Sari la conținut

Simona-B1Tv-0726.917.051

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut baieti,

Pe aceasta doamna am cunoscut-o in urma cu 2-3 ani.Pe atunci mergeam destul de des pe la dansa,insa la un moment dat nu mai raspundea la telefon.Ieri am dat intamplator de nr.de telefon al ei si am contactat-o,ea raspunzand.Am hotarat sa ne vedem,mai ales ca aveam drum in zona(locuieste in spate la B1Tv).Locatia este intr-un bloc vechi ,intr-o garsoniera pe care o renoveaza.Doamna are in jur de 45 de ani,sa mai ingrasat fata de cum o stiam.Pot spune ca acum arata mai bine avand forme mai proeminente.Dupa ce si-a dat jos echipamentul au iesit in evidenta niste sani frumosi in care i-am adulmecat.Nu este genul de tipa care sa faca mofturi cand ii iei un sfarc in gura sau sa faca alte figuri cand ii mangai.Deoarece nu a nascut,sani se mentin chiar bine.Dupa aceasta delectare,fata s-a apucat de treaba luandul incet la intrebari pe Junior.A inceput cu un oral adanc si nu fortat.In acest timp am bagat mana la pasarica care era aranjata,fara mirosuri ,chiar putin umeda.Dupa acest preludiu am hotarat sa continui cu un sex normal.Vazand ca poponetul arata super am hotarat sa-l infig pe Junior in fofoloanca pe la spate.Am lasat-o pe ea sa se unduiasca pana la finalizare.Am mai stat putin la discutii ,m-am echipat si apoi am plecat.

Per total a fost o experienta placuta mai ales ca Simona este si o femeie, culta cu care ai ce vorbii.

Eu o recomand pentru cei care nu doresc sex sportiv.

Pretul este 70lei/finalizare sau 130/h

Oral:8

Norma:8

Nu face anal si nu doreste sa finalizezi in gura.

Din cate stiu acepta finalizare corporala.

Salut

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.