Sari la conținut

Michelle Douglas 0734202766

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Buna numele meu este michelle serviciile sunt de sex total oral anal mici fantezii diferite poziții opțional pot sa ți ofer dominare sau masaj. Locația se afla pe calea victoriei fata in fata cu hotelul radisson. V am Atașat câteva poze iar dacă sunteți interesați nu ezitați sa ma sunați poate stabilim o întâlnire va pup

post-252291-0-32892500-1519314422_thumb.jpeg

post-252291-0-29624000-1519314434_thumb.jpeg

post-252291-0-02304500-1519314457_thumb.jpeg

post-252291-0-50564900-1519314475_thumb.jpeg

post-252291-0-10694600-1519314501_thumb.jpeg

post-252291-0-02893700-1519314559_thumb.jpeg

• Like 5
Postat

Nu corespund cerințelor prea urâta pentru orașul ăla acolo am observat ca se poarta mult poze cu transe din Brazilia Columbia ... mai am puțin și ajung acasă la București unde ma puteți găsi in continuare v am pupat

• Oras:Bucuresti
Postat

tiganii de acolo au stricat preturile sunt si fete ok cum e Andreea,Deea cele siliconate

farapula ,da ai dreptate sunt foarte multe anunțuri fake ca Si in Capitala dealtfel!Adica lumea e speriata sa nu dea peste cine știe ce arături!
Postat

acum il pupi pe edy ??te-a facut in tot felul

petre credeam ca nu mai știu cine e Edy și cine nu!adica dacă chiar e el greșeală mea,am zis sa fiu politicoasa!
  • Oras:skyy
  • Oras:skyy
Postat

nu te lua dupa indivizi de astia pentru ca e adevarat nu stii cu cine vorbesti,si daca ti-am vorbit frumos nu aveam cum sa fiu acel edy important e sa vorbim cu totii frumos ce sa zic

Postat

petre credeam ca nu mai știu cine e Edy și cine nu!adica dacă chiar e el greșeală mea,am zis sa fiu politicoasa!

e tot edy...cat crezi ca rezista pana la banare ? acum vorbeste frumos,cat crezi ca o sa reziste ? nu ai vazut ca s-a atacat imediat

• Oras:kanald
Postat

1. NASOLIO la ce urata poti fii de aia ai facut bani pe Timisoara :laugh2

Postat

Pot sa-ti dau un sfat ?  Dupa ce citesti aici...in coltul din dreapta sus este un  ICS mare, scris cu rosu. Apasa pe el si DISPARI.

Este atat de simpluuuuuuuuu...Bafta in viata.Am observat ca ai ceva cu toata lumea.Sincer nu stiu cine te-a facut pe tine

Serious Contributor ca nu meriti defel,esti doar un negativist imbagsit .Mai fa sex ca iti revii.Succes.

Postat

• NASOLIO la ce urata poti fii de aia ai facut bani pe Timisoara :laugh2
. Vorbești in neștiința de cauza sau la frustrare ca dacă te chemam sa ne iubim gratis eram cea mai frumoasa prințesa :))

• Oras:Pitest
  • Oras:Pitest
Postat

Am fost eu pe la ea acum vreo 4 luni si pot spune ca este f ok ca persoana,nu te grabeste si arata chiar bn,are si sani dar sunt micuti.cand ajung in bucuresti cu siguranta mai trec pe la ea.te pup si poate pui si u o poza cu funduletu in toata splendoare lui.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...