Sari la conținut

Trisha Misstres 0722.777.403

Postări Recomandate

Postat

Salutare!

Sunt trisha stăpână ta.

Stăpână posesiva si autoritară .

Ai fost băiat obraznic si meriți să fii pedepsit?

Dacă vrei să fii sclavul MEU, vino la PICIOARELE MELE şi vei simţi că exişti”

BDSM este un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu.

Accept doar persoane care au mai experimentat.

dominare soft,hard,feminizare uro, scato,ceara, sado maso,face setting cunilingus, anilingus,suspendari, strap-on, dildo, biciuire. accept sclavi docili,ascultatori si umili.Va astept la picioarele mele EXCLUS CONTACT SEXUAL.

Suna doar daca doresti programare nu deranja inutil cu intrebari stupide.

200 ron 30 minute

400 ron 60 minute

post-256336-0-76845100-1517581725_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare!

Sunt trisha stăpână ta.

BDSM este un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu.

dominare soft,hard,feminizare uro, scato,ceara, sado maso,face setting cunilingus, anilingus,suspendari, strap-on, dildo, biciuire. accept sclavi docili,ascultatori si umili.Va astept la picioarele mele EXCLUS CONTACT SEXUAL.

200 ron 30 minute

400 ron 60 minute

Te deplasezi la hotel ?
Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

In ce zona si intre ce ore lucrezi?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Face setting...

Niciodată nu mi-au inspirat încredere dominele care fac erori gramaticale când enumeră serviciile. Și ”e” e departe de ”i” pe tastatură. Autocomplete tot nu cred să fi fost că ar fi avut mai multe erori.

• Like 2
Vizitator falcosul
Postat

Face setting...

Niciodată nu mi-au inspirat încredere dominele care fac erori gramaticale când enumeră serviciile. Și ”e” e departe de ”i” pe tastatură. Autocomplete tot nu cred să fi fost că ar fi avut mai multe erori.

poate seteaza fatza sclavilor... le pune imagini pe fundal, screen-savers, etc :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:ulm
  • Oras:ulm
Postat

poate seteaza fatza sclavilor... le pune imagini pe fundal, screen-savers, etc :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2    ..bestiala asta!!  Am ras minute in sir!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare!

Sunt trisha stăpână ta.

200 ron 30 minute

400 ron 60 minute

Noi am fost obraznici, dar te rugăm pune și tu niște poze, preferabil reale.

Și ne-ar mai interesa dacă ești nouă în domeniu, că nu am mai auzit acest nume.

Te întreb asta pentru că 99% din dominatoarele din București sunt ori țepare, ori grase, ori urâte, ori neexperimentate, ori mai multe la un loc. Drept pentru care după ce toată lumea află ce poame sunt și nu mai vine nimeni, își schimbă numele, anunțul, pozele, locația, numărul de telefon.

Deci foarte important, de unde ai apărut, dragă Trisha?

• Like 1
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

toate curvele care s-au saturat sa o faca pe bani sau pe centura...se dau acuma dominatoare....pentru ca nah...faza cu dominarea tine sunt mult dornici de aceasta fantezie si de ce sa nu profitam de fraieri nu?

cred ca in Romania sunt 2 maxim 3 Stapane...dar cu adevarat Stapane si care stiu cu ce se mananca acest domeniu.

In rest doar panarame care au un vibrator ,se pisa pe tine,iti da doua 3 palme la cur si se cred stapane

• Like 2
Postat

;)

Pune niste poze in care sa vedem cum arati la corp.

Spune daca esti din Bucuresti sau nu.

Vizitator falcosul
Postat

Tot saracul Google ne dumireste. La a doua poza, zice: 

"Cea mai bună estimare pentru această imagine: piese auto" :)

Cat despre Trisha, probabil e mai plinuta (dupa gleznele groase in raport cu picioarele si urmele adanci lasate in pantofi).

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Tot saracul Google ne dumireste. La a doua poza, zice: 

"Cea mai bună estimare pentru această imagine: piese auto" :)

Cat despre Trisha, probabil e mai plinuta (dupa gleznele groase in raport cu picioarele si urmele adanci lasate in pantofi).

:)))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...