Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
1 oră în urmă, WOT_MUPPET a spus:

Ce face băiatu'?

£££££$$$$$$$$$£££££££££$$$$$$ 

NU VORBESC SĂRĂCEZA !!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști

Era o problemă de timp până reapare gunoiul ăsta cu elucubrațiile lui jalnice și penibile, și tot o problemă de timp până dispare... 

@misscristina, singurul băiat prezent pe topicul ăsta eram eu, îmi simte lipsa 😃. Sunteți prea puține fete frumoase în țara asta ca să vă certați cu nimeni (ca să parafrazez din clasici). 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

https://onlyfans.com/missbitch444

💦🍆💦🍆💦🍆 new posts , new pv content 💦💦🍆💦🍆💦🍆💦

maybe I’ll think about a discount on August ! 🙈❤️

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 10 ore, loverboy88 a spus:

Ai cumva și un tik tok, Facebook? Vreau sa imi fac temele dacă vii la oradea, sa vad la ce frumusețe ajung 💗

Missb69 pe tik tok 

sau

https://onlyfans.com/missbitch444

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 52 minute, hooligan16 a spus:

Azi m-am abonat la OF domnișoarei, ce pot sa spun este ca abia aștept sa o cunosc personal. Frumos content și foarte frumoasă fata. Te pup 

Heiiiiiii ❤️ Sarumana din suflet ❤️ Te pup cu drag ❤️ Și sper sa ne vedem cât mai curând 😈😈👻

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Azi am trăit ceva super frumos. Doar ce plecasem de la serviciu când această frumusețe imi trimite video în privat pe Only Fans, mi s-a sculat pula instant, i-am zis și ei acest lucru și mi-a cerut poza de confirmare. Am oprit mașină și i-am trimis ceea ce a cerut. Abia aștept sa te cunosc  personal, ești o frumoasă 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 52 minute, hooligan16 a spus:

Azi am trăit ceva super frumos. Doar ce plecasem de la serviciu când această frumusețe imi trimite video în privat pe Only Fans, mi s-a sculat pula instant, i-am zis și ei acest lucru și mi-a cerut poza de confirmare. Am oprit mașină și i-am trimis ceea ce a cerut. Abia aștept sa te cunosc  personal, ești o frumoasă 

☠️☠️☠️☠️🙈❤️❤️❤️❤️ Cea mai mișto faza everrrrr ma jurrrr😈😈😈😈citez “sunt in mașina cu pula băț” 😂😂😂😂😂 te adooooorrrrr ❤️ Bineinteles și 🍆 corespunzătoare 😵💋💋💋💋💋💋

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Rog toți oamenii care m-au vizitat dar si pe cei care ma veți vizita … mâncav-as pula voastră ☠️ Nu va mai spălați pulili la mine in chiuveta viețile mele pt ca nu e frumos ca idee … nu se cade ..ma spăl și eu pe fata in chiuveta totuși și voi va dați brânza jos tocmai acolo 😵 va desparte 1 metru de cada 😂 și nu îmi mai folosiți șampoanele de par și astea totuși scrie mare SAMPONNNN,BALSAMMM etc ☠️☠️ Așa ceva nu am mai pomenit in viața mea sa mor aici …. Veniți și va Trântiți pulili in chiuveta și după va găsesc flocii … ba chiar unu a venit cu bicu după el sa moara el dacă va mint și s-a ras flocii de la pula … tot in chiuveta …. Bai oameni buni de unde veniți ?

ah și era sa uit … când ajungeți la adresa voi deja aveți in mesaj interfon,etaj alea alea sau va zic eu la telefon …. De ce dracu sa ma ia urlați in fata blocului INTERFONNNN…. ERAJJJJ PATRUUUUU!!!! bai 😂😂😂 am și eu totuși vecini … baba de la asociație sta la etajul unu ca idee deasupra la interfon …. CUM VOI CEREȚI SI VREȚI DISCREȚIE OARE EU NU ÎMI DORESC ACELAȘI LUCRU ?

un INFO așa pt inapoiati ❤️

Hai vă pupa Miss Bitch a voastră și va pup și va iubesc pe toți oamenii mei ❤️🌈❤️🌈❤️ Iar pripasii care nu ma haliți 💁🏽‍♀️ Ce sa zic 😂 numai BILE 💋

haideti pe of sa va zăpăcesc in privat 😈 MUAH 💋

• Like 1
  • Haha 5
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 10 ore, misscristina a spus:

Rog toți oamenii care m-au vizitat dar si pe cei care ma veți vizita … mâncav-as pula voastră ☠️ Nu va mai spălați pulili la mine in chiuveta viețile mele pt ca nu e frumos ca idee … nu se cade ..ma spăl și eu pe fata in chiuveta totuși și voi va dați brânza jos tocmai acolo 😵 va desparte 1 metru de cada 😂 și nu îmi mai folosiți șampoanele de par și astea totuși scrie mare SAMPONNNN,BALSAMMM etc ☠️☠️ Așa ceva nu am mai pomenit in viața mea sa mor aici …. Veniți și va Trântiți pulili in chiuveta și după va găsesc flocii … ba chiar unu a venit cu bicu după el sa moara el dacă va mint și s-a ras flocii de la pula … tot in chiuveta …. Bai oameni buni de unde veniți ?

ah și era sa uit … când ajungeți la adresa voi deja aveți in mesaj interfon,etaj alea alea sau va zic eu la telefon …. De ce dracu sa ma ia urlați in fata blocului INTERFONNNN…. ERAJJJJ PATRUUUUU!!!! bai 😂😂😂 am și eu totuși vecini … baba de la asociație sta la etajul unu ca idee deasupra la interfon …. CUM VOI CEREȚI SI VREȚI DISCREȚIE OARE EU NU ÎMI DORESC ACELAȘI LUCRU ?

Hai vă pupa Miss Bitch a voastră și va pup și va iubesc pe toți oamenii mei ❤️🌈❤️🌈❤️ Iar pripasii care nu ma haliți 💁🏽‍♀️ Ce sa zic 😂 numai BILE 💋

Tot felul de specimene certați cu igiena și bunul simț...

Link spre comentariu
Acum 11 minute, claudion a spus:

Tot felul de specimene certați cu igiena și bunul simț...

Se rad, oamenii, se spală... Nu poți spune că sunt certați cu igiena. Nu au condiții la ei, probabil stau mulți pe o baie, serviciu, program, captivi în matrici sociale ☹️

Link spre comentariu
Acum 13 minute, Pagubitul a spus:

Se rad, oamenii, se spală... Nu poți spune că sunt certați cu igiena. Nu au condiții la ei, probabil stau mulți pe o baie, serviciu, program, captivi în matrici sociale ☹️

Se rad se spală la ei acasă , nu vii cu lama după tine sa te epilezi la mine in CHIUVETA alooooo 😂😂😂😂 și nu îți speli pula unde își spală omul fata , intra dracu in dus și spală te cu totu nu doar la pula … ferească dumnezeu

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 23 minute, misscristina a spus:

Se rad se spală la ei acasă , nu vii cu lama după tine sa te epilezi la mine in CHIUVETA alooooo 😂😂😂😂 și nu îți speli pula unde își spală omul fata , intra dracu in dus și spală te cu totu nu doar la pula … ferească dumnezeu

Eu te susțin și te aprob dar știu că nu sunt toți boieri, foarte puțini au luxul unei băi personale, ca noi. Știi, în Rusia pe care am pierdut-o la 1918 era un proverb : "Să nu dai porcului coarne și iobagului, boierie.". Dacă bieții oameni sunt marcați de viața lor nefericită, nu îi poți înnobila, emancipa, civiliza peste noapte.

Link spre comentariu
  • Oras:Lugano
  • Oras:Lugano
Acum 2 ore, misscristina a spus:

🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Departe
  • Oras:Departe
On 8/13/2022 at 3:24 AM, misscristina said:

Aideplm……

tot e bine,citeam demult de unu de se pisa dupa canapeaua uneia:))))))

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...