Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului

Buna seara frumusețe ! Vineri sunt la tine! 🌶😘

👑👑👑👑💣💣💣💣💣💯💯💯💯 abia aștept ... Repede ti s-ar făcut dor de mine rrrrrr 😇🔞😘😘😘💋💋💋💖💖💖💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋💖💖💖💖 te pup bestiuta si ne vedem vineri de data asta te aștept în pijamale hahaha 💋 kissss
Link spre comentariu
Vizitator marinarul101
Reputație: 0

abia aștept ... Repede ti s-ar făcut dor de mine rrrrrr te pup bestiuta si ne vedem vineri de data asta te aștept în pijamale hahaha kissss

abia aștept ... Repede ti s-ar făcut dor de mine rrrrrr te pup bestiuta si ne vedem vineri de data asta te aștept în pijamale hahaha kissss

Link spre comentariu

Buna Ariana, ce program de lucru ai ? Am un program putin iesit din comun si sunt liber tarziu, dupa ora 3:00 noaptea sau in timpul zilei pana in ora 14:00. Ar fi o prima experienta pentru mine.

bună baby eu am programul în funcție de clienții și programările pe care le am și bineînțeles în funcție de starea și lucrurile pe care le am de făcut inafara "job-ului" cel mai bine e sa vorbim la tel sau pe wapp. 0733355971 te pup 💋💋💋💋
Link spre comentariu

Ai zis că in februarie ajungi si pe la Cta!

auu nuu ma certaa 😂😂💓💓💓💓💓💎💎💎💎 Trebuia sa ajung chiar azi ce crezi, dar a intervenit ceva... Și. Am anulat 💓 dar am sa anunț și am sa te anunț și pe tine, just check your dm's 💋💋💓💓💓 va pupa Ari 🖖😘💎
Link spre comentariu

Tu nu folosești fluturași ca nici aia nu te ajuta 😂😂😂 tu folosești fără fluturași dar tot folosești oare de ce.. ÃŽți spune ariana!! PENTRU CA EȘTI TOATÄ‚ Strâmbă 😂😂😂😂😂😂😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕👑👑👑👑👑👑👑💋💋💋💋💋💋💋 FUCK DEM HOES 😇

post-255568-0-49300500-1550926899_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Tu nu folosești fluturași ca nici aia nu te ajuta tu folosești fără fluturași dar tot folosești oare de ce.. Îți spune ariana!! PENTRU CA EȘTI TOATĂ Strâmbă FUCK DEM HOES

Morrrrrrrrrrrrrrrr....na co so futut sora Ari in stolul de Fluturi ai Cenusaresei.....auuuuuuuuuuuuu..........pai fa fata pe aia nu o ajuta nici macar Snapchat-ul la corp esti nebuna,vrei sa te mint aici.....la fatza da este "draguta" dar corpul este malformat :) :) :) te tzuccccccc

• Like 1
Link spre comentariu

Și fata e deja bau soro vrei sa te mint oricât te pupa oamenii în cur... Dumnezeu a lăsat adevăru pe pământ... Se transforma 😂 ea și optimus prime... Doar ca săracă se deformează 😂 despre corp ma abțin... Sa mor 😂 degeaba o ridica ăștia în sclavi pe aici lumea vorbește soro.. Ii cam piere "strălucirea"... Știi vorba aia.. O minune nu durează mai mult de 3 zile.. Karma is a bitch... Oamenilor mincinoși perverși și tai la suflet Dumnezeu le da după inima.. Când ai invidie frustrare departe nu ajungi. Timpul le rezolva pe toate. Love you Anda caracter adevărat indiferent de răutățile altora ești nr 1 💋💖

Link spre comentariu

Și fata e deja bau soro vrei sa te mint oricât te pupa oamenii în cur... Dumnezeu a lăsat adevăru pe pământ... Se transforma ea și optimus prime... Doar ca săracă se deformează despre corp ma abțin... Sa mor degeaba o ridica ăștia în sclavi pe aici lumea vorbește soro.. Ii cam piere "strălucirea"... Știi vorba aia.. O minune nu durează mai mult de 3 zile.. Karma is a bitch... Oamenilor mincinoși perverși și tai la suflet Dumnezeu le da după inima.. Când ai invidie frustrare departe nu ajungi. Timpul le rezolva pe toate. Love you Anda caracter adevărat indiferent de răutățile altora ești nr 1

iubirica Optimus Prime vezi ca era dragut rau si cand era transformat si netransformat pe cand Starleta e lasa-ma sa te las...iar de pupat in cur is lingaii forumului....mai nou vorbim engleza dar pana si Ferentariul o face la acest capitol si scris si vorbit.......daca ea la 24-26 arata asa si scoti aerul din ea si face fssssssssss nu vreau sa mio imaginez cum o sa arate la anii mei........fereasca dumnezeu de asa specimene....si cik suntem noi geloase pe FAKE-ul ei NATURAL............pai cand vreodata futes-ar Romania in gatu ei c-ai place...

• Like 1
Link spre comentariu

Și fata e deja bau soro vrei sa te mint oricât te pupa oamenii în cur... Dumnezeu a lăsat adevăru pe pământ... Se transforma ea și optimus prime... Doar ca săracă se deformează despre corp ma abțin... Sa mor degeaba o ridica ăștia în sclavi pe aici lumea vorbește soro.. Ii cam piere "strălucirea"... Știi vorba aia.. O minune nu durează mai mult de 3 zile.. Karma is a bitch... Oamenilor mincinoși perverși și tai la suflet Dumnezeu le da după inima.. Când ai invidie frustrare departe nu ajungi. Timpul le rezolva pe toate. Love you Anda caracter adevărat indiferent de răutățile altora ești nr 1

si apropo de RAUTATI la adresa mea..........nici macar in cur nu ma doare de ele......vorbita si barfita is de 10 ani....si daca era sa ma iau dpa ele nu mai eram Anda......PS cine nu poate sa mio inghita m-io poate SUGE....dar numa cu programare :) :) :)

• Like 1
Link spre comentariu

Sora mea neam plictisit de pereți ovali, mai nou și mobila e ovală, evident prea multă editare,Nu te supăra a fost ca un sfat. 🤣🤣🤣🤣🤣 tea crescut curul peste noapte 😄😄😄

post-268677-0-30577700-1551096862_thumb.jpg

post-268677-0-67684200-1551097037_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...