deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2018 Up
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 si eu particip daca imi conjugi corect verbul a voi =)) 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 21, 2018 Up
incepator2017 Reputație: 416 Postat Februarie 21, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Februarie 21, 2018 Partikip! Like & share! Amin! 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 21, 2018 Pe vremea cand a mai fost acest """concurs"" premiul era mult mai interesantAcest concurs nu a mai fost. Sunt singura care l am făcut, și este prima data.
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2018 Postat Februarie 21, 2018 Acest concurs nu a mai fost.Sunt singura care l am făcut, și este prima data.De fapt nu-i nici un concurs,ci un mic reward dupa ce ai fost vizitata pt o reclama mascata. 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 21, 2018 De fapt nu-i nici un concurs,ci un mic reward dupa ce ai fost vizitata pt o reclama mascata.De unde știi tu ca nu este un concurs ? In caz ca nu ai văzut am și oferit cadoul la un alt concurs. 5
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 De unde știi tu ca nu este un concurs ?In caz ca nu ai văzut am și oferit cadoul la un alt concurs.Acela era concurs,cine are pula cea mai mare si intr-adevar ai oferit un premiu,probabil un produs de la durex judecand dupa literele care se vad prin celofan.Eu nu am spus ca nu oferi un cadou,am folosit englezescul reward,care probabil ori l-ai ignorat,ori nu cunosti engleza(nu ca ar fi o problema).Restul,mai jos. Vreau in fiecare saptamna sa ofer câte un cadou unui user (bărbat) care m-a vizitat sau cel care urmeaza să mă cunoască .Jocul sta cam așa: la sfârșitul săptămâni ofer un cadou drăguț unui bărbat de care mi-a plăcut cel mai mult, fie comportament, fie ca este drăguț, fie pentru igiena, fie ca este punctual etc etc ...Fiecare in parte trebuie sa îmi spună ce user are aici pentru a îl trece pe agenda mea :) (in caz ca nu ne cunoaștem)Cei care m-au cunoscut deja trebuie sa îmi spună in pm și să dea ceva detalii despre întâlnire să îmi dau seama cine este.Regulile jocului: doar pentru băieți din București , și să fie neînsurat , bănuiesc ca nu vrea sa aibă probleme cu soția din cauza cadoului :) Dacă mai aveți și voi alte idei , puteți sa scrieți și de ce nu sa le punem in practica :)Arata-mi in acest caz care este concursul?Cadou este una,premiu este alta!Tu,pe de alta parte te-ai exprimat corect,oferi un cadou unui individ care ti-a placut din diferite motive,desi titlul topicului se numeste *concurs pt baieti*,care este gresit in acest caz si ar fi trebuit sa se numeasca *ofer un cadou unui client simpatic* spre exemplu.Iar eu am spus *De fapt nu-i nici un concurs,ci un mic reward dupa ce ai fost vizitata pt o reclama mascata.*,deci nu am gresit cu nimic.
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 22, 2018 Acela era concurs,cine are pula cea mai mare si intr-adevar ai oferit un premiu,probabil un produs de la durex judecand dupa literele care se vad prin celofan.Eu nu am spus ca nu oferi un cadou,am folosit englezescul reward,care probabil ori l-ai ignorat,ori nu cunosti engleza(nu ca ar fi o problema).Restul,mai jos. Arata-mi in acest caz care este concursul?Cadou este una,premiu este alta!Tu,pe de alta parte te-ai exprimat corect,oferi un cadou unui individ care ti-a placut din diferite motive,desi titlul topicului se numeste *concurs pt baieti*,care este gresit in acest caz si ar fi trebuit sa se numeasca *ofer un cadou unui client simpatic* spre exemplu.Iar eu am spus *De fapt nu-i nici un concurs,ci un mic reward dupa ce ai fost vizitata pt o reclama mascata.*,deci nu am gresit cu nimic.Premiul este real si ala conteaza prin faptul ca reprezinta valoarea ta , cadoul asociat premiului este altceva bineinteles cu valoare simbolica.Este un concurs caci stimuleaza vizitatorii sa se poarte cat mai bine pentru a primi aprecierea ei nr 1.Si daca e si reclama nu mascata ci evidenta nu e totusi nimic rau :)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 Caută pe topicul Sorina4you, iar premiul era chiar ,,ea''Da logic dacă nu sunt pe gratis , nu este bun. Dacă nu ai treaba cu concursul postează pe alte topice. 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 Premiul este real si ala conteaza prin faptul ca reprezinta valoarea ta , cadoul asociat premiului este altceva bineinteles cu valoare simbolica.Este un concurs caci stimuleaza vizitatorii sa se poarte cat mai bine pentru a primi aprecierea ei nr 1.Si daca e si reclama nu mascata ci evidenta nu e totusi nimic rau :)Nu sta sa explici ca oricum mulți nu înțeleg .
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 Premiul este real si ala conteaza prin faptul ca reprezinta valoarea ta , cadoul asociat premiului este altceva bineinteles cu valoare simbolica.Este un concurs caci stimuleaza vizitatorii sa se poarte cat mai bine pentru a primi aprecierea ei nr 1.Si daca e si reclama nu mascata ci evidenta nu e totusi nimic rau :)Nu sta sa explici ca oricum mulți nu înțeleg .
andreiciobanu499 Reputație: 35 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2018 Pai si umple cu tine cadoul? Ca daca e de asa... ma bag si eu:)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 Pai si umple cu tine cadoul? Ca daca e de asa... ma bag si eu:)Cadoul este cadou, nu se zice ce este :)
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 vreau si eu! :)
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 vreau si eu! :)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 vreau si eu! :)Urmează pași :)
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 m-am pierdut! :laugh2reiau! :kiss3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 m-am pierdut! :laugh2reiau! :kiss3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 sunt descalificat...nu indeplinesc criteriile! :no2 se poate mitui cumva? :laugh2
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 22, 2018 Urmează pași :)*pașii😃Mi-ar placea sa vad un concurs de gramatica intre tine și Corynavip😃Cine crezi ca ar câștiga?😃 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 *pașiiMi-ar placea sa vad un concurs de gramatica intre tine și CorynavipCine crezi ca ar câștiga?Niciuna dintre noi. Aici este un site de “curve” nu unul de gramatica :) Mai greșim și noi, suntem oameni. 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 sunt descalificat...nu indeplinesc criteriile! :no2 se poate mitui cumva? :laugh2Nu nu :)) Acest concurs merge pe corectitudine :)
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2018 sunt descalificat...nu indeplinesc criteriile! :no2 se poate mitui cumva? :laugh2Nu nu :)) Acest concurs merge pe corectitudine :)
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 22, 2018 sunt descalificat...nu indeplinesc criteriile! :no2 se poate mitui cumva? :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum