Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ce subiect vrei sa abordam, ca sa inveti ? Ce te-ar interesa ? Sunt multe. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Pai hai sa'ncepem cu ceva usor pt matale.Ceva ce stapanesti la perfectie! Doar esti Maestru... Arta comunicarii! ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Un talent pe care matale l-ai adus la stadiul de...mãestrie purã...impecabilã! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ha ! Asta se dezvolta, se invata. Insa nu aici. ;)In particular.Nu prea am timp acum de chat...mai vreo 10 min.;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Un talent pe care matale l-ai adus la stadiul de...mãestrie purã...impecabilã!Maiestrie nu maiestrii ? :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Elocvent Maestre... Elocvent! Exact ce spuneam. Cum altfel ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 E o intrebare cum altfel ? :)Pot sa-ti spun si altfel.;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Este o constatare! Esti cel mai...Mare Maestru! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Daca-i constatare, reformuleaza fara cum ;)Ca sa incepem lectia nr.1. :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 No, iti las timp...for, tura, turn, cal, nebun, pion etcTe las cu albul :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Daca-i constatare, reformuleaza fara cum ;)Ca sa incepem lectia nr.1. :)Maestre... Intr-adevar nu am fost eu un elev eminent dar adverbul -cum- folosit de mine are rolul (bine definit) de a Evidentia... Modul in care matale te eschivezi!! Mereu!!! Gresisem o litera. The essence is the same :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Maestre... Intr-adevar nu am fost eu un elev eminent dar adverbul -cum- folosit de mine are rolul (bine definit) de a Evidentia... Modul in care matale te eschivezi!! Mereu!!! Gresisem o litera. The essence is the same :)Nu conteaza greselile, nici de o parte nici de cealalta. ;)Eschiva ? Hm ! Depinde de receptor, cum spuneam.;)Hai Simona ! :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ba da nu se mai opreste ploaia asta... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Go to dance. Dancing in the rain ! :)Ai ramas in sens de ieri ? Sa vin sa te tractez ? :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ce sa tractezi tu ma?Ti-am zis... Am Trabant cu ABS, nu l-as da p'un Mercedes! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Go to dance. Dancing in the rain ! :)*N-ai nimerit-o nicicum. The movie is: Singing in the rain! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ce sa tractezi tu ma?Ti-am zis... Am Trabant cu ABS, nu l-as da p'un Mercedes!Pai nu trabantul ma ! Pa tine. Am hamuri. :)))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 N-ai nimerit-o nicicum. The movie is: Singing in the rain!Cum ziceam-receptorul.:)E o poezie. :))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Si Life is a dance in the rain - idem.;)Dar na, nu am pretentii...;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Ce pana mea ? Nu incepe jocul ?De tenis. :)))))Cred ca vad finalul finalei in local. :))))))) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iunie 9, 2018 Hai Simona! Link spre comentariu
dandavid Reputație: 438 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 9, 2018 Hai Simona Link spre comentariu
dandavid Reputație: 438 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 9, 2018 Felicitări Simona! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 In sfarsit!!! Felicitari Simona! :hooray :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Un fleac ! ;)Bravo Simona ! :) Link spre comentariu
Postări Recomandate