Sari la conținut

🔴CONCURS PENTRU BĂIEȚI 🔴

Postări Recomandate

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Cu siguranta meriti sa castigi premiul de cel mai mare labagiu al forumului.                                                                                                Nu mai e nici-un dubiu in privinta asta.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu siguranta meriti sa castigi premiul de cel mai mare labagiu al forumului.                                                                                                Nu mai e nici-un dubiu in privinta asta.  :laugh2

:))))

• Oras:Gherla
  • Oras:Gherla
Postat

Cu siguranta meriti sa castigi premiul de cel mai mare labagiu al forumului. Nu mai e nici-un dubiu in privinta asta. :laugh2

Recunosc asta e viata :( poate intr-o zi voi face si eu sex ...Pamantul e asa de mare e loc pentru fiecare ...important e sa ne bucuram de viata cat putem si suntem in libertate
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Vreau in fiecare saptamna sa ofer câte un cadou unui user (bărbat) care m-a vizitat sau cel care urmeaza să mă cunoască .

Jocul sta cam așa: la sfârșitul săptămâni ofer un cadou drăguț unui bărbat de care mi-a plăcut cel mai mult, fie comportament, fie ca este drăguț, fie pentru igiena, fie ca este punctual etc etc ...

Fiecare in parte trebuie sa îmi spună ce user are aici pentru a îl trece pe agenda mea :) (in caz ca nu ne cunoaștem)

Cei care m-au cunoscut deja trebuie sa îmi spună in pm și să dea ceva detalii despre întâlnire să îmi dau seama cine este.

Regulile jocului: doar pentru băieți din București , și să fie neînsurat , bănuiesc ca nu vrea sa aibă probleme cu soția din cauza cadoului :)

Dacă mai aveți și voi alte idei , puteți sa scrieți și de ce nu sa le punem in practica :)

Jocul asta nu vrei sa-l faci si in Craiova? :*
  • Like 1
  • Minus 2

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

ca sa participati e nevoie de CNP .....

si nr.de la pantof...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...