claudia21 Reputație: 3 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 Buna baieti, numele meu este Claudia sunt o fata exotica, am origini turcesti si doresc sa va satisfac fanteziile sexuale.Va astept intr-o locatie discreta pe Nerva Traian sa va ofer sex total. Serviciile si preturile mele sunt oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 150 de lei jumate de ora.oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 200 de lei o ora. Pentru sex anal va costa 70 de lei in plus. 1
7uuupp Reputație: 5051 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Am vazut originile...ce sa zic? Succes. 3 2
claudia21 Reputație: 3 Postat Februarie 15, 2018 Autor Postat Februarie 15, 2018 disponibila, va astept
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2018 Origini turcesti sau tiganesti? Astepti clientul cu o cafea la nisip si baclava sau...carne prajita si seminte ???? 5
scorpionul Reputație: 1958 Postat Februarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2018 Ce origini turcesti frate, astea sunt origini indiene si acum se aude cra craaa
evil12 Reputație: 169 Postat Februarie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2018 Buna baieti, numele meu este Claudia sunt o fata exotica, am origini turcesti si doresc sa va satisfac fanteziile sexuale.Va astept intr-o locatie discreta pe Nerva Traian sa va ofer sex total. Serviciile si preturile mele sunt oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 150 de lei jumate de ora.oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 200 de lei o ora. Pentru sex anal va costa 70 de lei in plus. Vii la hotel ?
pablo-escobar Reputație: 4 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Nu raspunde la tel... am incercat de cateva ori in zile diferite.... nu pare serioasa...
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 6, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 6, 2018 Seamana cu Alexandra de la emisiunea Te vreau langa mine :)
turbulente Reputație: 443 Postat Martie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2018 Alta Ciorix cu un stol în spatele ei.Doamne încet încet se duce de tot forumul asta
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 7, 2018 Buna baieti, numele meu este Claudia sunt o fata exotica, am origini turcesti si doresc sa va satisfac fanteziile sexuale.Va astept intr-o locatie discreta pe Nerva Traian sa va ofer sex total. Serviciile si preturile mele sunt oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 150 de lei jumate de ora.oral neprotejat, saruturi, sex normal, finalizare corporala, masaj la 200 de lei o ora. Pentru sex anal va costa 70 de lei in plus. Arata foarte bine! Sunteti tampiti si rai!
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 7, 2018 Nu raspunde la tel... am incercat de cateva ori in zile diferite.... nu pare serioasa...Mie mi-a raspuns! Mai incearca!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 8, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 8, 2018 Arata foarte bine! Sunteti tampiti si rai!Pai ba tampitule, daca arata foarte bine de ce nu te duci sa o futi tu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum