Adrianfzr Reputație: 0 Postat Marți la 07:30 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Marți la 07:30 Acum 8 ore, TKD30 a spus: Mi se pare de bun simt cand oferi astfel de servicii sa pui macar o poza cu tine, nu cere nimeni poze goala, sau cu fata, pt ca fiecare avem preferinte diferite, la altii le plac slim, la altii mai plinute, etc. si nici nu te poti lua dupa ce zic cei care te-au vizitat ca nu avem gusturi la fel, poate pt el esti perfecta dar pt mine nu. Si nu cred ca e normal daca vin sa te vizitez sa nu-mi placa ce vad, si atunci ne pierdem timpul amandoi., Am vrut de mai mult timp sa te vizitez, dar lispa pozei ma face sa stau departe, poate esti extraordinara, poate esti pe gustul meu, nu am de unde sa stiu asta. ..pana nu vad.. Aceeași părere cu ce ai spus o am și eu și restul colegilor ! Bine punctat ! Link spre comentariu
Poopa Reputație: -4 Postat Ieri la 14:16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ieri la 14:16 Nu vreau să supăr pe nimeni dar fata doar serviciile ce sunt de ia în rest nimic micuță de statură carnea moale pe ia de zici ca pui mâna pe o babă de 80 de ani ,mie unul nu mi-o plăcut nu sunt figurant să fiu mort după silicoane dar mi-e domnișoară nu mi-o plăcut acuma depinde de fiecare ce căutați și ce gusturi aveți Link spre comentariu
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat 22 ore în urmă Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat 22 ore în urmă Acum 2 ore, Poopa a spus: Nu vreau să supăr pe nimeni dar fata doar serviciile ce sunt de ia în rest nimic micuță de statură carnea moale pe ia de zici ca pui mâna pe o babă de 80 de ani ,mie unul nu mi-o plăcut nu sunt figurant să fiu mort după silicoane dar mi-e domnișoară nu mi-o plăcut acuma depinde de fiecare ce căutați și ce gusturi aveți Nu cred ca ai fost la ia niciodata 1 Link spre comentariu
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat 22 ore în urmă Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat 22 ore în urmă Chiar acum, Iubaretul123 a spus: Nu cred ca ai fost la ia niciodata Mergeți la janghinoase cu 200 si fara nimic ptr orice 50 plus alea va plac Link spre comentariu
Poopa Reputație: -4 Postat 21 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat 21 ore în urmă 1 oră în urmă, Iubaretul123 a spus: Nu cred ca ai fost la ia niciodata Pe bune ști tu unde am fost eu așa va place la unu să fit femei în loc să fiți bărbați țineți partea și poate îți face și ție o reducere Link spre comentariu
Addictedto69 Reputație: 79 Postat 16 ore în urmă Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat 16 ore în urmă Salutari. Nu țin partea nimănui, nu-mi plac certurile și nici nu ridic pe nimeni în slavi sau sa pup în cur pt reducere dar... La Carla am fost(impropriu spus am fost, am avut bulan sa prind o programare-se pare ca prinzi sau prindeai mai demult foarte greu un loc liber) sa zic la ghici pt ca, exact - nu avea poze, dar destul de multe recenzii bune. Eu unul nu am făcut cale întoarsă și nici nu mi-a părut rău. Am fost la ea de 2 ori și după nu am mai prins nici un loc la ea. Nu sunt pe post de avocat dar din ce am citit aici au fost mulți dintre colegi care au zis ca nu pune poze cu ea absolut deloc. Și aviz cum ca ar avea carnea moale mie unul nu mi sa părut absolut deloc având în vedere ca fata face exerciții acasă (are câteva greutăți și ceva aparate). Cei care au fost pot confirma asta. Părerea mea este ca puteți încerca sa o vizitați.... sau nu. Și va dau un exemplu. Am fost la o fată pe care o laudau câțiva colegi și nu a fost chimie absolut deloc(nu mi-a plăcut atitudinea ei față de mine și asta s-a întâmplat la ambele vizite, am vizitat-o și a doua oare ca am zis ca poate am prins-o într-o pasă proastă sau am eu cine știe ce filme în cap) chiar dacă fata arăta destul de bine și avea servicii bune, era curata etc. Oricum mergem la ghici chiar dacă le vedem în poze și vb cu ele la telefon. Contează chimia dintre noi și cea care ne deschide ușa. Scuze pt off topic și cat mai multe întâlniri reușite 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum