Sari la conținut

Picatura de intelepciune

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Iasi

De unde până unde

Ţine... şi infinitul?

Sau e în cerc, rotire.

A unui început, ce...

Îşi caută sfârşitul

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Orgoliul, ambiția și răutatea distrug într-o clipă, tot ceea ce inima și sufletul au construit foarte greu!

• Like 4

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Când Dumnezeu a creat omul, era deja obosit; aceasta lămurește destule.

• Like 4

Link spre comentariu
  • Membru Premium

“Când puterea de iubire va depăși iubirea de putere, în lume va fi pace.”

• Like 4

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Petre Tutea: "Nu noi facem cinste poporului roman ca murim pentru el; el ne-a facut onoarea sa murim pentru el. Poporul roman este una din minunile lui Dumnezeu in marsul lui pe Pamant. Iar partidele politice sunt caii la carul de aur al istoriei romanilor. Cand devin gloabe, poporul roman le trimite la abator".

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Iuliu Maniu: "Ce mare lucru este sa fi OM"

Petre Tutea: "Originali nu sunt decat idiotii"

Petre Tutea: "Un laureat al Premiului Nobel ateu e un dihor laureat iar o baba care cade in fata icoanei Maicii Domnului strabatuta de Absolut, e OM"

Emil Cioran: "Solutia ideala in situatii inexplicabile e perplexitatea"

Goethe: "Eternitatea este prezentul pur"

Platon: "Tot ce devine, NU ESTE"

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Dorin Tudoran:

"Femeia care plange in bratele mele a implinit 70 de ani. E bolnava si n-a fost vreodata fericita. Cu plecarea mea, intra intr-un timp atroce al gramaticii suferintei, unul contopind prezentul, trecutul si viitorul intr-o singura secventa; mai mult ca Perfectul Singuratati. Plang, caci e ultima oara cand o mai vad. Simt, simte, stie. E mama mea"

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Horia Roman Patapievici: "Vreau sa va spun ca sens are numai perfectiunea nu si cioburile ei. Viata este predestinata numai daca este implinita"

Horia Roman Patapievici: "Intr-un sens este salutar a fi orb cand lumina este indeobste orbitoare"

Horia Roman Patapievici: "Se spune ca este preferabil sa nu fii peste ca sa intelegei bine ce ste acela un acvariu"

Horia Roman Patapievici: "A nu vedea cand ai ochi, este mai dificil decat a vedea cand nu ii ai"

Horia Roman Patapievici: "Ceea ce am strica in lume, daca am fi Dumnezeu, este ceea ce stricam in noi fiind oameni"

Horia Roman Patapievici: "Lasa-ma sa iti spun mai intai pe cine am iubit, apoi iti voi marturisi de oamenii care m-au iubit ei si in cele din urma ai sa cunosti cine am fost"

Horia Roman Patapievici: "Cine isi uita trecutul, il va retrai"

Horia Roman Patapievici: "In oameni exista ceva mia puternic decat operele lor si anume ceea ce le creeaza pe acestea"

Horia Roman Patapievici: "Nici tortura, nici decriptudinea batranetii, nici moartea violenta, nici macar senilitatea nu pot anula demnitatea fundamentala a omului care a fost iubit si care a oferit iubire"

Horia Roman Patapievici: "Finitudinea perfectiunii nu valoreaza nimic daca viata care s-a intrupat in ea nu valoreaza"

Horia Roman Patapievici: "Daca am trai cu adevarat, am fi eterni. Dar noi suntem traiti si de aceea murim"

Horia Roman Patapievici: "Placerea face din fericire o perceptie grosolana: vrei sa o repeti"

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...