Sari la conținut

Michelle Douglas 0734202766

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Da una și cu pula ta aia dulce bby

Merci baby da o sa mai pun poze cu dotarea dar pana atunci poți sa dai un like la cele din deja puse

Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

Modifica si tu putin poezia aia cu No limit fara protectie oral anal.

Se intelege ca e si analul fara protectie. Sau daca e si ala fara, asa o fi!

Vizitator
Postat

Cat de nebun sa fi sa accepți sa faci totul neprotejat

Postat

Modifica si tu putin poezia aia cu No limit fara protectie oral anal.

:)) buna Draga nu am greșit deloc textu ai înțeles foarte bine doar ca sunt foarte selectiva in a primi un client la no limit pe lângă bani mai trebuiesc câteva chestii deci nu e pentru oricine oricum așa ceva

• Like 1
Postat

Cat de nebun sa fi sa accepți sa faci totul neprotejat

.

Hey SUNT NEBUNA PENTRU CA RECUNOSC dar nu sti tu câte pentru 200 300 lei in plus IN PRIVAT zic bag o și așa ca merge :))))))

ASTA MI AU ZIS CLIENȚII CA A FOST ȘI LA AIA AIA PE BANI MULȚI MAI PUTINI ( nu dau nume ca le dau cu firmele in cap)IAR EU DE CE CER AȘA DE MULT ȘI PLUS ANALIZE CA SUNT NEBUNA

De aceea nu am clientela la no limit ca sunt multe pt 200 400 lei o fac instant și numai stau sa și bata capul cu mine :)))))

Deci da recunosc ca sunt nebuna ca am făcut public asta in nici un caz nebuna de așa serviciu

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma bag si eu putin, nu cu rautate. Analizele alea nu ajuta cu nimic si tot nu este ok sexul neprotejat.

Omul poate veni cu analize facute in urma cu 5 zile dar intre timp a facut sex neprotejat cu cineva infectat.

Mai bine v-ati documenta putin inainte ca nu strica...

• Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ați înțeles greșit ea nu face anal neprotejat ea a scris 1000 de euro totul neprotejat dar cum bine știm în Ro nimeni nu va plăti această sumă..și în așa fel ea nu are clienții no limit!

• Like 2
Vizitator haloowen
Postat

:)) buna Draga nu am greșit deloc textu ai înțeles foarte bine doar ca sunt foarte selectiva in a primi un client la no limit pe lângă bani mai trebuiesc câteva chestii deci nu e pentru oricine oricum așa ceva

Ați înțeles greșit ea nu face anal neprotejat ea a scris 1000 de euro totul neprotejat dar cum bine știm în Ro nimeni nu va plăti această sumă..și în așa fel ea nu are clienții no limit!

Pai a zis ca face si o recunoaste public. Ca nu are clienti la nolimit pe banii aia e alta poveste si postarea nu.si avea rostul.

Eu zic ca bts-urile se iau si la 200 lei dar si la 1000€!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

.

Hey SUNT NEBUNA PENTRU CA RECUNOSC dar nu sti tu câte pentru 200 300 lei in plus IN PRIVAT zic bag o și așa ca merge :))))))

ASTA MI AU ZIS CLIENȚII CA A FOST ȘI LA AIA AIA PE BANI MULȚI MAI PUTINI ( nu dau nume ca le dau cu firmele in cap)IAR EU DE CE CER AȘA DE MULT ȘI PLUS ANALIZE CA SUNT NEBUNA

De aceea nu am clientela la no limit ca sunt multe pt 200 400 lei o fac instant și numai stau sa și bata capul cu mine :)))))

Deci da recunosc ca sunt nebuna ca am făcut public asta in nici un caz nebuna de așa serviciu

Ar trebui sa stim si noi cine face neprotejat pe 200 300 lei in plus ca sa stim sa ne ferim.

• Like 1

Postat

Ar trebui sa stim si noi cine face neprotejat pe 200 300 lei in plus ca sa stim sa ne ferim.

Îmi pare rău puiu dar nu am chef sa le fac eu reclama :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...