Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului

Grija mare, nu se stie cum sta asta cu sanatatea...

nu vii sa ma verifici tu futu-ti mortii tai de bulangiu stai linistit bulangiule ca nu iti ia nimeni pulele bagami-as pula in sanatatea ta si in rasa ma-tii
  • Like 1
Link spre comentariu

nu vii sa ma verifici tu futu-ti mortii tai de bulangiu stai linistit bulangiule ca nu iti ia nimeni pulele bagami-as pula in sanatatea ta si in rasa ma-tii

Classy, ca o adevarata domnisoara ce esti. Nu era mai simplu sa zici ca esti sanatoasa, si gata? Nu asta ar dicta interesul tau?

Link spre comentariu

Dar pe tine ce te intereseaza sanatatea altora?? Eu zic ca mai bine ar fi sa ti vezi de sanatatea ta..ar fi cel mai fair..

pff lasa-l dracului s-a gasit sa vb de sanatatea mea :))) si sunt atatia oameni aici care vor citi si care au fost la mine si care stiu foarte bine cum sunt ce sunt etc ... la alte ts/tv nu comm nimic decat la mine hahahah ceea ce denotă o frustrare mica hahaha ... eeoowww ❤
  • Like 1
Link spre comentariu

Classy, ca o adevarata domnisoara ce esti. Nu era mai simplu sa zici ca esti sanatoasa, si gata? Nu asta ar dicta interesul tau?

interesul meu imi dicteaza sa strivesc gandaceii ca si tine ... tu nu esti interesul meu si nu duc lipsa de clienti ce sa vezi , deoarece pot si am cu ce ;) byeee
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator florinflo7
Reputație: 0

Si asa cum v-am obisnuit o pozica cum ma trezesc eu dimineata ⤠naturala fara artificii ... va pupppp eoowww â¤

superba😘😘😘
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...