Sari la conținut

🔴CONCURS PENTRU BĂIEȚI 🔴

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vreau in fiecare saptamna sa ofer câte un cadou unui user (bărbat) care m-a vizitat sau cel care urmeaza să mă cunoască .

Jocul sta cam așa: la sfârșitul săptămâni ofer un cadou drăguț unui bărbat de care mi-a plăcut cel mai mult, fie comportament, fie ca este drăguț, fie pentru igiena, fie ca este punctual etc etc ...

Fiecare in parte trebuie sa îmi spună ce user are aici pentru a îl trece pe agenda mea :) (in caz ca nu ne cunoaștem)

Cei care m-au cunoscut deja trebuie sa îmi spună in pm și să dea ceva detalii despre întâlnire să îmi dau seama cine este.

Regulile jocului: doar pentru băieți din București , și să fie neînsurat , bănuiesc ca nu vrea sa aibă probleme cu soția din cauza cadoului :)

Dacă mai aveți și voi alte idei , puteți sa scrieți și de ce nu sa le punem in practica :)

post-158603-0-47931800-1518828223_thumb.jpeg

• Like 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vreau in fiecare saptamna sa ofer câte un cadou unui user (bărbat) care m-a vizitat sau cel care urmeaza să mă cunoască .

Jocul sta cam așa: la sfârșitul săptămâni ofer un cadou drăguț unui bărbat de care mi-a plăcut cel mai mult, fie comportament, fie ca este drăguț, fie pentru igiena, fie ca este punctual etc etc ...

Fiecare in parte trebuie sa îmi spună ce user are aici pentru a îl trece pe agenda mea :) (in caz ca nu ne cunoaștem)

Cei care m-au cunoscut deja trebuie sa îmi spună in pm și să dea ceva detalii despre întâlnire să îmi dau seama cine este.

Regulile jocului: doar pentru băieți din București , și să fie neînsurat , bănuiesc ca nu vrea sa aibă probleme cu soția din cauza cadoului :)

Dacă mai aveți și voi alte idei , puteți sa scrieți și de ce nu sa le punem in practica :)

Am eu o idee , da-mi mie cadoul săptămâna asta =))
  • Like 3
Postat

Am eu o idee , da-mi mie cadoul săptămâna asta =))

Trebuie sa îți faci programare la mine =))

• Like 6
Vizitator
Postat

Trebuie sa îți faci programare la mine =))

Fac , cum sa nu fac =))

• Like 2
Postat

... doar cei neinsurati?  :cry2

pai si noi astia insurati putem sa iesim la o cina de "afaceri" sau sa mergem la "team building". Parerea mea  :hihat

Hmmm ... astept concursul pentru cei insurati.

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Stire de ultima ora !!!

... cadoul din partea Deliei ... cred ca este un autograf in zona pubiana cu marker rosu permanent.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu e bine asa, nu o sa iti aduca pe nimeni in plus fata de cei care oricum vor sa vina. 

PS. Dau consultanta pe privat ce si cum sa faci pentru o promotie, acum de 1-8 martie.

Vizitator
Postat

Wow..Delia e fortza la partea de creativitate..:)

• Like 1
Vizitator
Postat

Depresivul se pune Delia? Și el vrea sa te cunoască 😂😂😂

• Like 1
Postat

Depresivul se pune Delia? Și el vrea sa te cunoască

normal ca e un concurs pe stil "romanesc" ... toti isi fac sperante, dar castigatorul e cunoscut deja .... and the winner is ... Depresivu'!!!!!

:hooray  :hooray  :hooray

P.S. masa si dansul vor fi anuntate la o data ulterioara. Sa fie intr-un ceas bun!  :clapp  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Cadou pentru cei neinsurati? Hmmm... :laugh2

https://media.giphy.com/media/lo4NOZ86ytNSM/giphy.gif

=)))) haaaaaaa....tare asta =)))

Postat

Vreo chlamidia, un sifilis, ceva, doar pentru baetii neinsurati de la Bucuresti, sa nu aiba probleme cu nevestele.

Sa fie de capul tău.

Postat

... doar cei neinsurati?  :cry2

pai si noi astia insurati putem sa iesim la o cina de "afaceri" sau sa mergem la "team building". Parerea mea  :hihat

Hmmm ... astept concursul pentru cei insurati.

Da pentru cei neînsurați :)

Deoarece cadoul este un obiect care nu prea poți sa îl ascunzi de soție :)

Postat

Deci cadoul ar fi o noapte bonus cu Delia ? ... ma gandesc si eu avand in vedere ca-i pentru neinsurati  :laugh2

.... cand vii oare in Baa Mare .... intreb si eu ..... poate cedezi intr-o zi cu soare si vii in plimbare  :icecream

Cadoul este un obiect :)

Nicidecum o noapte cu mine =))

Postat

Da pentru cei neînsurați :)

Deoarece cadoul este un obiect care nu prea poți sa îl ascunzi de soție :)

un poster sau un strapon?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu e bine asa, nu o sa iti aduca pe nimeni in plus fata de cei care oricum vor sa vina. 

PS. Dau consultanta pe privat ce si cum sa faci pentru o promotie, acum de 1-8 martie.

Ideea nu este sa îmi aducă pe cineva in plus, jocul este pentru cei care m-au vizitat și pentru cei care urmează să mai vina la mine.

PS: nu fac promoții nici de 1 Martie nici de 8 Martie . =))

• Like 5

Postat

un poster sau un strapon?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Este un cadou, nu pot spune pentru ca nu se va mai numi cadou :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...