Sari la conținut

Picatura de intelepciune

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

" Cel slab nu poate ierta. A ierta este o calitate a celui puternic" - Mahatma Gandhi

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

in primul rand, imi cer scuze daca am dat buzna in "orasul" vostru :)

doar ca am primit o invitatie pe acest topic si mi-a facut placere sa-l rasfoiesc...

am spicuit cateva "picaturi" si am sa raspund intr-un mod mai personal :)

Doresc sa cunosc femeia capabila sa vada in ochii mei o lume infinita, care sa i dea senzatia nemuririi macar pt o clipa. :)

te văd cu fiece clipire,
un univers sub pleoape ai ascuns,
o clipă doar de risipire
pe viață imi va fi de-ajuns...

"A-l iubi pe cel nefericit pt nefericirea lui este o lege mult prea mare pt a se naste altundeva decat intr o inima nevinovata" - Boudelaire

ești trist acum, dar și senin,

căci inima-ți prea plină bate
în ritmul unui heruvim,
ce-adună-a lumii-ntreagă răutate...

Singuratatea este o opera intrinseca si are o valoare inestimabila, caci ajungi sa te cunosti pe tine insuti. :)

nu voi nimic din volbura trăirii,
mi-ajunge gândul ce mă poartă...
azi doar pășesc pe calea regăsirii,
să-mi simt sub tălpi propria soartă...

Te ai privit vreodata in oglinda, stand in intuneric ? Nu era nevoie sa privesti cu ochii deschisi... :)

ești tu acolo, sau sunt eu?!
în noapte-oglinda o privesc cu teamă,
căci din al sticlei luciu greu,
abisul nergru pe-amândoi ne cheamă... 
  • Like 1
Vizitator ccfdtig
Postat

:) sunt atat de minunate raspunsurile tale. Multumesc ! :)

Vizitator gvbolovan
Postat

doar ca am primit o invitatie pe acest topic si mi-a facut placere sa-l rasfoiesc...

am spicuit cateva "picaturi" si am sa raspund intr-un mod mai personal :)

te văd cu fiece clipire,
un univers sub pleoape ai ascuns,
o clipă doar de risipire
pe viață imi va fi de-ajuns...

ești trist acum, dar și senin,

căci inima-ți prea plină bate
în ritmul unui heruvim,
ce-adună-a lumii-ntreagă răutate...

nu voi nimic din volbura trăirii,
mi-ajunge gândul ce mă poartă...
azi doar pășesc pe calea regăsirii,
să-mi simt sub tălpi propria soartă...

ești tu acolo, sau sunt eu?!
în noapte-oglinda o privesc cu teamă,
căci din al sticlei luciu greu,
abisul nergru pe-amândoi ne cheamă... 

Banuiesc de la cine ai primit invitatia :laugh2
Oricum, eu ma bucur sincer ca ai dat buzna pe la noi, ai adus acestui topic cateva picaturi de intelepciune autentica :)
Si tot sincer, sper sa fie doar inceputul...

PS: Cred ca de aici ti se trage :laugh2

Nu ai ce sa ierti, stii bine

Esti in virtual, ca mine. :)

:slap2

Nu o copia pe desire...

Not your style.

Vizitator
Postat

Bine ai venit!

Vizitator ccfdtig
Postat

@gvb: din pacate te-ai inselat gvb. Inainte cu ceva timp am citit o pe forbidden si inainte cu o zi de conversatia ce ai postat o am inceput sa vorbesc cu ea in mp. Am abordat o fiindca imi placea mult cum scrie. Apoi, din alt motiv am invitat o aici...dar sigur ca deductiile tale, sunt doar ale tale. :) Uneori s ar putea sa fie gresite ;)

Vizitator gvbolovan
Postat

...

@gvb: din pacate te-ai inselat gvb. Inainte cu ceva timp am citit o pe forbidden si inainte cu o zi de conversatia ce ai postat o am inceput sa vorbesc cu ea in mp. Am abordat o fiindca imi placea mult cum scrie. Apoi, din alt motiv am invitat o aici...dar sigur ca deductiile tale, sunt doar ale tale. :) Uneori s ar putea sa fie gresite ;)

@forbidden_desire

09.03.2018 - 19.03.2018

Postari - 85
Puncte de reputatie acordate @gvbolovan - 23
Puncte de reputatie acordate @ccfdtig - 0

Concluziile le trage fiecare dupa cum considera :)
Vizitator ccfdtig
Postat

@forbidden_desire

09.03.2018 - 19.03.2018

Postari - 85

Puncte de reputatie acordate @gvbolovan - 23

Puncte de reputatie acordate @ccfdtig - 0

Concluziile le trage fiecare dupa cum considera :)

Wrong again ! :) Cand cineva imi place ff mult, nu ii spun prin + neaparat ci prin mp. Be pozitiv gvb nu doar terapie prin ras...gandeste pozitiv despre oameni, macar in virtual de inceput. ;) Gandeste ce metoda de prezentare cu + ai facut aici si de ce ai facut o...poate astfel te vei intelege mai bine. Sa dea Dumnezeu ! :) Ce fel de minte poate numara plusurile lui x sau y ca sa le compare ? ;)

PS: da la cozo ca l plusezi mereu, care i scopul ? ;) Eu daca il plusez mai putin sau pe altul deloc, crezi ca imi place mai putin sau deloc :)))))) Wrong ! :)

PS: mai sunt persoane aici la care nu am dat deloc + si le cunosc pe unele...pe viu...chiar am facut sex cu ele...nu le am plusat niciodata. ;)

Vizitator ccfdtig
Postat

:) My style:

Pe Kippling daca l ai citit

Macar o lacrima de ai varsat,

Pe-acel obraz imbujorat

Stiu ca tu, nu l ai uitat

A fi OM cu-adevarat

Nu-nseamna sa vorbesti "mieros"

De vrei s-auzi un ton frumos

Asculta muzica...duios !

"Cioran si muzica" de ai citit

Iar inima ti s-a oprit,

Ori Tutea daca l ai simtit

Cu-adevarat, esti om citit

Citeste omul, dupa felul lui

Caci tonul, nu e dat oricui

In ochi priveste-l fix, adanc

Sa i vezi rolul, pe pamant

Eu, ca simplu om iti spun: cugeta, gandeste si apoi vorbeste ! :)

Vizitator gvbolovan
Postat

Eu prefer faptele concrete, verificabile, in locul vorbelor frumos ambalate dar lipsite de continut. Ca doar faptele vorbeste, nu?

Sau, ca tot suntem pe acest topic:

Teoria ca teoria da' practica ne omoara.

si 

Qui s'excuse s'accuse.

Vizitator
Postat

:) My style:

Eu, ca simplu om iti spun: cugeta, gandeste si apoi vorbeste ! :)

Jura-te!!!

Vizitator ccfdtig
Postat

Eu prefer faptele concrete, verificabile, in locul vorbelor frumos ambalate dar lipsite de continut. Ca doar faptele vorbeste, nu?

Sau, ca tot suntem pe acest topic:

Teoria ca teoria da' practica ne omoara.

si

Qui s'excuse s'accuse.

Gvb ! Ce fain suna Gvb ! He ! :)

Deci, nu ma scuz ci doar spun cum sta treaba. A da + nu e o fapta Gvb. ;) E doar o actiune in virtual, care sa spunem ca defineste faptul ca esti de acord ori iti place ce a scris x sau y. A nu da + nu dovedeste faptul ca nu esti de acord sau ca nu ti place ce a scris x sau y. ;)

Faptele vorbeste in alte lucruri Gvb. Uite de ex stiu pe cineva de aici care faptic i s-a facut mila de cassy, stii de pe Bucale, are cancer. Faptic, i-a trimis niste bani in cont. Cam astea sunt fapte, zic eu...;) Trebuie sa incercam sa vedem putin mai clar, atata tot. :)

Vizitator gvbolovan
Postat

...

A fi OM cu-adevarat

Nu-nseamna sa vorbesti "mieros"

...

Exact, imi place sa spun lucrurilor pe nume si sa le argumentez cu dovezi palpabile. Nu cu vorbe de duh si citate celebre prin care incerci sa ascunzi realitatea faptelor.

Si spunand lucrurilor pe nume si dovedindu-le cu fapte concrete am demonstrat public, fara a fi nevoit sa apelez la conversatii private ca esti exact ceea ce am zis nu demult: un ipocrit si un caracter marunt. 

Adica imi dai mie like-uri, care te-am caracterizat atat de dur si nu dai macar un singur like unui om pe care zici ca-l apreciezi asa de mult?  :slap2  Pai numai un om care nu gandeste poate sa creada asa ceva. Cu cat cauti da dai mai multe explicatii cu atat te afunzi mai mult in penibil.

PS: In vecii vecilor n-as fi avut tupeul sa "invit" in privat pe cineva sa-mi viziteze vreun topic...

Vizitator ccfdtig
Postat

Jura-te!!!

:) ce doresti cozo a ma jura ? Ca sunt simplu, ca sunt de acord cu ce am scris, cam ce ? :)
Vizitator
Postat

Nene, mai iesi afara din casa!

Te-ai cufundat prea tare in virtualul asta....

NU ESTE DELOC INTELEPT!!!

Iesi afara sa te picure ploaia....sau zapada! 

Vizitator gvbolovan
Postat

Gvb ! Ce fain suna Gvb ! He ! :)

Deci, nu ma scuz ci doar spun cum sta treaba. A da + nu e o fapta Gvb. ;) E doar o actiune in virtual, care sa spunem ca defineste faptul ca esti de acord ori iti place ce a scris x sau y. A nu da + nu dovedeste faptul ca nu esti de acord sau ca nu ti place ce a scris x sau y. ;)

...

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Trebuie sa-ti recunosc totusi si o "calitate": esti maestru in a-ti ascunde adevaratul caracter in spatele vorbelor...

https://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Vizitator ccfdtig
Postat

Exact, imi place sa spun lucrurilor pe nume si sa le argumentez cu dovezi palpabile. Nu cu vorbe de duh si citate celebre prin care incerci sa ascunzi realitatea faptelor.

Si spunand lucrurilor pe nume si dovedindu-le cu fapte concrete am demonstrat public, fara a fi nevoit sa apelez la conversatii private ca esti exact ceea ce am zis nu demult: un ipocrit si un caracter marunt.

Adica imi dai mie like-uri, care te-am caracterizat atat de dur si nu dai macar un singur like unui om pe care zici ca-l apreciezi asa de mult? :slap2 Pai numai un om care nu gandeste poate sa creada asa ceva. Cu cat cauti da dai mai multe explicatii cu atat te afunzi mai mult in penibil.

PS: In vecii vecilor n-as fi avut tupeul sa "invit" in privat pe cineva sa-mi viziteze vreun topic...

Picaturi de intelepciune, acestea nu sunt. Iti spun ca timp mai este sa inveti despre om. Nu e bai nimeni nu e perfect. Gvb ? Repet, a nu da + nu inseamna ca nu ti place ce a scris x sau y. In cazul lui forbidden, efectiv am crezut ca e mult mai frumos sa i spun personal ca imi place cum scrie. Nu poti tu intelege niste fineturi sufletesti dar nu i bai.

PS: eu nu am invitat o sa scrie ceva aici...doar daca doreste, sa citeasca. A raspuns, din finete sufleteasca (fara sa ma aatept) si am ramas profund emotionat.

Citatele de aici doresc a umple mintile unor oameni interesati de bine, de pozitiv etc. Cele scrise de mine asemenea. Cele scrise de altii, asemenea. Nu, noi ce scriem aici, nu avem scopul gandit de tine...dar nu i bai...e timp. :)

Multumesc ca mi amintesti din nou ca sunt un om, ca si tine.:)

Vizitator
Postat

ccfdtig - nimeni nu-i ca tine!

Vizitator
Postat

citeste intelept ce am scris!

Vizitator ccfdtig
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Trebuie sa-ti recunosc totusi si o "calitate": esti maestru in a-ti ascunde adevaratul caracter in spatele vorbelor...

https://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

:) Gvb, nu e frumos, sa scoti doar o parte din text, punand in continuare...lasa le tati si pe acelea unde am scris despre fapte...:) Poate unii, inteleg mai multe, daca lasi textul intreg. ;)

PS: cam ce caracter zici tu ca scoate in evidenta din intreg, numai ce doreste a arata, pt a "colora" mai apoi o persoana ???

:) ;)

Vizitator ccfdtig
Postat

ccfdtig - nimeni nu-i ca tine!

Ma bucura, sa fiu diferit ! Nu ai stiut ? :) Tu te poti bucura ca esti diferit ? :)
Vizitator ccfdtig
Postat

S-a facut varza putin topicul dar nu e baiu asa de mare, ca revenim, cand e inspiratie + timp. :)

Vizitator gvbolovan
Postat

... A raspuns, din finete sufleteasca (fara sa ma aatept) si am ramas profund emotionat....

Pai tocmai, dracu mai baga in seama un ipocrit ca tine daca nu era vorba de @forbidden_desire. Dar pentru ca era vorba de un om absolut deosebit pentru mine, inteligent, cu bun simt, cu simtul umorului autentic, care stie sa gaseasca raspunsul potrivit pentru fiecare tip de specimen de pe acest forum si care are mereu vorbele la ea, nu ca sa se ascunda dupa ele ci dimpotriva sa se lase descoperita prin ele, nu m-am putut abtine sa nu-i atrag un pic atentia asupra ta. Si am preferat s-o fac in public si nu pe ascuns cum obisuiesti tu. Si am facut-o elegant, in stilul meu glumet. Nu am avut nici un cuvant rau vizavi de tine.
Dar daca tu ai inceput din nou sa-ti explici faptele prin minciuni, n-am avut incotro si a trebuit sa dovedesc prin fapte ca minti cu nonsalanta.
In fine, eu mi-am atins scopul, chiar mai bine decat am dorit initial, asa ca inchei aici discutia. @forbidden_desire are suficiente elemente si inteligenta care s-o ajute ca in timp sa discearna adevarul de minciuna.
Seara faina tuturor :)
Vizitator
Postat

Tu te poti bucura ca esti diferit ? :)

ti-am mai raspuns la intrebarea asta.... ;)

Vizitator ccfdtig
Postat

:) Gvb ? Esti doar frustrat, nu i bai, iti revii. Sa nu uitam ca ne am inteles ok la inceput. Deodata, fiindca ai tras o concluzie gresita (te asigur de asta) ai devenit un om care jigneste un alt om. (in virtual e drept)

Personal, nu cred ca te am jignit efectiv. Tu ai facut o si continui sa o faci. In continuare incerci discreditarea mea. Cum a aparut o alta persoana de bun simt, incetci sa o faci si pe aceasta sa creada rau despre mine. Ce ai de castigat din asta ? Te simti mai barbat, doar asa ? Nu poti altfel ? Te am apreciat la inceput dar fiindca vad ca totusi continui cu jignirile in public (cica virtual ar fi public :))) ), nu pot draga Gvb decat sa te compatimesc. Imi pare rau de tine, sincer. Invata sa gandesti pozitiv si o sa te si simti altfel. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...