Sari la conținut

Eva ❤️💕🫦🍭Sunt acel secret bine pastrat ❤️💕🫦🍭0744405554🍭😂💕🫦

Postări Recomandate

• Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
Postat

Mno fain că sontors dulceaţa asta de prună..... Că tare mio fost dor de curuleţu ei ....

Musai sămi fac drum ..... sau bani ???

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Acea "disparitie"brusca si misterioasa ti-a prins super bine

App cand revii prin TM?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Cluj
Postat

Acea "disparitie"brusca si misterioasa ti-a prins super bine

App cand revii prin TM?

:))) salut ,probabil luna viitoare :*
  • Like 1
Postat

Sweet Eva ........ o super Doamna ! O recomand, un mare castig pentru clujeni.

:*

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

:)))

Mamă, ce-mi plăcea mie de Anda Onesa la vremea ei... și a mea :)  Oare de aia-mi place și de tine? ;)

Postat

Mamă, ce-mi plăcea mie de Anda Onesa la vremea ei... și a mea :)  Oare de aia-mi place și de tine? ;)

:)))) probabi.. :* :* .stai ca mai am una ...off offf...daca si pe vremea aia ..... asculta pana la capat

https://youtu.be/iV7mngkTb5c

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Până la minunutul 2:57 îi dau clasă lui Luță  :laugh2  De acolo însă... nu sunt eu acela :giggle:  :kiss3

Postat

Cu siguranta nu esti tu ...:))) nu ai stofa de asa ceva ,esti mult mai bun :* ...dar da-,ti seama ca in momentul in care am ascultat melodia am ras in hohote....si pe vremea aia :))) of of of ..

Postat

Am fost si eu la Eva, si sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.
Aspect 8/10 (nici urata nici frumoasa la fata, sani superbi dar care se simt siliconati la atingere, in rest ok - nu e grasa cum insinueaza unii pe forum). 
Locatie 10/10, usor de gasit, modern, tot ce trebuie la dus si un decor dragut in camera placerilor.

Actiunea 6/10 - french kiss foarte retinut (poate a lipsit chimia din partea ei), oral bunicel dar fara atentie la zonele adiacente, normal ok dar parca prea mecanic (am avut senzatia ca repeta pentru un rol pe care l-a mai jucat de nenumarate ori).
Timpul petrecut a fost mai scurt decat ma asteptam, dupa o finalizare ma asteptam la a doua repriza insa ea a mai schimbat cateva vorbe cu mine dupa care mi-a dat de inteles ca ar fi cazul sa plec.
Si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, atat la intrarea in bloc cat si la iesire m-am lovit de un indian gras care avea langa el doua indience care pareau **spam editat**e, probabil bibanul domnisoarei.
Total: 350 RON

Concluziile le trageti voi, eu stiu ca nu o sa mai revin.
Sa futeti bine!

• Like 1
Vizitator shutupmax
Postat

Aspect 8/10 (nici urata nici frumoasa la fata, sani superbi dar care se simt siliconati la atingere, in rest ok - nu e grasa cum insinueaza unii pe forum). 

Locatie 10/10, usor de gasit, modern, tot ce trebuie la dus si un decor dragut in camera placerilor.

Actiunea 6/10 - french kiss foarte retinut (poate a lipsit chimia din partea ei), oral bunicel dar fara atentie la zonele adiacente, normal ok dar parca prea mecanic (am avut senzatia ca repeta pentru un rol pe care l-a mai jucat de nenumarate ori).

Timpul petrecut a fost mai scurt decat ma asteptam, dupa o finalizare ma asteptam la a doua repriza insa ea a mai schimbat cateva vorbe cu mine dupa care mi-a dat de inteles ca ar fi cazul sa plec.

Si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, atat la intrarea in bloc cat si la iesire m-am lovit de un indian gras care avea langa el doua indience care pareau **spam editat**e, probabil bibanul domnisoarei.

Sa futeti bine!

Nu comentez recenzia, fiecare cu experiența lui însă să spui de Eva că are biban e noaptea minții.
  • Like 3
Postat

Sa futeti bine!

Salut...ms pt cele scrise..nu am nimic de obiectat dar as dori sa te intreb cand mai vizitata??? In legatura cu indianul te informez ca locuiesc intr-un apartament cu 2 comere si am si colega,daca acel indian ar fi asteptat sa intre la mn in casa cu acele 2 domnisoare ,nu prea am fi avut loc in apartament
  • Like 1
Postat

Cat destre acea ora pe care spui ca ai platito si doar o finalizare , inseamna ca ora respectiva trecuse si de aceea nu a mai fost o finalizare...dar......sa fie cum spui tu ..:*

• Like 2
Postat

Ora nu trecuse, eram mai degrabă la jumătatea timpului. Cat despre biban, era la intrarea în bloc când am intrat, de unde a plecat in timp ce intram și unde se întorcea când am ieșit. Evident e doar o presupunere. Mă abțin de la alte comentarii.

Postat

Sa iti explic si eu anumite chestii ,evident ,din punctul meu de vedere.recenzia ta e facuta prea cu "trac" frumos ,galant ,condimentata cu de toate.nu contest ca nu mai vizitat dar daca mai vizitat minti cu in legatura cu anumite chestii.Incerc oarecum sa-mi selectez clientii si rareori cer banii inainte ceea ce poate confirma recenziile sau membrii care m-au vizitat.banii se lasa de obicei din propia initiativa a clientului inainte sau dupa intalnire.Programari pe o ora am avut doar cu persoane pe care le cunosc destul de bine si doar o programare am avut-o pe o ora cu o persoana necunoscuta fiind un tip foarte fain si ultima programare din ziua respectiva.Si iti explic si de ce nu mi -am facut programari pe o ora ,in ziua in care am ajuns in Cluj am racit destul de tare si nu am avut energia necesara pt programari de o ora .Acm domnul meu tu daca ai stat doar jumatate din ora aia de ce mi-ai lasat 350 cu toate ca nu este adevarat ca mi-as fi amintit cu siguranta asa domn generos ...daca mi-ai fi lasat banii pt o ora inainte si noi am stat doar jumatate cu siguranta iti inapoiam o parte din bani cum de altfel am mai facut...

• Like 5
Vizitator shutupmax
Postat

Cind revii in TM ?

Ai și tu răbdare :))

• Like 1

Vizitator alexuk
Postat

sper sa te prind si eu la timisoara :) ultima data mi ai scapat  :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...