Sari la conținut

Michelle Douglas 0734202766

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

hmm fix aici v ati gasit sa va certati ...frumos ce sa zic:))

Nici vorba de cearta😀😀. Este si el un frustrat mic care le vrfea pe toate..o saorma cu de toate: sa te si futa, sa l si futi, sa te si linga, si uro, si laptic, sa te si suga, lsa ti fie si sclav, si pe ma sa si pe ta su. Cred ca. H s a hotarat la ce sosuri. Si toate astea intr o sesiune de jum de ora daca gaseste resurse😀😀

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Nici vorba de cearta. Este si el un frustrat mic care le vrfea pe toate..o saorma cu de toate: sa te si futa, sa l si futi, sa te si linga, si uro, si laptic, sa te si suga, lsa ti fie si sclav, si pe ma sa si pe ta su. Cred ca. H s a hotarat la ce sosuri. Si toate astea intr o sesiune de jum de ora daca gaseste resurse

da nu am ce sa zic este exagerat el cu ce vrea in 30 minute doar ca......nici tu nu m ai vizitat asa ca desi esti mai coerent in ceea ce vrei si iti doresti nu esti prea departe de domnul:)))

Postat

Norbert1876us și Florin-1977 sunt invitați pentru la mine pentru sexul de împăcare pentru ca nu mi place cearta ( scuzele pentru a nu veni nu se accepta :))) )

Program non stop asta seara

Postat
Norbert1876us și Florin-1977 sunt invitați la mine pentru sexul de împăcare deoarece nu mi place cearta ( scuzele pentru a nu veni nu se accepta  :))) )

Program non stop asta seara 
  • 0
  •  
  •  
Postat

hello scuze celor ca m au cautat ieri si azi noapte dar nu am putut raspunde ca m am ocupat doar de un client ....acum sunt libera program normal

Postat

Ce ti-as manca curu ala bun <3

merci baby te astept cu un telefon in prealabil sa ti indeplinesti fanteziile 

te pupa michelle

Postat

Program non stop asta seara dupa cum v am obisnuit in fiecare weekend .... programarile se fac cu 30 min inainte pupici poza noua

post-252291-0-23104300-1558205884_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...