arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 5, 2019 Pup 😘â¤ï¸
bawss123 Reputație: 276 Postat Septembrie 5, 2019 Postat Septembrie 5, 2019 Pup 😘â¤ï¸Bai fato' bai! Nu știu dacă ti-a mai spus cineva asta dar mă uit la tine câteodată și mă gândesc: Tu ești darul lu' d-zeu pentru umanitate mă! #serioustalk Ori ți-a oferit ceva special ție ori ai mancat ambrozie de când erai mica :* Keep lookin' gorge gal! <3
bawss123 Reputație: 276 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 Ps:ambrozie = https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ambrosia ... Ca să nu fie confundat cu ambrozia (buruiana din pădurile tropicale ale Americii de Nord) lool
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 6, 2019 Bai fato' bai! Nu știu dacă ti-a mai spus cineva asta dar mă uit la tine câteodată și mă gândesc: Tu ești darul lu' d-zeu pentru umanitate mă! #serioustalk Ori ți-a oferit ceva special ție ori ai mancat ambrozie de când erai mica :* Keep lookin' gorge gal! <3Cred ca am descoperit elixirul tinereții 😂😂â¤ï¸ðŸ‘‘🤗 period ðŸ¦„ðŸ”¥âš ï¸ iti mulțumesc mult my babyyy si sincer m ai lasat fara cuvinte 😶 pussy feelin real good rn i m fkng three four times a day pussy bold like pussy wet 😂😂😂 i m trynna do my best boo â¤ï¸ðŸ”¥ te super puppp #hotgirlsummer 🔥â¤ï¸
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 6, 2019 Ps : i try to stay away fr all this shii 😘â¤ï¸ just living my best moments w my boo â¤ï¸
bawss123 Reputație: 276 Postat Septembrie 8, 2019 Postat Septembrie 8, 2019 Cred ca am descoperit elixirul tinereții 😂😂â¤ï¸ðŸ‘‘🤗 period ðŸ¦„ðŸ”¥âš ï¸ iti mulțumesc mult my babyyy si sincer m ai lasat fara cuvinte 😶 pussy feelin real good rn i m fkng three four times a day pussy bold like pussy wet 😂😂😂 i m trynna do my best boo â¤ï¸ðŸ”¥ te super puppp #hotgirlsummer 🔥â¤ï¸Likewise! Much love for ya', you muffin you â¤ï¸
bawss123 Reputație: 276 Postat Septembrie 8, 2019 Postat Septembrie 8, 2019 Ps : i try to stay away fr all this shii ❤ just living my best moments w my boo ❤That's the life. Everything else can go ahead and kiss you right in your Cardi B ;)
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 9, 2019 No retardi b on my mfkn page 😂😂😂 i m so fkng tired of sympathy and PAYOLA 😂😂 we allready have one payola hoe here around us my nigga 😂😂😂😂😂 zammm zaddyyy 🔥🦄😂 Braa taa taa tatt 😂🦄â¤ï¸ Kiss and hugs boo â¤ï¸
agness3 Reputație: 211 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2019 ce femeie dulceCare femeie , este barbat din cap pana intre picioare :laugh2 1
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 9, 2019 Care femeie , este barbat din cap pana intre picioare :laugh2 mars in pula mea de gunoi ti a cerut cineva parerea slobozim as pe fata ta de râs ce ești care comm din spatele unui tel etc fmm 😂😂😂😂 spre deosebire de cioplitele astea de aici esuate.... Sunt muuult mulllt femeie bai fraierica geamantan... Moment nu striga nimeni dupa pe mine pe strada din contra asa ca marș in rasa ma tii si schimba topicul..... Si poti sa o futi pe ma ta in timp ce tactu se uita și o ia la laba Multe ar vrea sa fie ca Ari... Naturala Da ti va log out saraciilor 1
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 9, 2019 Rog gunoaiele si homosexualii obosiți sa nu mai intre pe topicul meu ca ma infectează prin tel.... Iar daca nu aveti ce face si va plictisiți va zic eu.. Mergeți si faceti o donatie ajutați oamenii sa va mai spele d zeu păcatele... Uratii draq ce sunteți....
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2019 Nu te înerva Ari că de gunoaie și rapandule nu vom scăpa în veci.. Nu înțeleg de ce dracu nu îsi văd de treaba lor .... Dăle dracu că la bătrănețe o să pape pămăntul .
agness3 Reputație: 211 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2019 mars in pula mea de gunoi ti a cerut cineva parerea slobozim as pe fata ta de râs ce ești care comm din spatele unui tel etc fmm spre deosebire de cioplitele astea de aici esuate.... Sunt muuult mulllt femeie bai fraierica geamantan... Moment nu striga nimeni dupa pe mine pe strada din contra asa ca marș in rasa ma tii si schimba topicul..... Si poti sa o futi pe ma ta in timp ce tactu se uita și o ia la laba Multe ar vrea sa fie ca Ari... NaturalaDa ti va log out saraciilorMersi de raspuns , nu sunt gay si nici fan transe ci doar mi-am dat cu parerea la ridicarea in slavi a colegului de breasla . :pope
ioc Reputație: 5 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:cub Oras:cub Postat Septembrie 10, 2019 nu sunt gay si nici fan transe dar intru pe forumul de gay si transe sa imi dau cu parerea despre ceva care nu ma intereseaza si nu are nici o legatura cu mine ... really? :))
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 11, 2019 nu sunt gay si nici fan transe dar intru pe forumul de gay si transe sa imi dau cu parerea despre ceva care nu ma intereseaza si nu are nici o legatura cu mine ... really? :))Get him a ticket Sir he s a fan Sir 😂😂â¤ï¸
Vizitator kenyn69 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Personal, nu am platit niciodată pentru transexuale deoarece folosesc Grindr ÅŸi trăiesc în Londra, deci sunt gratis + îți formezi conexiuni sociale cu ele dacă eÅŸti o persoană cool ÅŸi ai o minte deschisă, iar pe lânga sexul excepțional, apar ÅŸi alte beneficii. TotuÅŸi în Europa, mai ales România nu există fenomenul Grindr în aceaÅŸi măsură, poate prinzi 5-6 transexuale fumoase (feminine, convingătoare) dar fie una prin Paris, una în Barcelona, alta la München, ÅŸi nu îți permiți financiar (mjoritatea) să schimbi țara zilnic pentru a avea parte de sex de plăcere cu ele. De asta, pentru românaÅŸi vă recomand cu toată căldura această domniÅŸoară, mai ales dacă nu ați mai încercat trans până acum ÅŸi chiar dacă tindeți să credeți că fiind pe bani nu există plăcere.Nu e chiar aÅŸa, dacă iei în considerare cât ar costa să schimbi tările constant ca să ai acces la transexuale "pe gratis", la cât cere această domnisoară pentru servicile ei în România poți spune că o face de plăcere. Ar trebui să vă considerați norocoÅŸi că astfel de ființe vă oferă ÅŸansa la o experiență aici în țară ÅŸi nu pleacă naibii înapoi în Italia sau spre alte țărâmuri mai deschise la minte ÅŸi mai civilizate. Am ales să postez acest paragraf aici deoarece ea mi se pare cea mai feminina transexuala care prestează în tară.Succes Ariana, pupici 💋
bitchy Reputație: 1585 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 12, 2019 mars in pula mea de gunoi ti a cerut cineva parerea slobozim as pe fata ta de râs ce ești care comm din spatele unui tel etc fmm spre deosebire de cioplitele astea de aici esuate.... Sunt muuult mulllt femeie bai fraierica geamantan... Moment nu striga nimeni dupa pe mine pe strada din contra asa ca marș in rasa ma tii si schimba topicul..... Si poti sa o futi pe ma ta in timp ce tactu se uita și o ia la laba Multe ar vrea sa fie ca Ari... NaturalaDa ti va log out saraciilor Buna dimineata Ari,Te rog sa pastrezi un limbaj civilizat, ai intrecut cu mult limita feminitatii in exprimare.Stiu ca poti!Zi faina!Bitchy
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 12, 2019 Personal, nu am platit niciodată pentru transexuale deoarece folosesc Grindr ÅŸi trăiesc în Londra, deci sunt gratis + îți formezi conexiuni sociale cu ele dacă eÅŸti o persoană cool ÅŸi ai o minte deschisă, iar pe lânga sexul excepțional, apar ÅŸi alte beneficii. TotuÅŸi în Europa, mai ales România nu există fenomenul Grindr în aceaÅŸi măsură, poate prinzi 5-6 transexuale fumoase (feminine, convingătoare) dar fie una prin Paris, una în Barcelona, alta la München, ÅŸi nu îți permiți financiar (mjoritatea) să schimbi țara zilnic pentru a avea parte de sex de plăcere cu ele. De asta, pentru românaÅŸi vă recomand cu toată căldura această domniÅŸoară, mai ales dacă nu ați mai încercat trans până acum ÅŸi chiar dacă tindeți să credeți că fiind pe bani nu există plăcere.Nu e chiar aÅŸa, dacă iei în considerare cât ar costa să schimbi tările constant ca să ai acces la transexuale "pe gratis", la cât cere această domnisoară pentru servicile ei în România poți spune că o face de plăcere. Ar trebui să vă considerați norocoÅŸi că astfel de ființe vă oferă ÅŸansa la o experiență aici în țară ÅŸi nu pleacă naibii înapoi în Italia sau spre alte țărâmuri mai deschise la minte ÅŸi mai civilizate. Am ales să postez acest paragraf aici deoarece ea mi se pare cea mai feminina transexuala care prestează în tară.Succes Ariana, pupici 💋 😱😱🤗🤗😘 wordless 😶😶 iti mulțumesc frumos boo 😘 si te astept la mineee sau poate ai fost 🙈 vreau sa stiu cine estiii 😂😂ðŸ˜ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥ DM me â¤ï¸ 😘
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 12, 2019 Buna dimineata Ari,Te rog sa pastrezi un limbaj civilizat, ai intrecut cu mult limita feminitatii in exprimare.Stiu ca poti!Zi faina!Bitchy First of all ðŸ’â€â™€ï¸ atata timp cat sunt jignita indirect eu jignesc direct pt ca vreau si pt ca nu fac pe mironosița pe aici doar ca sa dau bine la public... Scriu ceea ce simt si unii homosexuali obosiți isi merita cuvintele.... Cat despre limita feminității bitch please... 😂 Atata timp cat nu iti cere nimeni parerea... Taci din gura... El nefiind fan transe blah blah... Dc se baga în seama exact ca, chilotii in fund eww 🔥😘â¤ï¸ eu încă odată ii rog pe toți care nu au ceva frumos si interesant de zis sa ma scuteasca de comentarii inutile.... Sa revenim la recenzii zic... Ma rog si alea cine le lasa ca restu sunt pe bani... Oopsss 😶😂😂😂😂 O zi frumoasa si tie bitchy â¤ï¸ðŸ˜˜ te pup Va pupa Miss Ari 🔥😘â¤ï¸
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 12, 2019 They know my name ring bells so they still press.... 🖕🖕⚠ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Nu eram eu îngeraș 😂😂😂 period 😂😂 #braataataaataattt
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 14, 2019 M am descis sa terorizez forumul din nou va pupa SEFA VOASTRA ARIANA sidoaselor 😂😂🖕inghititoare de sperma 😂😂😂 strambele dracu ca tot bărbați va vedeti orice v ati face 😂😂😂😂😂 RASURI 2
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 14, 2019 Bulangiu frustrat 😂😂😂😂😂 homosexual ratat bolnav psihic 😂😂😂 care isi cauta CLICKBAIT cu mine 😂😂😂😂😂 si daca ii fut mortii in gura zice lumea ca e ARIANA rea 😂😂😂😂😂 Si daca ii mut gura din noua ma da la politie 😂😂😂😂😂 3
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 17, 2019 Peace mfkers â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ 😘 #noaptebuna Ps: par natural 100 % 😂⚠ï¸âš ï¸âš ï¸âš ï¸âš ï¸ðŸ‘‘🔥
cristipe Reputație: 27 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 18, 2019 Si totusi..ceva recenzii?..Multe vorbe, si mai multe jigniri, insa impresii despre servicii mai putin..
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 18, 2019 🤷â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ Pai inafara de recenziile pe bani 😂😂 mai greu o recenzie normala... Mulți sunt prea discreți altora nu le pasa si tot asa ðŸ’â€â™€ï¸ nu poti obliga o persoana sa iti faca o recenzie sau sa tragi de cineva sa te rogi sau ce stiu eu cum procedeaza alte colege 😂 Unica solutie este sa ne vedem 😂🤪🤪🔥 si sa lasi tu o recenzie cum si-ar dori si altii sa vadă 🤷â€â™€ï¸ te pup dulce â¤ï¸ðŸ˜˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum