Sari la conținut

Michelle Douglas 0734202766

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Te ai saturat de răspunsurile negative acum am creat no limit ceva SPECIAL PENTRU CLIENȚII VIP

1000€ pentru o sesiune de 1 2 h total neprotejat cu finalizare orală anală înghițire etc iar pt confortul vostru va mai pot răsfață din partea mea cu o sticla de moet

Va pup și va aștept sa ne distram fără limite Michelle Douglas brand

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Te ai saturat de răspunsurile negative acum am creat no limit ceva SPECIAL PENTRU CLIENȚII VIP

1000€ pentru o sesiune de 1 2 h total neprotejat cu finalizare orală anală înghițire etc iar pt confortul vostru va mai pot răsfață din partea mea cu o sticla de moet

Va pup și va aștept sa ne distram fără limite Michelle Douglas brand

Anal neprotejat cu finalizare??

• Telefon: a_l_e_x69
  • Oras:Cluj
  • Telefon: a_l_e_x69
  • Oras:Cluj
Postat

uite asa pierzi clienți.. după prima recenzie de 1000 eur...

Postat

Diferența este ca la mine fata de multă lume este transparentă baby pierzi câștigi acum asta e nu ai cum sa împaci pe toată lumea

Postat

Oho câte o fac fără pt nimic si alea au șanse mai mari sa fie bolnave Iti zic la telefon doar cu prezervativ și crezi ca dacă ii dai ceva in plus Și o convingi sa o facă fără te crezi ca ești norocos dar de unde ele o fac cu toți doar pt extra ul ăla 😂😂😂😂😂😂😂 la mine transparentă analize după clienți de genul

• Oras:Onani
Postat

Oho câte o fac fără pt nimic si alea au șanse mai mari sa fie bolnave Iti zic la telefon doar cu prezervativ și crezi ca dacă ii dai ceva in plus Și o convingi sa o facă fără te crezi ca ești norocos dar de unde ele o fac cu toți doar pt extra ul ăla la mine transparentă analize după clienți de genul

asa e iubita multe zic in telefon asa zisele fomiste ca fac cu in stanga si in dreapta si cand colo macar tu recunosti respect sora

Postat

asa e iubita multe zic in telefon asa zisele fomiste ca fac cu in stanga si in dreapta si cand colo macar tu recunosti respect sora

Merci merci totuși îmi asum un risc destul de mare și mi se pare corect sa fie și prețul mai mare

Postat

Merci merci totuși îmi asum un risc destul de mare și mi se pare corect sa fie și prețul mai mare

fiecare face ce vrea cu corpul sau,punct si noroc sa ai esti o persoana buna in ciuda rautatilor de aici,eu asa vad

Postat

fiecare face ce vrea cu corpul sau,punct si noroc sa ai esti o persoana buna in ciuda rautatilor de aici,eu asa vad

Normal Merci mult

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...