Sari la conținut

Michelle Douglas 0734202766

Postări Recomandate

Vizitator newmichelled
Reputație: 0
Postat

Michelle mai zăpăcit cu tinuta asta cat de curând iti fac o vizita

😂😂😂😂Promit ca nu mai fac

Vizitator newmichelled
Postat

chiar merge cineva la zapacitul asta? nu are forme deloc

Uite de asta nu poți tu dormi noaptea ca nu ști cine ma vizitează?? Hai dispari la alea cu forme nu mai pierde timpul pe topicul asta

Postat

Nu știi ce vorbești am fost la ea și are un cur mare și niște craci de te doare capu plus buze cărnoase si feminina la fata sanii sunt micuți dar sunt ok . Iar ca atitudine 10

Vizitator newmichelled
Postat

poate mă insel si ar trebui sa o încerc...părerile sunt impartite eu zic ca Lara e mult peste

Nu înțeleg de ce mai pierzi timpul pe topicul asta ca asta nu e topicul larei

Vizitator newmichelled
Postat

Lara e lara ea e ea si tot asa fiecare arata în felu lui iar gusturile nu se discuta

Nu ii înțeleg pe ăștia ce fac concurs miss deși nu e cazul..

Vizitator newmichelled
Postat

O gașca de ciori n ai cu cine sa te înțelegi

Vizitator newmichelled
Postat
https://ibb.co/6DnF3vR poza noua program cum v am obișnuit în zona Dristor programări doar la telefon pentru clienti noi ( exclus whatsapp) la numărul 0720609047
Vizitator newmichelled
Postat

https://ibb.co/6DnF3vR poza noua program cum v am obișnuit în zona Dristor programări doar la telefon pentru clienti noi ( exclus whatsapp) la numărul 0720609047

Postat

Bună Michelle. Am văzut că faci și dominare activă. Voiam să încerc și cu un trans. N-am văzut în poze lucruri care țin de dominare (instrumente sau costumații). Ai cumva așa ceva? Dacă nu ai, nu-i problemă. Vin să ți-o sug și să fiu toilet slave la sfârșit (inclusiv scato). Sigur, te și sun dacă se poate ce-mi doresc eu, doar să-mi spui între ce ore.

Vizitator newmichelled
Postat

Bună Michelle. Am văzut că faci și dominare activă. Voiam să încerc și cu un trans. N-am văzut în poze lucruri care țin de dominare (instrumente sau costumații). Ai cumva așa ceva? Dacă nu ai, nu-i problemă. Vin să ți-o sug și să fiu toilet slave la sfârșit (inclusiv scato). Sigur, te și sun dacă se poate ce-mi doresc eu, doar să-mi spui între ce ore.

Bună da se poate mai multe detali în privat 0720609047

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ar fi interesant daca  revii si cu recenzie  :blushing2

Vizitator newmichelled
Postat

Buna program pana la 2 3 in zona dristor programari dpar la telefon 0720609047 (nu whatsapp)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...