Sari la conținut

Chat la liber....

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Èšare lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun

hahaahahhaahahahhaha =))) =)))) ba mor de ras, ce probleme existentiale au unii pe aici. si mai au si o varsta. :))))))

imi amintesc de scandalurile cu Joistii de pe Bucuresti din 2014 2015... dar pula mea... macar jumate din pizdele de la Top de atunci erau bagate de mine contra favoruri... ce pula mea. =)))) pana s-a prins pisicuts, si a dat reset la tot Topul. :))))

am ramas prieten cu unii si acuma. ne gandeam sa facem ToPu La Dolores =)))))

hai ba, ca va scot eu la un vin bun in Bucuresti, daca va permiteti sa il vedeti si inafara televizorului.

Link spre comentariu
Vizitator cozonacq
Reputație: 0

Is baiat bun! :)

Am tras o cocluzie nu am prezentat un adevar absolut. Am avut la dispozitie suficiente detallii incat sa ajung la acea cocluzie care putea fi corecta sau incorecta. Tu tocmai ce mi-ai confirmat ca ii corecta! Eu am avut un prof de logica bun! :D :))))

Păi eu când îți spun că prea'mi porți mie grija.

Link spre comentariu
  • Oras:Tm

Păi eu când îți spun că prea'mi porți mie grija.

Asa ii cand esti vedeta, scrii peste tot, esti peste tot .. :))) Eu inca mai sper ca o sa obtin un autograf de la tine.

Daca nu intra intr-un con de umbra bunul tau prieten, ccftig, acuma poate nu mai erai tu chiar asa in centrul atentiei. 

Oare s-a lasat de forum  ca sa se concentreze serios pe poezie? :D

Link spre comentariu

cine p.m e cctfg asta de zice toata lumea ca e cel mai bun de pe aici?

sa vie sa ne-o dam parte in parte, sa vadem daca ma dovedeste. ca eu sunt puterea.

pfffff, eu zic sa ai mare grija!!!

O sa vezi tu pe dracu cand da cu poezia-n tine!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

Asa ii cand esti vedeta, scrii peste tot, esti peste tot .. :))) Eu inca mai sper ca o sa obtin un autograf de la tine.

Daca nu intra intr-un con de umbra bunul tau prieten, ccftig, acuma poate nu mai erai tu chiar asa in centrul atentiei. 

Oare s-a lasat de forum  ca sa se concentreze serios pe poezie? :D

Lasă PretenaȘ, nu fi invidios!

Poate într-o zi va veni și vremea ta.

Până atunci, tu poți purta grija altora. :)

Link spre comentariu
Vizitator karinaa

Concluzie? Ai fost tu la carciuma cu ei?  :hmmm

Sa arunce primul piatra cel care se crede fara de pacat! Se pare ca unii se cred fara de pacat pe aici! Sfintilor / sfintelor! Sa ne spuneti si noua, cei pacatosi, cum ati ajuns la "fara de pacat"! Sa invatam pana nu imbatranim si ne dor genunchii sa ne aplecam.

Tu din nou nu ai ce sa intelegi din ce am scris eu mai sus? ;))

Sa ma chinui sa explic ?

Pai mai omule, cine a spus ca e far’ de pacat? :))

Nu mai vezi sa citesti, domnle?

De unde stiu eu ma intrebi?! Pai daca azi merg 3 la carciuma si a doua zi vine unul cate unul la mine si-mi povesteste despre ce s-a mai vorbit la carciuma, cine cu cine a fost, etc....tu de unde crezi ca stiu?! Domnule, de unde crezi ca stiu?!

Apropo, am auzit eu ca tu nu esti asa domn cum vrei sa lasi impresia pe aici :)) ia intreaba-ma si acum de unde stiu sa vezi daca iti spun :))

Nu pot pune emoticonul ala care se tavaleste de ras :)))

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator karinaa

:slap2

Nici nu-ți mai trebuie  TV!   

Emisiuni gen Puterea dragostei    :eek   îs fix-pix, aici e acțiunea    :laugh2   

E plin de Pretenași  curați la gură    :baby2

Da , e care mai de care prieten cu fiecare :))

Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016

Tu din nou nu ai ce sa intelegi din ce am scris eu mai sus? ;))

Sa ma chinui sa explic ?

Pai mai omule, cine a spus ca e far’ de pacat? :))

Nu mai vezi sa citesti, domnle?

De unde stiu eu ma intrebi?! Pai daca azi merg 3 la carciuma si a doua zi vine unul cate unul la mine si-mi povesteste despre ce s-a mai vorbit la carciuma, cine cu cine a fost, etc....tu de unde crezi ca stiu?! Domnule, de unde crezi ca stiu?!

Apropo, am auzit eu ca tu nu esti asa domn cum vrei sa lasi impresia pe aici :)) ia intreaba-ma si acum de unde stiu sa vezi daca iti spun :))

Nu pot pune emoticonul ala care se tavaleste de ras :)))

Ia spune fată dragă ce ai auzit. Sunt curios. Cum nu sunt eu domn. Nu trebuie să te întreb nimic, eu știu.

Eu mă ravalesc pe jos de râs deja și nu am emoticon.

Apropo, "bărbații" adevărați care au dat like sper sa te susțină în continuare. Presimt că o să fie nevoie.

Link spre comentariu
Vizitator karinaa

Ia spune fată dragă ce ai auzit. Sunt curios. Cum nu sunt eu domn. Nu trebuie să te întreb nimic, eu știu.

Apropo, "bărbații" adevărați care au dat like sper sa te susțină în continuare. Presimt că o să fie nevoie.

Nu-mi permit sa spun cine a vorbit de tine, mi-am permis sa-ti spun ca mi te-au descris pana si pe tine (unii/altii).
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016

Și încă ceva: nu prea faci treabă bună dacă ei vorbesc in loc să te futa. Sau faci? Câștigi niște bani vorbind / ascultând.

Oricum ar fi, "nedomnul" de mine se bucură că nu poate ajunge la tine. Doar ești "excorta de lux", nu orice ajunge la tine. Aproape că sunt gelos pe băieții ăia care isi permit. Dar, D-zeu să le dea sănătate.

Cât despre mișto, îl apreciez, aproape că ai scris și corect, e o îmbunătățire.

Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016

Nu-mi permit sa spun cine a vorbit de tine, mi-am permis sa-ti spun ca mi te-au descris pana si pe tine (unii/altii).

Eu sper ca ei (cei care mi-au dat like) sa ma sustina in continuare (nu duc lipsa de nimic, dar 3-4 oameni sunt foarte bine veniti si atunci cand nu am nevoie) , dar tu te mai increzi in cei carora le ti palma? :))

Eu in locul tau si nu numai , nu m-as mai increde atat, intr-adevar e egal cu zero (poate) pentru tine ca x te povesteste la mine, dar stii de ce?! Ca pentru mine (vorbesc la singular generalizand) intra pe o ureche barfa si iese pe cealalta , asta este defapt partea “buna” .

Numai bine!!!

Mulțumesc pentru sfat.

Oricare e citit / ascultat.

Dacă ai găsit partea bună, îți dau și eu like. E bine!Începi să fii ... simpatică! Cică e sănătos să "nu te futa gtija de alții".

Dar poate ne vedem într-o zi, cine știe soarta și depanam bârfe ca două babe. Atunci să vezi emoticoane cu râs

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...