Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului

Mai cascati ochii odată strambule 😂😂 Nu ma mai trece pe numele tău mai spongebob 😂 care ai 2 rânduri de fund frustratule 😂😂😂😂 cu gambele alea de fotbalist, toți cei care au fost la mine au confirmat ca fundul meu este real 100 % și natural ce crezi dar na păcat ca natura nu a fost generoasa cu toate scursurile. 🖕 Bitch, vezi-ți de plasticu din tine soro și onorează-ma cu absenta de homosexuali ca tine sunt sătulă și de minciunile lor învață să scrii înainte sa porți o conversație cu mine și dă-ți log out 😂😂😂🖕

post-255568-0-18478800-1551100498_thumb.jpg

post-255568-0-95895300-1551100517_thumb.jpg

Link spre comentariu

Uite mai băiete poza... Cu și fără culoare... Despre ce strambaturi vorbești mai du te n mm și umpleți găurile alea de băiețel și bratele alea superbe și după comentează la cineva care e NATURALÄ‚ bitch 🖕

post-255568-0-05049200-1551100827_thumb.jpg

post-255568-0-28089900-1551100840_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ideea e ca tu ești un prost de la marginea satului și nu știi ca dacă te apropii de obiectiv te și mărești puțin telefonul fiind pe selfie.. Dar da știu ca pentru tine este greu sa înțelegi și nu ai o anume viziune a ceea ce înseamnă fotografie și te las în lumea ta fantastica!!!!

Repet cei care au fost pot confirma ca sunt reala din toate punctele de vedere, fund, fata, corp tot deci invidia ta deși nu ar trebui sa fie este inutila ca atare

Good luck bitch ðŸ’â€â™€ï¸

• Like 1
Link spre comentariu

Ce crezi iar ești prost 😂 nu sunt de etnie rroma care se scrie cu doi "r" mama mea este româncă iar tatăl meu da este țigan iar nu este nimic rău în asta spre deosebire de tine care te dai ceea ce nu ești și cine nu ești, eu știu sa scriu aproximativ corect în limba romana pentru ca nu-i asa trăim în românia ca atare suntem ROMANI dar pentru tine este greu. 🤦â€â™€ï¸ðŸ’£ðŸ’â€â™€ï¸

• Like 1
Link spre comentariu

Iar tu ca razi de cineva ca este de etnie culoare denota ce om ești iar bineînțeles oamenii vad acest lucru deci nu te mai pune în situații de căcat.. Cazi și de proasta.. Și îți arăți și fața, ușor, ușor!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BACAU
  • Oras:BACAU

Iar tu ca razi de cineva ca este de etnie culoare denota ce om ești iar bineînțeles oamenii vad acest lucru deci nu te mai pune în situații de căcat.. Cazi și de proasta.. Și îți arăți și fața, ușor, ușor!

Ari nu te mai obosi sa raspunzi! Si tatal meu e rrom si sunt mandra! iar legat de curul tau pot garanta ca ai un super cur soro natural 100% si cine te a vazut macar odata poate confirma! Top Ari  :clapp  :innocent  :hooray

• Like 1
Link spre comentariu

😂😂😂 Publicul tău ieftin nu impresionează pe nimeni sa știi 😂😂 acum vrei sa postez și eu mesaje 😂😂 penibiluța și previzibila în acelasi timp 😂😂😂😂 rezultatul final este ca ai dat o în bara în legătură cu poza mea 😂 ți ai mai arătat și latura rasista ceea ce este impresionant având în vedere statutul tău iar pentru domnul care ți a scris țin sa ii spun ca diva.. Este o cantareata/actrita de la Hollywood te poți documenta si tu 🤦â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ˜‚💓

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Publicul tău ieftin nu impresionează pe nimeni sa știi acum vrei sa postez și eu mesaje penibiluța și previzibila în acelasi timp rezultatul final este ca ai dat o în bara în legătură cu poza mea ți ai mai arătat și latura rasista ceea ce este impresionant având în vedere statutul tău iar pentru domnul care ți a scris țin sa ii spun ca diva.. Este o cantareata/actrita de la Hollywood te poți documenta si tu ‍♀‍♀

Faaaaaaaaaaaaa ce dracu stai sa dai explicatii la toate CADAVRELE MUMIFICATE....pe bune....am pretentii de la tine.....stai sa dai explicatii la o Mumie care nu stie nici ea daca e romanca sau lituanianca...dar get be get este doar o simpla Moldoveanca....scuze Moldovean....doar il cheama LIVIU despre ce pula mea vb aici....pai cand vreodata in Lituania pe vreounu sa il cheme LIVIU.......era bine sa scoata esteticienii si niste Injectii cu acid Lingvistic asa isi improspata si ea cuvintele din dictionar ca la cum vb romana si engleza pana si tiganii dp Ferentari is gelosi pe ea si se uita la acest Forum ca la FILMELE cu PROSTI :) :) :)

PS draga mea LIVIU alias LORE DAN AAAAAAA............vezi ca ce A FUTUT DEEA LOLO ai inceput TU sa LINGI

deci despre ce vb aici..............Si apropo DIVELE vezi ca se fut si sug pula in Romania pe 600 lei ora........................pe cand tu GHENA barbatilor si a pupincuristilor se SLOBOZESC in GURA TA pe 200 lei....................asa ca te pupam din mers :) :)

• Like 1
Link spre comentariu

Faaaaaaaaaaaaa ce dracu stai sa dai explicatii la toate CADAVRELE MUMIFICATE....pe bune....am pretentii de la tine.....stai sa dai explicatii la o Mumie care nu stie nici ea daca e romanca sau lituanianca...dar get be get este doar o simpla Moldoveanca....scuze Moldovean....doar il cheama LIVIU despre ce pula mea vb aici....pai cand vreodata in Lituania pe vreounu sa il cheme LIVIU.......era bine sa scoata esteticienii si niste Injectii cu acid Lingvistic asa isi improspata si ea cuvintele din dictionar ca la cum vb romana si engleza pana si tiganii dp Ferentari is gelosi pe ea si se uita la acest Forum ca la FILMELE cu PROSTI :) :) :)

PS draga mea LIVIU alias LORE DAN AAAAAAA............vezi ca ce A FUTUT DEEA LOLO ai inceput TU sa LINGI

deci despre ce vb aici..............Si apropo DIVELE vezi ca se fut si sug pula in Romania pe 600 lei ora........................pe cand tu GHENA barbatilor si a pupincuristilor se SLOBOZESC in GURA TA pe 200 lei....................asa ca te pupam din mers :) :)

gheorghiță nu te agita ca rămâi chel de tot 🤣🤣🤣și NU ai bani nici de peruci 😄

post-268677-0-50702800-1551113800_thumb.jpg

Link spre comentariu

gheorghiță eu nu-ti dau importanță deloc, te evit că eu am cei șapte ani de acasă, dar vreau să-ți demonstrez că ești prost și la propriu și la figurat, și prost informat 😄

post-268677-0-53387500-1551115928_thumb.jpg

Link spre comentariu

gheorghiță nu te agita ca rămâi chel de tot 🤣🤣🤣și NU ai bani nici de peruci 😄

Fa proasta Pulii care esti.....Gheorghita o cheama pe MA_TA.......ma cheama Costin toata ziua luati-as fata aia de Cadavru Mumificat in PULA de REGINA HERPESULUI GENITAL care esti..............tu chiar crezi ca imi este rusine cu ceea ce sunt fa SCHELETE AMBULANT care esti.......vezi ca poza aceea este de acum 5-6 ani pe net RETARDATA dracu care esti....atunci aveam ochelari cu Rama dreptunghiulara..pe cand acum am Rama Rotunda de 2 ani........si tu crezi ca Clientii mei nu ma stiu de 14 ani ca Port peruci dar tu esti prea proasta pt aceasta perioada ca sa intelegi ceva.........ASA CA MARS IN PULA MEA DE GHETOISTA SI MAI SLOBOZESTE-TI GATUL ca poate asa vb putin corect si gramatical Romaneste si dpa aceea mai stam si de Vorba..............Te FUTE grav Limba Materna MOLDOVEAN facut DINTR-O LABA TRISTA SI O MAMA BETIVA...........Tu nu te uiti ca nici macar INJECTIILE cu Aquafeeling Nu te ajuta ca in 2 Luni te DESUMFLI................

Spune-le la clienti ca ti-ai facut implant de SILICON ca Puscariasii nici decum alungire si ingrosare pt ca siliconul nu iti Lungeste pula zdreanto ci doar o ingroasa...............Doar OPERATIA de alungire este pe piata nu ce ai facut tu la Oradea la Spitalul de Stat....

Dar crede-ma ca nu stau sa imi bat capul cu o RETARDATA ca tine ca oricum esti prea PROASTA pt 2019 ca sa intelegi ceva...............

Uite diferenta de Rama la Ochelari......asa ca te pup din varful patului............Daca tot nu ne inghiti TU POTI SA NE-O EI IN GURA :) :)

post-275828-0-75516800-1551118648_thumb.jpg

post-275828-0-60432800-1551118688_thumb.jpg

post-275828-0-39835200-1551118751_thumb.jpg

Link spre comentariu

gheorghiță eu nu-ti dau importanță deloc, te evit că eu am cei șapte ani de acasă, dar vreau să-ți demonstrez că ești prost și la propriu și la figurat, și prost informat 😄

uita-te la POZA asta si Baga la Cap ce am zis mai devreme................Ce a SARUTAT si a FUTUT LOLO...acum LINGI tu ca mai mult nu poti face ca asta este Orgoliul unei CURVE ieftine...........Ce fut ALTELE una ca TINE LINGE pt ca doar atat isi PERMITE

post-275828-0-35911200-1551119044_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

BOMBA!   :inlovee  

Mai cascati ochii odată strambule Nu ma mai trece pe numele tău mai spongebob care ai 2 rânduri de fund frustratule cu gambele alea de fotbalist, toți cei care au fost la mine au confirmat ca fundul meu este real 100 % și natural ce crezi dar na păcat ca natura nu a fost generoasa cu toate scursurile. Bitch, vezi-ți de plasticu din tine soro și onorează-ma cu absenta de homosexuali ca tine sunt sătulă și de minciunile lor învață să scrii înainte sa porți o conversație cu mine și dă-ți log out

Link spre comentariu

Hahaha, Ari, nu doar ca arati bine, scrii corect in limba romana, esti dotata cu o inteligenta peste medie din cate te-am observat si esti pe jumatate de etnie, din punctul meu de vedere dar si al multor barbati, o tipa de etnie inseamna ceva exotic, sexy pentru majoritatea barbatilor albi, dar mai ales CREOLA, METIS  (Cnf DEX pentru cei/cele care nu intelege =Descendent provenit din reproducerea a doi indivizi de rase diferite). TOCMAI de aceea merg multe dintre femei (sau barbati) la bronzat. Pentru un ten exotic! Dar na, nu iti mai raci gura degeaba ca nu ai cu cine. Cica esti de etnie, dar esti super frumusica si ai super ten pentru care ea merge la solar, dar na, cand nu ajungi la struguri... spui ca e naspa un asemenea ten! :))))))

Ce crezi iar ești prost nu sunt de etnie rroma care se scrie cu doi "r" mama mea este româncă iar tatăl meu da este țigan iar nu este nimic rău în asta spre deosebire de tine care te dai ceea ce nu ești și cine nu ești, eu știu sa scriu aproximativ corect în limba romana pentru ca nu-i asa trăim în românia ca atare suntem ROMANI dar pentru tine este greu. ‍♀‍♀

Link spre comentariu

Ce lupte...

Norbert nu mă lupt cu nimemi, dar nu las ca doi travestiți frustrați și drogați ă sa zisa Anda buze cu rahat, și Ariana Cosanzeana 🙠să mă ia la mișto....ba de una ba de alta, eu într-un an de zile am realizat cât nu au realizat unele Fete în 10 ani, eu bat multe femei cu Pizda. ÃŽntreabal tu pe Alexandru Covaci de câți ani este în aceasta transformare nefinalizată🧞â€â™€ï¸ îți zic eu de 7 ani ea singură mea povestit , In afară de pastilițe hormonale "Androcur"nu a investit in ea un leu find că nul are..... și ea vb de mine ca eu sunt de plastic, păi are ea bani de plastic?? Sa fim serioși cine nu-și dorește silicon in fese pentru un fund bombat și ferm ,sâni siliconați,lifting facial,Rinoplastie, liposuctie abdominala etc....dragilor știu de la cineva care a stat cu ele in casă timp de trei luni de zile, știu câți clienți are acest Travestit cu păr Roz doi, trei pe săptămână 😂despre ce vorbim fraților, despre iarbă, haine de la zara, i multă invidie , ea in casa aea e pe post de menajeră trebuie să-i pupe picioarele lui Alessandra ca ea dat adăpost, nu vreau sa mă gândesc ce se întâmplă cu acest pufulete după cel gondește Alessandra, așa că dragul meu Alexandru Covaci ciocul mic și joc de gleznă,tu pentru mine =0 ea notițe, sau stai la coadă. 🤗😘ðŸ™
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...