trishamistress Reputație: 3 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Salutare!Sunt trisha stăpână ta. Stăpână posesiva si autoritară .Ai fost băiat obraznic si meriți să fii pedepsit? Dacă vrei să fii sclavul MEU, vino la PICIOARELE MELE şi vei simţi că exişti”BDSM este un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu. Accept doar persoane care au mai experimentat. dominare soft,hard,feminizare uro, scato,ceara, sado maso,face setting cunilingus, anilingus,suspendari, strap-on, dildo, biciuire. accept sclavi docili,ascultatori si umili.Va astept la picioarele mele EXCLUS CONTACT SEXUAL. Suna doar daca doresti programare nu deranja inutil cu intrebari stupide. 200 ron 30 minute400 ron 60 minute 3
evil12 Reputație: 169 Postat Februarie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Salutare!Sunt trisha stăpână ta. Stăpână posesiva si autoritară .Ai fost băiat obraznic si meriți să fii pedepsit? Dacă vrei să fii sclavul MEU, vino la PICIOARELE MELE şi vei simţi că exişti”BDSM este un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu. Accept doar persoane care au mai experimentat. dominare soft,hard,feminizare uro, scato,ceara, sado maso,face setting cunilingus, anilingus,suspendari, strap-on, dildo, biciuire. accept sclavi docili,ascultatori si umili.Va astept la picioarele mele EXCLUS CONTACT SEXUAL. Suna doar daca doresti programare nu deranja inutil cu intrebari stupide. 200 ron 30 minute400 ron 60 minuteTe deplasezi la hotel ?
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 In ce zona si intre ce ore lucrezi?
lottt Reputație: 378 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Face setting... Niciodată nu mi-au inspirat încredere dominele care fac erori gramaticale când enumeră serviciile. Și ”e” e departe de ”i” pe tastatură. Autocomplete tot nu cred să fi fost că ar fi avut mai multe erori. 2
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Face setting... Niciodată nu mi-au inspirat încredere dominele care fac erori gramaticale când enumeră serviciile. Și ”e” e departe de ”i” pe tastatură. Autocomplete tot nu cred să fi fost că ar fi avut mai multe erori.poate seteaza fatza sclavilor... le pune imagini pe fundal, screen-savers, etc :) 2 1
andicom Reputație: 282 Postat Februarie 3, 2018 Oras:ulm Oras:ulm Postat Februarie 3, 2018 poate seteaza fatza sclavilor... le pune imagini pe fundal, screen-savers, etc :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 ..bestiala asta!! Am ras minute in sir!
pofticioss Reputație: 37 Postat Februarie 3, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2018 Salutare!Sunt trisha stăpână ta. Stăpână posesiva si autoritară .Ai fost băiat obraznic si meriți să fii pedepsit? Dacă vrei să fii sclavul MEU, vino la PICIOARELE MELE şi vei simţi că exişti”BDSM este un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu. Accept doar persoane care au mai experimentat. dominare soft,hard,feminizare uro, scato,ceara, sado maso,face setting cunilingus, anilingus,suspendari, strap-on, dildo, biciuire. accept sclavi docili,ascultatori si umili.Va astept la picioarele mele EXCLUS CONTACT SEXUAL. Suna doar daca doresti programare nu deranja inutil cu intrebari stupide. 200 ron 30 minute400 ron 60 minuteNoi am fost obraznici, dar te rugăm pune și tu niște poze, preferabil reale.Și ne-ar mai interesa dacă ești nouă în domeniu, că nu am mai auzit acest nume.Te întreb asta pentru că 99% din dominatoarele din București sunt ori țepare, ori grase, ori urâte, ori neexperimentate, ori mai multe la un loc. Drept pentru care după ce toată lumea află ce poame sunt și nu mai vine nimeni, își schimbă numele, anunțul, pozele, locația, numărul de telefon.Deci foarte important, de unde ai apărut, dragă Trisha? 1
edmondo Reputație: 58 Postat Februarie 5, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Postat Februarie 5, 2018 toate curvele care s-au saturat sa o faca pe bani sau pe centura...se dau acuma dominatoare....pentru ca nah...faza cu dominarea tine sunt mult dornici de aceasta fantezie si de ce sa nu profitam de fraieri nu?cred ca in Romania sunt 2 maxim 3 Stapane...dar cu adevarat Stapane si care stiu cu ce se mananca acest domeniu.In rest doar panarame care au un vibrator ,se pisa pe tine,iti da doua 3 palme la cur si se cred stapane 2
super Reputație: 42 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 ;)Poze cu gleznele si niste dildo-uri
pofticioss Reputație: 37 Postat Februarie 5, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 5, 2018 ;)Aoleu mamă 🤣🤣🤣
super Reputație: 42 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 ;) Pune niste poze in care sa vedem cum arati la corp.Spune daca esti din Bucuresti sau nu.
raddu29 Reputație: 167 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 mie nu-mi plac pantofii deloc...
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Tot saracul Google ne dumireste. La a doua poza, zice: "Cea mai bună estimare pentru această imagine: piese auto" :) Cat despre Trisha, probabil e mai plinuta (dupa gleznele groase in raport cu picioarele si urmele adanci lasate in pantofi). 2 1
costy_22_cta Reputație: -353 Postat Februarie 7, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 7, 2018 Tot saracul Google ne dumireste. La a doua poza, zice: "Cea mai bună estimare pentru această imagine: piese auto" :) Cat despre Trisha, probabil e mai plinuta (dupa gleznele groase in raport cu picioarele si urmele adanci lasate in pantofi).:)))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum