Sari la conținut

Strada delfei o matura din raid 0734939084

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Strada delfei o matura din raid 0734939084
Reputație: 255
  • Oras:PRAHOVA
Acum 15 minute, istrate96 a spus:

Are cineva nr de telefon al ,,profesoarei " Rodica parca sau al colegei ei Geta  ?!

Cine sunt cele 2😀😀😀🙈

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 50
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Pe strada aia..chiar la intrare dinspre sos vestului..erau două tipe...o blonda frumoasă și o brunetă(cumva de etnie...dar f frumoasă)..intrau și amândouă...A mai fost cineva la ele?în perioada aia zic...mult în urmă 😁

Link spre comentariu

Neata băieți ati mai aflat ceva de babele de aici? 

Alina 0728504221 nu răspunde la nr asta

Rodica sau cum o cheamă mai activea o mai avea vre-o colega ?

sau alt ceva matura cu sanii mari cunoasteti? Bafta

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Acum 20 ore, djalex21 a spus:

Neata băieți ati mai aflat ceva de babele de aici? 

Alina 0728504221 nu răspunde la nr asta

Rodica sau cum o cheamă mai activea o mai avea vre-o colega ?

sau alt ceva matura cu sanii mari cunoasteti? Bafta

De baba Alina nu mai știe nimeni nimic iar de Rodica daca o suni spune că nu mai activează de mult și că să n-o mai suni.. și îți închide telefonul în nas 😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
La 01.10.2024 la 6:42, crocobazdugat a spus:

De baba Alina nu mai știe nimeni nimic iar de Rodica daca o suni spune că nu mai activează de mult și că să n-o mai suni.. și îți închide telefonul în nas 😂😂

Cu  Rodica am vb ieri a zis ca lucrează în centru lângă Romtelecom... ca mai are o colega și întra amândouă cu 100...   zic hai sa incercam sa vedem ce iese merg la locația indicata sun și spune sa ast jos ca vine colega și ma ia. 

Ce sa vezi după câteva minute vine o baba și.zice hai sus🤦😀 am refuzat politicos și dus am fost😀😀 Rodica asta nu știu cum o arata dar cea care a venit sa ma ia era granny horror 😀😀.

Dacă a fost cineva la ele chiar as vrea sa știu un feedback și cum arata Rodica asta😀😀😀

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
1 oră în urmă, djalex21 a spus:

Cu  Rodica am vb ieri a zis ca lucrează în centru lângă Romtelecom... ca mai are o colega și întra amândouă cu 100...   zic hai sa incercam sa vedem ce iese merg la locația indicata sun și spune sa ast jos ca vine colega și ma ia. 

Ce sa vezi după câteva minute vine o baba și.zice hai sus🤦😀 am refuzat politicos și dus am fost😀😀 Rodica asta nu știu cum o arata dar cea care a venit sa ma ia era granny horror 😀😀.

Dacă a fost cineva la ele chiar as vrea sa știu un feedback și cum arata Rodica asta😀😀😀

Mulțumesc pentru info...Chiar asa rau arata ?

Link spre comentariu
Acum 23 ore, horny boy a spus:

Mulțumesc pentru info...Chiar asa rau arata ?

Cam da😃😃😃 chiar sunt curios dacă a fost cineva la ele sa ne dea o recenzie 😁😁😁 și ceva detalii cum arata Rodica 😀😀 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
La 02.10.2024 la 8:00, djalex21 a spus:

Salutare ,o tipă la 60 de ani,1.60 cu aproximație ,tunsă scurt,blonda,grasă și foarte machiată ,cam asta este coana Rodica,așa zisa învățătoare ,care nu a activat niciodată ,un vecin de al meu a fost însurat cu fisa,altă poamă,dar asta este altă poveste ,numai bine👍

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
1 oră în urmă, mimianu a spus:

Salutare ,o tipă la 60 de ani,1.60 cu aproximație ,tunsă scurt,blonda,grasă și foarte machiată ,cam asta este coana Rodica,așa zisa învățătoare ,care nu a activat niciodată ,un vecin de al meu a fost însurat cu fisa,altă poamă,dar asta este altă poveste ,numai bine👍

Se baga și fi-sa la un 4some? macar sa știm o treaba 🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, mimianu a spus:

Are sanii marii sau mici?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, mimianu a spus:

Mimianu de unde știi că nu a activat niciodată? 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, crocobazdugat a spus:

Mimianu de unde știi că nu a activat niciodată? 

De la scumpul ei ginere,femeia nu a trecut testul phiologic,a fost implicată și într-un caz dat la pro tv,în care era acuzată de moartea suspectă a sotului mult mai tânăr !

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 3 ore, mimianu a spus:

De la scumpul ei ginere,femeia nu a trecut testul phiologic,a fost implicată și într-un caz dat la pro tv,în care era acuzată de moartea suspectă a sotului mult mai tânăr !

Eu am văzut pe profilul ei de Facebook că are poze cu copii și în comentarii ei spun că e cea mai bună profesoară. Acum nu știu dacă e un profil "fake" sau nu..dar și dacă ar fi "fake" cine stă să facă profiluri "fake" la copii doar ca să lase niște comentarii.. don't make sense! 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, crocobazdugat a spus:

Eu am văzut pe profilul ei de Facebook că are poze cu copii și în comentarii ei spun că e cea mai bună profesoară. Acum nu știu dacă e un profil "fake" sau nu..dar și dacă ar fi "fake" cine stă să facă profiluri "fake" la copii doar ca să lase niște comentarii.. don't make sense! 

Cum e p fb😃😃😃

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...