Sari la conținut

Anemona 0769439699 - Tineretului

Postări Recomandate

am vizitat o de curand

LOCATIE foarte ok, curata, cocheta,discreta, stil salon masaj                                                                                     9

am ales varianta de masaj plus sex, pt 200 lei

ASPECT   frumusica,bruneta,par lung, sani frumosi, ceva kg in plus si mai scunda decat pare in poze                                      8

MASAJ bun spre foarte bun,senzual, placut, destul de incitant, desi partea de erotic as fi vrut sa dureze mai mult                       8

SEX oral protejat, cred ca nici nu face altfel, nu am discutat aspectul in prealabil, urmat de normal destul de bun                 8

are initiativa,dar un pic prea multa, nu prea intuieste ce vrea partenerul, are tendinta de a conduce ea a actiunea   

nu accepta FK si nici cunnilingus

dupa finish, am mai stat imratisati cateva minute

ATITUDINE foarte ok, amabila,etc  ,dar se simte ca nu se lasa dusa de va                                                                       9l                                                                                                                              

GFE  

8

raport calitate/pret      acceptabil, pt cei interesati de combinatia de masaj plus sex

nu sperati sa exceleze la vreun capitol ,totusi, GFE mai putin entuziasmant decat ma asteptam

daca recomand? da, pt amatorii combinatiei sus amintite

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Ieri aveam chef de un masaj de calitate si m am gandit sa sun...si...surpriza mi a raspuns o voce prietenoasa care mi a zis ca Anemona este intr un mic concediu. Am intrebat ea cine este si mi a raspuns Izabela. Fiind in zona si relativ curios sa vad caprioara ca vazutul nu costa nimic am purces catre locatie. Serban voda , cutitul de argint ca repere.

Mi a deschis Izabela, o blonduta cocheta 28-30 de ani, slim sanii mari si foarte zambitoare.

Am ramas si incantat fiind de pretul mai mic adica 150lei masaj+sexica o ora, la 200 ea oferind masaj+2*sexica.

Locatia la fel de curata, lumanari muzica de futai, baie ok.

Spre deosebire de Anemona aceasta fata este muuuult mai permisiva, nu neaparat mai talentata dar stie sa se faca placuta, face ce vrei, te intreaba ce iti place si are in general o atitudine pro client.

Dupa un masaj de relaxare si cunoastere reciproca a facut un oral Np usor kinky cu bataita pe fata outZe alintate...o frumusete.

La normal am schimbat 2 3 pozitii, tot ce iti trece prin cap executa si chiar da impresia ca ii place...

Ca note

Locatie 8 9

Izabela aspec 8.50 blonda, sani maricei dar putin lasati, dantura ok aprox 1.65m

Masaj 9

Oral 9

Normal 9

Recomand celor ce cauta o milfeta prietenoasa si maleabila. Raport calitate pret cred eu ca foarte bun. Platit 150 lei pt 50 60min

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe la inceputul lui ianuarie am vrut sa mai trec o data pe la Anemona, pentru ca mi-a placut cum a prestat data trecuta.

Era ora 10 dimineatza si vroiam sa merg la un masaj inainte de a pleca la aeroport pentru a pleca relaxat, am format numarul Anemonei si supriza, raspunde o alta voce, care imi spune ca Anemona e in vacanta si ca a ramas eain locui ei si ca mai are o colega. Ajung la destinatie, in aceeasi locatie unde am fost si data trecuta, imi deschid usa doua fete, una inalta, plinuta, bruneta si cealalta minioma, blonda si plinuta. Imi spun oferta

si optez pt un masaj erotic cu amondoua. Intru in camera in care urma sa se dispute actiunea, decartez 150 lei, imi spune sa ma dezbrac si sa ma intind pe saltea, apoi apar si ele, se pun pe treaba, am parte de un scurt masaj facut in graba, apoi le spun ca doresc ceva mai mult decat masaj, fetele imi spun ca trebuie sa aleg cu cine vreau sa raman si sunt nevoit sa o aleg pe cea bruneta mai decartez inca 100, deja imi mirosea a teapa dar nu puteam sa plec neterminat, asa ca se pune bruneta la treaba cu un oral, apoi in pozitia doggy style, actiunea nu dureaza prea mult pentru ca nu stiam cum sa plec mai repede de acolo.

locatie 8

masaj 5

oral 7

normal 8

am facut aceasta recenzie pentru ca sa se fereasca pe viitor urmatorii clienti sa nu i-a aceasi teapa ca si mine :(

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...