Sari la conținut

TOP:Carla 0749654119

Postări Recomandate

• Telefon: 0749654119
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara dragilor!!

De mâine dimineață voi fi disponibilă în Deva pentru câteva zile. 

Postat
Acum 15 ore, carla30 a spus:

Bună seara dragilor!!

De mâine dimineață voi fi disponibilă în Deva pentru câteva zile. 

Prezent !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua dragilor!! 

Săptămâna aceasta sunt disponibilă până sâmbătă inclusiv.  

Detalii despre servicii și tarife aveți puțin mai jos👇👇

O zi superbă vă doresc!! 🤗🤗

• Oras:peste tot
Postat

Buna domnisoara , primesti si clienti noi sau doar cei de pe caiet.

Intreb pt un prieten , multumesc

• Haha 1
Postat
Acum 26 minute, orto2022 a spus:

Buna domnisoara , primesti si clienti noi sau doar cei de pe caiet.

Intreb pt un prieten , multumesc

😀😀😀😀😀😀ce glumeț ești 

• Minus 1
Postat

Buna ziua Intregii Comunitati

De cateva luni in coace de fiecare cand Carla isi anunta prezenta tot nu reusesc sa dau de ea , nu stiu de ce pe whatsapp nu imi raspunde , o rog frumos sa se uite si daca ea poate sa imi raspunda, as vrea sa ii fac o vizita , niciodata nu am avut prijelul acesta!!!

Postat

Colegu Cristut75 eu sunt un  tip glumet de felul meu dar aici nu e vorba de gluma , daca te uiti printe c.......turile melede scrieri  o sa vezi ca nu mai prezinta interes pt mine domnisoara desi mult timp am incercat sa ajung la ea pt ca e genul meu de femeie

( asa cred desi nu am vazut-o live)

Scuze off topicul Carla

Postat
Acum 9 minute, orto2022 a spus:

Colegu Cristut75 eu sunt un  tip glumet de felul meu dar aici nu e vorba de gluma , daca te uiti printe c.......turile melede scrieri  o sa vezi ca nu mai prezinta interes pt mine domnisoara desi mult timp am incercat sa ajung la ea pt ca e genul meu de femeie

( asa cred desi nu am vazut-o live)

Scuze off topicul Carla

Stai liniștit ca fata nu primește de astea ca tine dacă i-ai scris pe Watap cum scrii și pe Ninfomane nu este de mirare ca nu te primește mai încearcă poate ai noroc dar folosește corectorul 😀😀😀😀😀😀

• Minus 1
Postat

Eu unul mi-as dorii sa apuc sa o cunosc, inca sper ca imi va raspunde pe whatsapp, sau ar trebuii sa ii dau mesaj??

Postat
Acum 4 minute, Yepde a spus:

Eu unul mi-as dorii sa apuc sa o cunosc, inca sper ca imi va raspunde pe whatsapp, sau ar trebuii sa ii dau mesaj??

Cind vine la deva anunța dinainte dacă ai observat și clienți care ai are pe telefon au prioritate pentru programări și poate nu mai are locuri libere și de aia nu îți Răspunde mai încearcă ca poate renunta cineva și se face loc 

multa bafta 

• Minus 1
Postat

de astea ca tine, clienți care ai are pe telefon au prioritate .

Tu esti certat grav cu gramatica nu mai da lectii pe aici ca esti penibil.

Scrie cum poti tu despre experientele cu fetele.

Bafta

Postat

Eu cred ca o sa ii las acum un mesaj text nu pe whatsapp, poate asa il vede mai rapid!!

si poate asa imi va raspunde!!

• Oras:Deva
Postat
Acum 17 minute, Yepde a spus:

Eu cred ca o sa ii las acum un mesaj text nu pe whatsapp, poate asa il vede mai rapid!!

si poate asa imi va raspunde!!

Poți sa i lasi dar de pe o zi pe alta sa ți faci programare si ai sa reusești

• Oras:hunedoara
Postat
Acum 5 ore, orto2022 a spus:

de astea ca tine, clienți care ai are pe telefon au prioritate .

Tu esti certat grav cu gramatica nu mai da lectii pe aici ca esti penibil.

Scrie cum poti tu despre experientele cu fetele.

Bafta

Nu-ti aminteste de nimeni?

• Haha 1
  • Oras:alba
  • Oras:alba
Postat
Acum 2 ore, grozav11111 a spus:

Nu-ti aminteste de nimeni?

jjaggulani 🤣🤣🤣

• Like 1
Postat

Lăsați-o dracu . E doar o zdreanta cu figuri. Mergeti la alte fete ca sunt destule. Adminii sunt de vina ca o lasa sa posteze aici. Postarile ei nu au nici o legatura cu acest forum.  

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 4 ore, Sandaladosi a spus:

Lăsați-o dracu . E doar o zdreanta cu figuri. Mergeti la alte fete ca sunt destule. Adminii sunt de vina ca o lasa sa posteze aici. Postarile ei nu au nici o legatura cu acest forum.  

??????????

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

INDISPONIBILĂ!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună  ziua dragilor!!

De astăzi până sâmbătă inclusiv sunt disponibilă în Deva!! 

• Inimioara 1
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
Postat

Nu ne ajuti cu un update vizual? Ca nu am mai vazut o poza de .... Sa vedem si noi , te-ai mai ingrasat, ai mai slabit!! Pentru AP ul ala trebuie sa ne facem o idee

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua dragilor!! 

Sunt disponibilă în Deva până sâmbătă inclusiv. Detalii despre servicii și tarife 👇👇👇

Zi plăcută vă doresc!!🤗🤗

• Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Asta n-as fi crezut c-o sa mi se intample! Sa ajung la Carla... tocmai la Deva!

Dar sa incep cu... inceputul. 😁

Intr-una din zilele astea, venind eu de la Bucuresti (o deplasare total neplanificata), a trebuit sa alimentez chiar inainte de Deva. Si cum stateam la coada sa platesc si sa-mi iau o cafea... ma paleste... o idee: Carla e in Deva...

Dau mesaj, poate am noroc (gandesc eu)... Nu raspunde! Sun! Nu raspunde! Asta e... ramane pe alta data... cand vine la Timisoara. Plec din benzinarie, prind viteza pe autostrada... nu trec 5 minute si apare mesajul: "sunt disponibila". Norocosul de mine!

Mai am noroc si cu tehnologia asta: comanda vocala - "suna la Carla". Telefonul zice: "da sefu'... se rezolva!" Fata raspunde, zice ca-mi trimite adresa, eu iar vorbesc singur (pardon cu telefonul), asa ca baga asta adresa pe harta si schimb macazul.

Ajung la Carla... si incepe nebunia! N-am mai vazut-o de multisor... asa ca o iau pe sus de pe hol, ne sarutam si o "trantesc" de toti peretii! Cand reusesc sa rasuflu... merg la dus! Eram venit de pe drum, asa ca un dus mi-a prins tare bine. In pat, oral reciproc, sarutari si sex anal. Mai fratilor, asta era doctoria ce-mi trebuia! Dupa multele probleme din ultima vreme, un sex anal DE VIS! Fata a avut orgasm, eu am ejaculat... si am luat-o de la capat! Dupa o ora, eram amandoi satisfacuti si placut obositi.

Un dus de final, mai o poveste, ca nu ne-am vazut de ceva vreme... iar inainte de sex, n-am avut... vreme! 😜

Sa dam si note, sa fie recenzia completa:

- locatie: 9.0 - apartament dotat, curat, parcare relativ usor de gasit

- fata (aspect): 9.5 - asta e subiectiv

- fata (atitudine): 10!

- ON: 9.0 - bun si scurt... ca eu pentru altceva merg la Carla

- AP: 10.0 cu felicitari! Pentru mine fata e ETALON! Nu stiu ce sa zic mai mult...

Sa fiu iertat, eu = pacatosul, dar asta e "raiul pe pamant"!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Membru Premium
Postat
17 hours ago, danp123 said:

Asta n-as fi crezut c-o sa mi se intample! Sa ajung la Carla... tocmai la Deva!

Dar sa incep cu... inceputul. 😁

Intr-una din zilele astea, venind eu de la Bucuresti (o deplasare total neplanificata), a trebuit sa alimentez chiar inainte de Deva. Si cum stateam la coada sa platesc si sa-mi iau o cafea... ma paleste... o idee: Carla e in Deva...

Dau mesaj, poate am noroc (gandesc eu)... Nu raspunde! Sun! Nu raspunde! Asta e... ramane pe alta data... cand vine la Timisoara. Plec din benzinarie, prind viteza pe autostrada... nu trec 5 minute si apare mesajul: "sunt disponibila". Norocosul de mine!

Mai am noroc si cu tehnologia asta: comanda vocala - "suna la Carla". Telefonul zice: "da sefu'... se rezolva!" Fata raspunde, zice ca-mi trimite adresa, eu iar vorbesc singur (pardon cu telefonul), asa ca baga asta adresa pe harta si schimb macazul.

Ajung la Carla... si incepe nebunia! N-am mai vazut-o de multisor... asa ca o iau pe sus de pe hol, ne sarutam si o "trantesc" de toti peretii! Cand reusesc sa rasuflu... merg la dus! Eram venit de pe drum, asa ca un dus mi-a prins tare bine. In pat, oral reciproc, sarutari si sex anal. Mai fratilor, asta era doctoria ce-mi trebuia! Dupa multele probleme din ultima vreme, un sex anal DE VIS! Fata a avut orgasm, eu am ejaculat... si am luat-o de la capat! Dupa o ora, eram amandoi satisfacuti si placut obositi.

Un dus de final, mai o poveste, ca nu ne-am vazut de ceva vreme... iar inainte de sex, n-am avut... vreme! 😜

Sa dam si note, sa fie recenzia completa:

- locatie: 9.0 - apartament dotat, curat, parcare relativ usor de gasit

- fata (aspect): 9.5 - asta e subiectiv

- fata (atitudine): 10!

- ON: 9.0 - bun si scurt... ca eu pentru altceva merg la Carla

- AP: 10.0 cu felicitari! Pentru mine fata e ETALON! Nu stiu ce sa zic mai mult...

Sa fiu iertat, eu = pacatosul, dar asta e "raiul pe pamant"!

Acum mi-am dat seama, ca nu am precizat costul distractiei: o ora (cu anal inclus) - RON 350.00.

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
17 minutes ago, danp123 said:

Acum mi-am dat seama, ca nu am precizat costul distractiei: o ora (cu anal inclus) - RON 350.00.

Așa-i că parcă e mai mișto și are alt farmec când o vizitezi în Deva? :)

Mie parcă mi-a plăcut mai mult 

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...