supervisor Reputație: 53 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 :*Esti buna rau Eva. Credema m-am maturizat! 1
bounty91 Reputație: 282 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 6, 2019 Ti-a revenit fanul nr.2 :))) 1
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Iunie 7, 2019 Mno fain că sontors dulceaţa asta de prună..... Că tare mio fost dor de curuleţu ei ....Musai sămi fac drum ..... sau bani ??? 1
medalion Reputație: 15 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2019 Acea "disparitie"brusca si misterioasa ti-a prins super bineApp cand revii prin TM?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 7, 2019 Acea "disparitie"brusca si misterioasa ti-a prins super bineApp cand revii prin TM?:))) salut ,probabil luna viitoare :* 1
medalion Reputație: 15 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2019 Superrrr abia astept :* 1
grouper Reputație: 20 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Sweet Eva ........ o super Doamna ! O recomand, un mare castig pentru clujeni.
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 10, 2019 Sweet Eva ........ o super Doamna ! O recomand, un mare castig pentru clujeni.:*
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 11, 2019 :))) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Postat Iunie 11, 2019 :)))Mamă, ce-mi plăcea mie de Anda Onesa la vremea ei... și a mea :) Oare de aia-mi place și de tine? ;)
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 11, 2019 Mamă, ce-mi plăcea mie de Anda Onesa la vremea ei... și a mea :) Oare de aia-mi place și de tine? ;):)))) probabi.. :* :* .stai ca mai am una ...off offf...daca si pe vremea aia ..... asculta pana la capathttps://youtu.be/iV7mngkTb5c 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Postat Iunie 11, 2019 Până la minunutul 2:57 îi dau clasă lui Luță :laugh2 De acolo însă... nu sunt eu acela :kiss3
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 11, 2019 Cu siguranta nu esti tu ...:))) nu ai stofa de asa ceva ,esti mult mai bun :* ...dar da-,ti seama ca in momentul in care am ascultat melodia am ras in hohote....si pe vremea aia :))) of of of ..
mariandumitrumd Reputație: 17 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Am fost si eu la Eva, si sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.Aspect 8/10 (nici urata nici frumoasa la fata, sani superbi dar care se simt siliconati la atingere, in rest ok - nu e grasa cum insinueaza unii pe forum). Locatie 10/10, usor de gasit, modern, tot ce trebuie la dus si un decor dragut in camera placerilor.Actiunea 6/10 - french kiss foarte retinut (poate a lipsit chimia din partea ei), oral bunicel dar fara atentie la zonele adiacente, normal ok dar parca prea mecanic (am avut senzatia ca repeta pentru un rol pe care l-a mai jucat de nenumarate ori).Timpul petrecut a fost mai scurt decat ma asteptam, dupa o finalizare ma asteptam la a doua repriza insa ea a mai schimbat cateva vorbe cu mine dupa care mi-a dat de inteles ca ar fi cazul sa plec.Si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, atat la intrarea in bloc cat si la iesire m-am lovit de un indian gras care avea langa el doua indience care pareau **spam editat**e, probabil bibanul domnisoarei.Total: 350 RONConcluziile le trageti voi, eu stiu ca nu o sa mai revin.Sa futeti bine! 1
Vizitator shutupmax Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 Am fost si eu la Eva, si sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.Aspect 8/10 (nici urata nici frumoasa la fata, sani superbi dar care se simt siliconati la atingere, in rest ok - nu e grasa cum insinueaza unii pe forum). Locatie 10/10, usor de gasit, modern, tot ce trebuie la dus si un decor dragut in camera placerilor.Actiunea 6/10 - french kiss foarte retinut (poate a lipsit chimia din partea ei), oral bunicel dar fara atentie la zonele adiacente, normal ok dar parca prea mecanic (am avut senzatia ca repeta pentru un rol pe care l-a mai jucat de nenumarate ori).Timpul petrecut a fost mai scurt decat ma asteptam, dupa o finalizare ma asteptam la a doua repriza insa ea a mai schimbat cateva vorbe cu mine dupa care mi-a dat de inteles ca ar fi cazul sa plec.Si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, atat la intrarea in bloc cat si la iesire m-am lovit de un indian gras care avea langa el doua indience care pareau **spam editat**e, probabil bibanul domnisoarei.Total: 350 RON Concluziile le trageti voi, eu stiu ca nu o sa mai revin.Sa futeti bine!Nu comentez recenzia, fiecare cu experiența lui însă să spui de Eva că are biban e noaptea minții. 3
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 14, 2019 Am fost si eu la Eva, si sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.Aspect 8/10 (nici urata nici frumoasa la fata, sani superbi dar care se simt siliconati la atingere, in rest ok - nu e grasa cum insinueaza unii pe forum). Locatie 10/10, usor de gasit, modern, tot ce trebuie la dus si un decor dragut in camera placerilor.Actiunea 6/10 - french kiss foarte retinut (poate a lipsit chimia din partea ei), oral bunicel dar fara atentie la zonele adiacente, normal ok dar parca prea mecanic (am avut senzatia ca repeta pentru un rol pe care l-a mai jucat de nenumarate ori).Timpul petrecut a fost mai scurt decat ma asteptam, dupa o finalizare ma asteptam la a doua repriza insa ea a mai schimbat cateva vorbe cu mine dupa care mi-a dat de inteles ca ar fi cazul sa plec.Si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, atat la intrarea in bloc cat si la iesire m-am lovit de un indian gras care avea langa el doua indience care pareau **spam editat**e, probabil bibanul domnisoarei.Total: 350 RON Concluziile le trageti voi, eu stiu ca nu o sa mai revin.Sa futeti bine!Salut...ms pt cele scrise..nu am nimic de obiectat dar as dori sa te intreb cand mai vizitata??? In legatura cu indianul te informez ca locuiesc intr-un apartament cu 2 comere si am si colega,daca acel indian ar fi asteptat sa intre la mn in casa cu acele 2 domnisoare ,nu prea am fi avut loc in apartament 1
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 14, 2019 Cat destre acea ora pe care spui ca ai platito si doar o finalizare , inseamna ca ora respectiva trecuse si de aceea nu a mai fost o finalizare...dar......sa fie cum spui tu ..:* 2
mariandumitrumd Reputație: 17 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 Ora nu trecuse, eram mai degrabă la jumătatea timpului. Cat despre biban, era la intrarea în bloc când am intrat, de unde a plecat in timp ce intram și unde se întorcea când am ieșit. Evident e doar o presupunere. Mă abțin de la alte comentarii.
sweeteva Reputație: 4206 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 14, 2019 Sa iti explic si eu anumite chestii ,evident ,din punctul meu de vedere.recenzia ta e facuta prea cu "trac" frumos ,galant ,condimentata cu de toate.nu contest ca nu mai vizitat dar daca mai vizitat minti cu in legatura cu anumite chestii.Incerc oarecum sa-mi selectez clientii si rareori cer banii inainte ceea ce poate confirma recenziile sau membrii care m-au vizitat.banii se lasa de obicei din propia initiativa a clientului inainte sau dupa intalnire.Programari pe o ora am avut doar cu persoane pe care le cunosc destul de bine si doar o programare am avut-o pe o ora cu o persoana necunoscuta fiind un tip foarte fain si ultima programare din ziua respectiva.Si iti explic si de ce nu mi -am facut programari pe o ora ,in ziua in care am ajuns in Cluj am racit destul de tare si nu am avut energia necesara pt programari de o ora .Acm domnul meu tu daca ai stat doar jumatate din ora aia de ce mi-ai lasat 350 cu toate ca nu este adevarat ca mi-as fi amintit cu siguranta asa domn generos ...daca mi-ai fi lasat banii pt o ora inainte si noi am stat doar jumatate cu siguranta iti inapoiam o parte din bani cum de altfel am mai facut... 5
toporr Reputație: 809 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 14, 2019 Cind revii in TM ? 1
Vizitator shutupmax Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 Cind revii in TM ?Ai și tu răbdare :)) 1
Vizitator alexuk Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 sper sa te prind si eu la timisoara :) ultima data mi ai scapat :rax2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum