jessika_oradea Reputație: 108 Postat Iunie 7, 2020 Autor Postat Iunie 7, 2020 Buna Matei numai revin deoarece m-am retras de pe piața si nici in Ro numai sunt Incearca la Beatrice este o fata de top Eu zic sa o țineți pe ea cat mai mult timp in Ciuc deoarece poate si ea se va retrage odata apoi veti ramane doar cu țepare si retardate 🤔😂😂Numai bn sa ai si bafta la fete te pup din departare🥰
matei.matei Reputație: 10 Postat Iunie 8, 2020 Oras:harghita Oras:harghita Postat Iunie 8, 2020 Buna Matei numai revin deoarece m-am retras de pe piața si nici in Ro numai suntIncearca la Beatrice este o fata de topEu zic sa o țineți pe ea cat mai mult timp in Ciuc deoarece poate si ea se va retrage odata apoi veti ramane doar cu țepare si retardate Numai bn sa ai si bafta la fete te pup din departareBteatrice s-a mutat în garsoniera unde ai stat tu?
milan06 Reputație: 3 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Postat Iunie 9, 2020 Nu tot la 46 dar scara a
bebita 115 Reputație: 0 Postat August 20, 2020 Oras:Covasna Oras:Covasna Postat August 20, 2020 Pe la Covasna nu faci o vizită !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum