sorinelxart Reputație: 1234 Postat Iunie 7, 2017 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Iunie 7, 2017 Am fost eu acum doua saptamani , aproape trei , un numar de telefon ce se termina cu 530 parca , ma primit o brunetica miniona simpatica , LILI parca , slabuta -aduce putin cu cantareata AMI , 120 lei 30 minute , sa frecat de mine ma mangaiat , am mangait-o si eu peste tot , am tot dat cu apropoul de o partida de sex , nu si nu.Sa intors pana la urma cu fundul la mine si a frecat-o cu o mana langa bucile curului ei pana am terminat.Totul a durat maxim 20 minute.Am iesit pe usa din dos.
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Iunie 7, 2017 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Iunie 7, 2017 De revenit?Da , daca aia mica face sex.
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 NEW ! Maseuza noua , EVELINA in orasul tau ! Delicata , amabila , ofer masaj erotic complet nud domnilor , la preturi rezonabile : discretie , igiena , implicare si dedicare maxime . Ma gasesti zilnic in locatia mea cocheta de pe bld 1Mai ! Tel 0766430165http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/new-maseuza-noua-evelina-in/12662317
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Mai 27, 2019 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Mai 27, 2019 Am fost la fatuca de mai sus.DOAR masaj , 120 lei o jumatate de ora , este fata din poze , cred ca are cam la 30 ani , ai trei variante de a te termina , cu mana , intre sani sau se freaca cu fundul.Strict ca si masaj erotic da , dar nu mai mult.Fata nu este foarte vorbareata sau nu am nimerit eu ziua , foloseste ulei cat trebuie.Locatia 1 Mai 3
belebutvlad Reputație: 31 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 Am fost la fatuca de mai sus.DOAR masaj , 120 lei o jumatate de ora , este fata din poze , cred ca are cam la 30 ani , ai trei variante de a te termina , cu mana , intre sani sau se freaca cu fundul.Strict ca si masaj erotic da , dar nu mai mult.Fata nu este foarte vorbareata sau nu am nimerit eu ziua , foloseste ulei cat trebuie.Locatia 1 MaiE permisiva la atingeri? Saruturi, permite limbi, etc...?
sorinelxart Reputație: 1234 Postat Mai 29, 2019 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Mai 29, 2019 Atingeri da , nu te lasa sa ii introduci degetul in....saruturi pe gura nu , pe corp nu stiu ca nu am incercat , limbi nu. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum