Sari la conținut

Rog Si Eu Stergerea Contului.........

Vizitator cactusjack

Postări Recomandate

Postat

nene afriq,te rog frumos sa-mi stergi si mie contul.Va multumesc frumos pt colaborare...toate cele bune!

Bueyyyy nebunule.Tu cand iei o  hotarare de genul asta o faci fara acordul meu? Poi eu cu cine mai fac nene caterinca? Vrei sa ma lasi singur si pustiu? :laugh2

Ia si matale o pauza de gandire inainte de stergerea contului si vezi daca nu iti e dor de noi. Si daca realizezi ca e mai bine fara noi i-ati si matale mai intai ramas bun de la cei care ti-au fost alaturi si abea dupa aia sterge contul

Postat

Bueyyy..cactuse....eu iti dau voie sa-l stergi doar daca faci ca si mine....sa revii IMEDIAT cu acelasi user.

PS...am auzit ca esti vecin cu randunica..pai atunci esti vecin si cu mine...ia hai tu la o apa plata mai pe seara...o luam si pe randunica daca vrea...a ???

oly mic

• Oras:pularesti
  • Oras:pularesti
Postat

Nene afriq...acest forum a devenit un fel de razboi al clonelor...chiar nu vreau sa fiu partas la asa ceva,nu ma regasesc in niciun fel...rogu-te a-mi indeplini doleanta!Sar'na lu' matale!

Nene si eu venisem pe forum pentru matale...Daca iti stergi tu userul atunci sa mi se stearga si mie. Cata rautate pe aici. Cat dramatism. Cate lacrimi. Cate palme. Cati pumni( salut pe aceasta cale pe batausul siteului, Chris73 Norris) . Cate palme la cur. Cati pupici. Cate limbute la pasarica( nu fiti fraieri sa platiti doar somn si limbi!). Cate bale.Cate demisii. Cati pesti. Fara numar,  ar zice sefu' , postand o manea plina de pilde.

sa isi stearga si Oly userul si sa revina cu el si mai mic.

Vizitator Mark'One1
Reputație: 0
Postat

Doresc si eu stergerea contului. Ma voi rebrandui ulterior? Probabil nu. La revedere.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...