Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Și ce vrei sa zic dacă nu curând 😂😂😂 nu am date fixe programate o sa vin când o sa vreau ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ˜˜

Postat

I'm a bad bitch, I'm a cunt

And I'll kick that ho, punt

Forced trauma, blunt

You play the back, bitch, I'm in the front 😂😂👑 🖕

Va pup simpaticilor si nu uitati 🤦â€â™€ï¸ðŸ¤¦â€â™€ï¸ nu va lasati pacaliti de peruci si de snururi d astea care nu au CUR dar și-l trag prin programe hahahahhahaaaaaahhhh 💖💖💖💖💖💖 va iubesc maxim 👑💖

Va pupa ARIII 👑💖

post-255568-0-94311400-1560276568_thumb.jpg

Postat

😂😂😂 Pai nu stii my baby ca atunci cand le spui adevarul... Esti REA... mereu am spus adevarul pe forumul asta... Si ce crezi... Oamenii au zis ca sunt REAAA 😂😂 si ce crezi? Nu imi pasa 😂😂😂 pt ca cei care ma iubesc ma iubesc exact pt cum sunt 👑💖. Si chiar asa este... Niciuna nu arata ca in poze vrei sa te mint 😂😂😂😂😂😂

• Like 1
Postat

freemysoul, eu nu îți pot confirma toate cerințele dar pot în schimb să îți spun in baza unei prime întâlniri (de ieri) de o ora că fata asta este cu adevărat:

1 - simpatica (chiar se străduiește să îți satisfacă fanteziile atâta timp cât ești upfront si specific cu ce vrei să încerci si nu se uita la ceas.. bine, in mod rezonabil bineinteles dar nu te face sa te gândești la timp in mijlocul partidei ca altele)

2 - arata foarte sănătoasă (avand o construcție a corpului slim-fit cu un fund superb ferm si bombat. Absolut NICI o iritație sau ceva bizar pe tot corpul. See vede că își întreține corpul cu mare atenție so în afara profesiei. Când mi-o amintesc acum ce forme apetisante avea cand m-a primit la ușă.. practoc mă topesc și îmi vine să o iau acasă lol

3 - eu am vrut sa prestam oral reciproc neprotejat iar domnișoara a refuzat punând safety first. Desi m-a frustrat la începutul, am apreciat în drum spre casa pentru că în felul ăsta nu doar se proteja ea dar ma proteja și pe mine și restul clientelei ei de regulari.

Pentru motivele astea îți recomand să ridici telefonul și te duci sa o încerci.

Eu am de gând să revin cu siguranță și faptul că ea tine sa fie sănătoasă în timp ce profesează (fără excepții), mă face să o selectez pe ea mai presus decât multe altele de pe forumul asta. Sper că te-am ajutat puțin :)

bawsssss boooo i misss youuuu 💖💖💖💖 cand viii acasaaaaa ðŸðŸðŸ’–💖💖🔥🔥🔥 da mi mesaj pe instaaaa ca nu te mai vadddd hoo 😂😂💖
Postat

bawsssss boooo i misss youuuu 💖💖💖💖 cand viii acasaaaaa ðŸðŸðŸ’–💖💖🔥🔥🔥 da mi mesaj pe instaaaa ca nu te mai vadddd hoo 😂😂💖

Servus. N-am mai trecut de când ne-am văzut dar când o să fiu în țară cu siguranță că o să dau buna ziua. Hope things are good on your side :*

• Like 1
Postat

Abia aștept sa te revaddd 💖💖💖👠i m good thx 💖 kiss you boo 💖

Postat

Buna dragilor! După cum poate stiti, Cristina nu mai sta pe forum pentru ca este sătulă de nedreptati, tine doar topicul pentru ca site-ul nu vrea sa il șteargă. Cine vrea cu adevărat o poate găsii pe publi. Va pupa Ariii 😘😘😘😘

Postat

Am revenit haterilor sa va mai dau putina satisfacție si putina teroare si asa ca va place circul âš ï¸âš ï¸ðŸ¤£ si va place sa mintiti maiiii maiiiiii de râs sa fiți 🤣

Va pupaa Ariana pe toți HATERI dar in special ii pup pe toți cei care ma cunosc pe mine Ariana behind the scenes si nu cei care trag concluzii de pe un site de circ si panarama pe care bineînțeles tot voi l ati făcut asa 😘â¤ï¸

post-299022-0-95447400-1563546072_thumb.jpg

• Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Postat

Am revenit haterilor sa va mai dau putina satisfacție si putina teroare si asa ca va place circul âš ï¸âš ï¸ðŸ¤£ si va place sa mintiti maiiii maiiiiii de râs sa fiți 🤣

Va pupaa Ariana pe toți HATERI dar in special ii pup pe toți cei care ma cunosc pe mine Ariana behind the scenes si nu cei care trag concluzii de pe un site de circ si panarama pe care bineînțeles tot voi l ati făcut asa 😘â¤ï¸

Princess 👸 ... 💋

Love u💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.