michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 6, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 6, 2019 m am razgandit si am inchis programul
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 7, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 7, 2019 uite nah la misto 100 fin 200 h pentru 2 3 zile
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 9, 2019 CE ESTE CU MIZERIA ASTA CARE SE INTAMPLA CU CONTURILE NOASTE ?????????????EU CU 887 DE POSTARI AM AJUNS UCENIC SI AIA CU 200 SI MEMBRU SERIOS????????????????? CAT SE COTIZEAZA SA MI EXPLICE SI MIE
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Și eu am pățit la fel nu stiu ce se întămplă ....
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 9, 2019 Și eu am pățit la fel nu stiu ce se întămplă ...........
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 9, 2019 am observat ca mai nimeni nu mai merita titlu de "membru serios "
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 9, 2019 Poza de azi noapte Dupa 2 ore de sex continu 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 10, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 10, 2019 buna program pana la 8 dimineata
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 11, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 11, 2019 Pozeee noi program pana dimineața după cum v ați și obișnuit 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 11, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 11, 2019 Ass 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 12, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 12, 2019 Poi ce ai făcut mai nene ma..... și naturale și fara sa le strâng cu nimic ntz ntz 😂😂😂😂😂 2
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 12, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 12, 2019 Poze noi iar cu programul după cum v am obișnuit pana dimineața pupici 2
florin_doru Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Snagov Oras:Snagov Postat Iulie 13, 2019 Multumim pentru videoclipuri ! Asteptam si altele , ejaculare , pissing, etc 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 14, 2019 Multumim pentru videoclipuri ! Asteptam si altele , ejaculare , pissing, etc Merci baby in curând o sa mai postez pupici
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 14, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 14, 2019 Program pana dimineața pupici
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 15, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 15, 2019 Mmmm poza noua
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 16, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 16, 2019 Sa mai punem o poza O întrebare adresată clienților Dacă apar la orice prostie la tv gen știrile de la ora 5 ajung vedeta ??? 😂😂😂ðŸ¤
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Nu la "Stirile de la ora 5" probabil nu, dar la "Teo Show" au aparut mai multe fete trans si Patrick Braila, care este barbat transexual, iar la Lucian Mandruta pe vlog a aparut Patrick Braila si parca si Daria Bulzan (transexuala). Cauta pe youtube. Deci, da, ai toate sansele ! :laugh2 :laugh2
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2019 Michelle dacă trimit eu niste screenuri de pe nimfomane cu niste dovezi clare despre cineva nu dau nume....oare o să fiu și eu vedetă la circ🤣🤣... Mă cam bate găndul să dezvălui niste minciuni🤣🤣.. Măcar inainte sa plec din tară să fac un bine poporului romăn
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 17, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 17, 2019 Michelle dacă trimit eu niste screenuri de pe nimfomane cu niste dovezi clare despre cineva nu dau nume....oare o să fiu și eu vedetă la circ🤣🤣... Mă cam bate găndul să dezvălui niste minciuni🤣🤣.. Măcar inainte sa plec din tară să fac un bine poporului romăn Deci ajung sau nu vedeta apărând la tv ca l sug pe unu in fata la guvern și uite subiect e simplu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2019 Multe transexuale au apărut la tv cu scopuri de a ajuta să fim acceptate în societate...și desigur pădure fără uscătură nu există sa facut ca una la milion să ne facă de răs ...cu minciuni și alte rahaturi .. Am să mă prezint și eu că ma futut emil boc în cur și că o conosc personal pe merkel a venit cu bărbasu la un trio anul trecut în berlin🤣🤣 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 17, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 17, 2019 Multe transexuale au apărut la tv cu scopuri de a ajuta să fim acceptate în societate...și desigur pădure fără uscătură nu există sa facut ca una la milion să ne facă de răs ...cu minciuni și alte rahaturi .. Am să mă prezint și eu că ma futut emil boc în cur și că o conosc personal pe merkel a venit cu bărbasu la un trio anul trecut în berlinasta noi stim ce si cum doar ca eram curioasa sa stiu doar ce parere au clienti despre asta
viorel44 Reputație: 12 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 ce va opreste sa mergeti la posturile tv?vedete n-o sa fiti niciodata .majoritatea oamenilor schimba postul cand vad emisiunea cu o aparitie tv iti faci reclama doritorii de asa ceva zic hai s-o fut si pe asta ca am vz la tv la tv te vede si te aude omul si-si face o parereca daca suni si auzi o voce gen ,,sa nu dau nume...iti moare pla nu mai futi nimic in ziua aia...sau cand deschizi usa iti apare o stafie la fel iti moarenu aveti ce subiecte sa discutati la tv.despre ce faceti de zi cu zi ,adica prostitutie ?in societate n-o sa fiti acceptate nici peste 2000 de animacar Naomi are voce canta ceva,,, a recunoscut ca se prostituiaza vreau sa va aud la tv sau aici,, sunt inginer lucrez la firma x,,sunt programator lucrez ,,,sunt medic stomatolog,,,sunt jurist,,,sunt ..,chiar daca unele au studii e mai usor s-o iei in gura si in fund pt 200 400 lei decat sa mergeti la servici pt 2000 3000 4000 lei lunaspuneti de cei care scriu pe aici ca sunt frustrati ,,,frustarea cea mai mare e la voi invidia si toate cele 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Iulie 17, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 17, 2019 ce va opreste sa mergeti la posturile tv?vedete n-o sa fiti niciodata .majoritatea oamenilor schimba postul cand vad emisiunea cu o aparitie tv iti faci reclama doritorii de asa ceva zic hai s-o fut si pe asta ca am vz la tv la tv te vede si te aude omul si-si face o parereca daca suni si auzi o voce gen ,,sa nu dau nume...iti moare pla nu mai futi nimic in ziua aia...sau cand deschizi usa iti apare o stafie la fel iti moarenu aveti ce subiecte sa discutati la tv.despre ce faceti de zi cu zi ,adica prostitutie ?in societate n-o sa fiti acceptate nici peste 2000 de animacar Naomi are voce canta ceva,,, a recunoscut ca se prostituiaza vreau sa va aud la tv sau aici,, sunt inginer lucrez la firma x,,sunt programator lucrez ,,,sunt medic stomatolog,,,sunt jurist,,,sunt ..,chiar daca unele au studii e mai usor s-o iei in gura si in fund pt 200 400 lei decat sa mergeti la servici pt 2000 3000 4000 lei lunaspuneti de cei care scriu pe aici ca sunt frustrati ,,,frustarea cea mai mare e la voi invidia si toate cele Eu așa auzisem pe undeva ca dacă apari la tv ești vedeta și vroiam sa știu dacă e adevărat ca eu aveam o alta părere .... subiecte pt tv putina imaginatie as avea și pot sa îți fac un sezon de capatos
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2019 Ce ne opreste citeste comentariile pe care leau lăsat romănii la acces direct... Eu unu nu vreau să mă fac vedetă doar în cazul în care am un talent ascuns în afară să o sug.. Iar referitor la stafii asa e cănd mergeți la ieftinături..din cauza asta bombele pleacă în alte țări... Nu suntem deloc frustrate no să facă nimeni rating pe pizda mea ..... Iar referitor la munca normală dute și depune plăngere la bruxelle că nu vor să ne schimbe datele din buletin doar dacă suntem operate asta e legea romănească în privința noastră ..în poze femeie și la sex masculin....🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum