g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 14, 2013 De vreo doua zile am intrat in contact cu domnisorica pe un site. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii. Deocamdata nu pot da mai multe detalii, dar am sa revin si eu cu ele pe masura ce le primesc.Pana atunci poate ma ajuta vreun localnic. Anuntul e cam asa : femeie, 25 aniIasi, Iasicauta barbatSimpatica, hotarata, directa, libertina cu sotul pe post de paznic:)) caut aventuri cu oameni nonconformisti
magic blue Reputație: -409 Postat Februarie 14, 2013 Postat Februarie 14, 2013 Cu sotul pe post de paznic?! Te mananca-n cur?
seekforfun Reputație: 75 Postat Februarie 14, 2013 Postat Februarie 14, 2013 Parca o contactasem si eu cu ceva timp in urma... daca-mi aduc bine aminte , era in cautare de swing, de fapt.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Februarie 14, 2013 Cu sotul pe post de paznic?! Te mananca-n cur? Paznic la harem era eunucul! Acum om trai si om vedea.Ma interesa daca e pusa pe fapte sau e vreo zaluda care arde timpul.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Februarie 14, 2013 Parca o contactasem si eu cu ceva timp in urma... daca-mi aduc bine aminte , era in cautare de swing, de fapt. Multumesc e bine de stiut si asta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum