Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 :) numai eu puteam sa ma gandesc la titlu asta pa un forum ca acesta, nu gvbolovane ? :)))) "Rabdarea poate avea in ea cartire sau ipocrizie, simplitatea poate aluneca in obraznicie sau viclenie, bucuria poate sa nu fie veselie ci doar o satisfactie..." Primim aici cuvinte, citate pt suflet, gandiri personale etc. Numai cine doreste.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 "Femeia, ca oricare alt om, este jumatate trup, jumatate suflet...insa sufletul ei este prea mare pt a putes fi cuprins in " jumatate" :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 :) numai eu puteam sa ma gandesc la titlu asta pa un forum ca acesta, nu gvbolovane ? :)))) Mai, sa stii ca primul gand care mi-a trecut prin cap cand la DG a aparut primul pe lista acest titlu si autorul lui a fost: "iata un topic pe care eu chiar n-am ce sa caut" :laugh2 :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Mai, sa stii ca primul gand care mi-a trecut prin cap cand la DG a aparut primul pe lista acest titlu si autorul lui a fost: "iata un topic pe care eu chiar n-am ce sa caut" :laugh2 :laugh2Cel ce nu cauta, nu gaseste...ce bagi in moara aia scoti. Moara e mintea. Eu aleg cateodata sa mi "spal" mintea. :) ca doar si trupul il spalam.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Ador femeia fiindca langa ea pt scurt timp experimentez betia mintii dusa dincolo de rational...unii se-mbata cu alcool, eu ma imbat cu femei...:)))) na ca asta mi o venit pe moment...gvb a fost inspiratia...:))))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Muzica, poezia si mistica sunt mult mai mult decat filozofia, caci acestea nu se nasc doar in minte ci si in inima.:) Beeeeei, azi sunt inspirat ! :)))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Stai ca acum imi amintesc din minte oarice."Recunosc ca-n mine e doar o scanteie iar aceasta invata-i din tainuitele carti" N. OlahusCitat aprox nu stiu daca-i exact.:)
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Non omnis moriar
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Non omnis moriar:) Nu voi muri de tot....bravo ake. Te asteptam. Eram sigur ca tu vei fi unul dintre cei ce vor posta aici.:)Toata stima !:)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Ador femeia fiindca langa ea pt scurt timp experimentez betia mintii dusa dincolo de rational...unii se-mbata cu alcool, eu ma imbat cu femei... :)))) na ca asta mi o venit pe moment...gvb a fost inspiratia... :))))))))Incredibil, vrand nevrand devin util si pe acest topic :laugh2 :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 La ce bun sa intelegi un filozof, cand intr o orchestra muzicala se naste o alta lume ? Cat de frumos suna fiecare instrument dar numai dirijorul il poate intelege cel mai bine pe Dumnezeu. :)
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 :) Nu voi muri de tot....bravo ake. Te asteptam. Eram sigur ca tu vei fi unul dintre cei ce vor posta aici. :)Toata stima ! :) Onoarea este si a mea!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 :) Oamenii intelepti vorbesc fiindca au ceva de spus. Inteleptul insa monopolizeaza si ascultarea... Acum am inspiratie de cuvinte dar o sa postez si citate frumoase, mult mai frumoase decat ce spun eu.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Se spune ca tacerea e de aur...in anumite circumstante insa, poate fi prostie, fuga de ceva sau chiar ignorare.Cum sa umpli atunci golul cand nu stii sa golesti plinul ?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Crezi ca daca taci ma voi schimba ? Nu, vom fi doar doi care tac, privindu se in mintea lor si minunandu se de singuratatea in doi. Cum poti fi singur in doi ? Doar singurul poate explica.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Despre un om nu poti spune, decat dupa ce nu mai este. Pe om nu l judeca, caci nu stii ce ar fi facut in alte ipostaze...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Sa ti vorbesc despre iubire ? Nu are sens, caut o in tine si ti va vorbi ea...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Iti multumesc ca ma faci sa sufar, altfel ramaneam un visator. Asa, macar compun o "melodie".:)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Crezi ca daca taci ma voi schimba ? ...Un pahar de burgund (rosu si dulce ca mine) iti da instantaneu o picatura de intelepciune :) Asa ca nici prin gand nu-mi trece sa incerc sa te schimb. Sunt un om care are curajul sa viseze cu ochii deschisi, dar niciodata nu mi-am permis sa visez la lucruri absurde... :laugh2 :laugh2
buxcont Reputație: 221 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 27, 2018 Cu cat vei tacea mai mult, cu atat vei auzi mai mult. :) 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 Pentru a citi gândurile oamenilor trebuie să le cunosti sufletul.:) Striveste ma daca vrei dar cand o faci macar lasa ma sa ti mai sarut o data tălpile. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 "Sfinții nu mai sunt in lupta cu natura fiindca ei nu mai sunt natura. De aceea este așa puțin natural sa fii sfânt. In sfințenie orice e posibil dar nimic nu este explicabil"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 Mila de oameni inseamna a mângâia sufletul in timp ce faci dragoste cu umanul din ei.:)Am zărit pt clipe, oameni transfigurati la fața, căci am vrut să le fac cunoștință cu mila.:) Unul mi a răspuns...azi am fost salvat si mi a dăruit in schimb un zâmbet.:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 De ce te-ai oprit?Continua te rugam!
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Postat Februarie 27, 2018 Conducătorii Statului sunt singurii care ar trebui să aibă privilegiul să mintă - Platon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum