2018 Acum sper sa nu termini tot Iasiul deoarece are vreo 300000 de locuitori mai nu ar fi rau hahaha â¤ðŸ’‹
miloouw Reputație: 2 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 salutare compadres.vizitat dameza locația lizeanu lângă poșta va spun sincer nu merita banii ...ajuns la ea mizerie in casa mirosea numai a iarba ..mi a zis ca a fumat un cui inainte si nu avea chef de nimic si totusi hai sa incerc, era prima mea experiență ..un eșec total
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 24, 2018 salutare compadres.vizitat dameza locația lizeanu lângă poșta va spun sincer nu merita banii ...ajuns la ea mizerie in casa mirosea numai a iarba ..mi a zis ca a fumat un cui inainte si nu avea chef de nimic si totusi hai sa incerc, era prima mea experiență ..un eșec total 😂😂😂 ma faci să râd 😂😂😂
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 24, 2018 Imi place ca primesc si recenzii proaste si imi place si publicitatea negativa si stii de ce ? Pentru ca fie ea bună sau rea .. oamenii stiu cine sunt cei care m-au vizitat stiu cum sunt si ceea ce fac 💋 iar pana acum am primit doar feedback pozitiv ceea ce inseamna ca este bine 💋 acum ca tu ai alta parere despre mine e parerea ta si ti-o respect dar nu minții cu nerusinare ca la mine a fost mizerie nesimtitule cand la mine poti venii sa mananci de pe jos . Si pe aceasta cale ii anunț si pe iubiții mei că am schimbat locatia in apropiere de p-ta iancului â¤
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 bine punctat dupa galați urmează iasi .. ma gândeam la cluj .. dar am sa vin la iasi .. am sa postez si cand ❤❤ok..te pup...eu o.sa te vizitez cu siguranta..te asteptam sa postezi cand vii la iasi
george10000 Reputație: 2 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Buna esti disponibila in Galati?
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 25, 2018 Buna esti disponibila in Galati? de maine sunt disponibilă in galati ❤❤❤ va pup si va astept ❤❤❤
freemysoul Reputație: -2 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Mare atentie...nu se poate sti daca e sanatoasa! Prea ataca, daca intrebi. Risky.
ariannaari Reputație: 639 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Iunie 26, 2018 Mare atentie...nu se poate sti daca e sanatoasa! Prea ataca, daca intrebi. Risky. ohh yess 😂😂 very risky OMG 😂😂😂 DRAGII MEI AZI DUPÄ‚ ORA 5 VA ASTEPT LA GALATI VA PUPPPP 💋💋💋â¤â¤â¤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum