[email protected] Reputație: 35 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2019 :crazylove :crazylove :crazylove :icecream :puppykiss :puppykiss :puppykiss :fuckCeva subțirel de vara așa de la mama natură NATURAL BEAUTY BITCH ! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 5, 2019 :crazylove :crazylove :crazylove :icecream :puppykiss :puppykiss :puppykiss :fuck Kiss You boo 🖖💋💖
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 5, 2019 OMG look at her BUTttt 💖💖💋💋💋 Kiss u guys .. încă mai pot 😂 3
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 5, 2019 My crown won't fit on your bum ass lace front 😇😘👑 mulțumesc tuturor pt vizita 💖 va pup si mai poate fata încă 👑💖💋 3
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 5, 2019 Nu re am vazut niciodata atat de provocatiare.. 1
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 5, 2019 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 5, 2019 superba 1
bawss123 Reputație: 276 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 My crown won't fit on your bum ass lace front 😇😘👑 mulțumesc tuturor pt vizita 💖 va pup si mai poate fata încă 👑💖💋Hot hot hot hot hot hot hot hot și (n-ai să ghicești) suuupppeeerrr hot! <3 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 6, 2019 I fucking misss youu boooo 💖💖💖 txt on ig 💖💖💖 love u
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 6, 2019 Good morning guys 🔞🔞💖💣😇💋😋😘
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 6, 2019 ce matinala esti criss :)
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 6, 2019 Matinala si in forță 😇 si ocupată .💖🔞
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 6, 2019 Cică copia nu are valoare :)) stai cuminte nebunatico ca nu ai inventat tu trasul cu arcul și eu când aveam cur NATURAL tu ce purtai ? Si de modificat nu am nevoie ce sa vezi eu chiar am CUR !!! Fara scamatorii si trucuri si bureți si restul :)))) când ai să inventezi ceva sau vei avea un brand atunci poți spune ... Si sa nu vorbim de copii ca te faci de râs 😂😂😂😂 2
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Februarie 6, 2019 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 6, 2019 Vii in Galati sau Braila ??? 1
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Esti chiar ff frumoasa! Bravo tie!!
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 7, 2019 Mulțumesc mult 💖💋 pupici 😘💋💋
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 7, 2019 Cică copia nu are valoare :)) stai cuminte nebunatico ca nu ai inventat tu trasul cu arcul și eu când aveam cur NATURAL tu ce purtai ? Si de modificat nu am nevoie ce sa vezi eu chiar am CUR !!! Fara scamatorii si trucuri si bureți si restul :)))) când ai să inventezi ceva sau vei avea un brand atunci poți spune ... Si sa nu vorbim de copii ca te faci de râs Batalia FUNDURILOR :)
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 7, 2019 Neah :)) nu am cu cine defapt nu am competiție vrei sa te mint cu cine sa am ? Cu spongebob :))) daaa fuckkk nigga wachu tawkin about 😂😂😂 când o să fie una naturala de la Dumnezeu cu corpul si fundul meu mai vorbim până atunci ... Dumnezeu cu mila 😂👑💯 #BarbieGoingBad 💋 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 7, 2019 Hoes is dissin' 😂💖 ok these HOES is wishin' !!! 👑 I move away but i'm in the DOPE position ! #bitch !
victorator Reputație: 9 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2019 Uuuh la la!! Hoes is dissin' 😂💖 ok these HOES is wishin' !!! 👑 I move away but i'm in the DOPE position ! #bitch ! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 8, 2019 Te pup bestiuta 💖👑 ești the best ever abia aștept să ne revedemmmmm rrrr 🔞🔞💣💥💖💖💋👑 te pupa Ari 👑
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Hai salut tuturor! Hai sa povestesc si eu experiența mea cu Arianna. După multe texte lecturate pe aici si o relativa atracție fata de personalitatea si atitudinea Ariannei ( fapt constatat din dialogurile cu alți membrii ai forumului..)am decis sa o vizitez. Cu precauția si semi-teama ( de ce urma sa întâlnesc ...na, așa e prima data..) ma înființez la usa. Partea imobiliară nu prea ma interesează drept pentru care nu o sa vedeți caracterizări despre aspectul blocului sau numarul de geluri de dus din baie. Dacă exista un nivel decent nu am ce sa comentez... Sa revin, îmi deschide si ma blochez . Îmbrăcată in niște desuu-uri negre ma invita înăuntru si o urmez. Evident ca in acele secunde in spatele ei urmând-o nu făceam altceva decât sa o scanez si sa ma felicit ca am venit la ea. Am sesizat si o adiere a unui parfum fin, ceva fresh. Fraților, are un fund bestial, exact ca in poze! Picioare lungi, glezna fina, subțire! In timp ce îmi punea un suc, i-m remarcat același fund din profil! Bombat si tonifiat. Cel puțin la analiza optica a luat 10 cu felicitări. Facem un chat de câteva minute apoi ma cer la baie pentru un refresh pt ca eram fff curios dacă si la analiza tactilă se confirma cele văzute mai devreme... revenit in camera, ma aștepta întinsa si de aici a început joaca. Mi-a plăcut ca are un aer ușor copilăresc dar in același timp ușor pervers provocator de genul trashy...o explorez manual si gasesc o piele fina, fundul confirma..este tare, rotund, tonifiat! A preluat inițiativa, si de aici a început avalansa de senzații plăcute. Fiind un gentleman nu pot povesti ce s-a întâmplat între noi dar pot sa spun ca m-am simțit foarte bine cu ea. Are o atitudine pro, se străduieste sa placă. Se implica si este deschisă la artificii . Una peste alta, o recomand cu încredere. Eu unul ma bucur ca am cunoscut-o. Referitor la note , ma erijez intr-un juriu de pe la romanii au talent sau Xfactor si pot spune ca a trecut cu brio in etapa următoare ( adică la următoarea vizita a mea la ea) care se va întâmpla destul de repede! Scuze dacă n-am reușit sa net întocmai pe tiparul unei recenzii. Va doresc tuturor aventuri mișto si s-auzim de bine!
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Te pup si eu frumoaso! Formatoare de opinie! Multumesc pt tot! Pe curând
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 8, 2019 Speachless boo boo 💖💖💖 mulțumesc mullttt 💋💋 ești minunatttt 💋😘😘👑 si abia aștept ne revedem 💖
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 8, 2019 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 8, 2019 Esti o femeie superba. Maine (sambata) esti disponibila? Dupa ce ora?sweet kiss for a sweet lady 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 13, 2019 Esti o femeie superba. Maine (sambata) esti disponibila? Dupa ce ora?sweet kiss for a sweet lady 💋💖💋💖👑 mss boo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum