Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 :) A! Gvb ??? Te anunt ca citatele sunt extrase din carti citite de mine, scrise de mana pe coala de hartie. Din placere, din emotia ce am avut o atunci cand am citit. Am pus pe hartie ce mi a placut mai mult. Unele le am pierdut, altele nu. Unele mi le amintesc, altele mi le creeaza mintea, pe moment, ori intr un timp anume. Asa ca, nu am cum a ma ascunde precum spui, fiindca ele reprezinta ce mi a placut mai mult si mai mult din diverse carti. Cand iti plac niste cuvinte, cam rezonezi cu ele, cam si tu simti la fel. Intelegi mr. Gvb ? Nu prea cred...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 :) tot for Gvb: sa verifici te rog si daca am dat + la cineva, la oricine, de pe topicul " Compuneti versuri din..." Wow ! La nimeni ??? Chiar de nimeni de acolo nu ti a placut ? Interesant...;)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 domnilor! ... domnilor, va rog!!!oricat de romantice ar parea, totusi vremea duelurilor a cam apus :) daca stiam ca o sa tulbur apele in urbea domniilor voastre, ramaneam acasa ... picaturi de intelepciune, da? :) buna dimineata! https://image.prntscr.com/image/0_aQoC5hSQmuyoCzvOvI2w.png 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Daca ai observat, topicul a fost ok cat de cat, pana a inceput Gvb sa-i dea o alta turnura. Adica, cica sa-ti arate el tie, ce fel de om sunt. Ca si cand el ma cunoaste personal, in viata de zi cu zi...Ca si cand el te apreciaza, iar eu, prin ceea ce scriu aici, postez, as fi un om care imi ascund adevaratul caracter. No, ce pretentii sa emit, la un astfel de om ? Nu emit, compatimesc si atat.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 Daca ai observat, topicul a fost ok cat de cat, pana a inceput Gvb sa-i dea o alta turnura. mai curand, a fost ok pana am postat eu :) fir-ar sa fie, numai razboiul troian nu-l mai iscasem :slap2chiar si fara intentie :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 mai curand, a fost ok pana am postat eu :) fir-ar sa fie, numai razboiul troian nu-l mai iscasem :slap2chiar si fara intentie :)Ha ! Posibil...:) altfel nici Gvb nu se arata pe aici. ;)Acum, daca tot ai intrat in hora, joaca pana la capat. :) Glumesc...insa daca doresti, oricand poti raspunde aici, in ce stil doresti tu. :) Cred ca poti atinge o latura sensibila a mai multor oameni, ce citesc pe aici. Asta-i chiar minunat ! :)
v-ships Reputație: 24 Postat Martie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Martie 20, 2018 mai curand, a fost ok pana am postat eu :)fir-ar sa fie, numai razboiul troian nu-l mai iscasem :slap2chiar si fara intentie :) Pff, cata modestie dom'le, n-am vazut asa ceva, Nutzi din Troia/Timisoara cea modesta, daca nu noi, atunci cine...sa ne laude. :D Sper sa nu vina iar vreun idiot, cu gelozia, dar ai un talent fantastic sa atragi toti limbisto-onanistii de frunce/palma/laba de urs ai forumului dupa tine, un lucru extrem de circumspect, ca o 'femeie' timida la inceput si de bun simt cum le sta bine doamnelor, prospat inscrisa, deja sa cutreiere tara in lung si-n lat cu o asemenea dezinvoltura, totusi parca ceva nu se leaga, pe traseul creier-chilotzi-emotivitate si senzualitate feminina. :hmmm Nush de ce am un dejavu, ca si cel cel de acum 2 ani cu ana/gogu parschiv/oly bulanjiu' rujat, cand il intrebam daca ana are mere sau oo ? Las-o pe Elena, cred ca mai bine ar mere Doamna Nutzi si vagabonzii/bosketarii/boshorogii libidinosi, sper ca asta era target-ul pe care ti l-ai propus, toti melcii balosi ai forumului. :D Nu va stresati, nu va deranjati, continuati, continuati va rog, coitus si circ sa fie . :D :hihat
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 wow, la asta chiar nu ma asteptam ... ma urmaresti? :Ociudat.... foarte ciudat
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 ... https://image.prntscr.com/image/0_aQoC5hSQmuyoCzvOvI2w.pngBine ai venit :) :)
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 :) Gvb ? Esti doar frustrat, nu i bai, iti revii. Sa nu uitam ca ne am inteles ok la inceput. Deodata, fiindca ai tras o concluzie gresita (te asigur de asta) ai devenit un om care jigneste un alt om. (in virtual e drept)Personal, nu cred ca te am jignit efectiv. Tu ai facut o si continui sa o faci. In continuare incerci discreditarea mea. Cum a aparut o alta persoana de bun simt, incetci sa o faci si pe aceasta sa creada rau despre mine. Ce ai de castigat din asta ? Te simti mai barbat, doar asa ? Nu poti altfel ? Te am apreciat la inceput dar fiindca vad ca totusi continui cu jignirile in public (cica virtual ar fi public :))) ), nu pot draga Gvb decat sa te compatimesc. Imi pare rau de tine, sincer. Invata sa gandesti pozitiv si o sa te si simti altfel. :)Omule nu sunt fan cozonac sau bolovan,dar tu esti mult mai frustrat.Esti obsedat de astia doi. Unul a spus sa il lasi in pace dar tu nici gand,tot vrei schimburi de replici cu ei.Oricum nimeni nu te baga in seama,poti sa continui cu picaturile de intelepciune,dar si dovedeste ca ai putina intelepciune si renunta la acele schimburi de replici total inutile pe topicele fetelor. Sau poti continua sa te faci de ras. E alegerea ta.
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Am murit, dar umblu prin ploaie cu ochii deschiși, sunt mut, dar urlu în interior cât să dărâm munții, văd, dar sunt orb, căci rătăcesc prin întuneric. Unde m-am pierdut oare, când am cunoscut-o sau când am plecat?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 Bine ai venit :) :)multumesc de intampinare :) dar oare e atat de bine?! ... nu pot intelege de unii oameni simt nevoia sa calce in picioare totsa fie durere, neputinta, strigat mut de ajutor?! sau doar rautate naturala?! exista rau in stare pura sau e doar o masca?... nu cred in raul absolut, dar uneori e greu, foarte greu de gasit grauntele de bine in intuneric... 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Omule nu sunt fan cozonac sau bolovan,dar tu esti mult mai frustrat.Esti obsedat de astia doi. Unul a spus sa il lasi in pace dar tu nici gand,tot vrei schimburi de replici cu ei.Oricum nimeni nu te baga in seama,poti sa continui cu picaturile de intelepciune,dar si dovedeste ca ai putina intelepciune si renunta la acele schimburi de replici total inutile pe topicele fetelor. Sau poti continua sa te faci de ras. E alegerea ta.Schimburi de replici ? :) Omule, daca te detanjeaza, sari peste. :) Cred ca ceea ce am vrb cu cozonac in ultimul timp, a fost chiar ok...auzi dar daca spui cuvantul replici, crezi ca vorbesc singur, de ma vezi doar pe mine ? ;)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 multumesc de intampinare :) dar oare e atat de bine?! ...da, e nevoie de oameni ca tine :) nu pot intelege de unii oameni simt nevoia sa calce in picioare totsa fie durere, neputinta, strigat mut de ajutor?! sau doar rautate naturala?!aici chiar nu stiu raspunsul, in lipsa unor dovezi concrete, dragi mie, eu ma simt pierdut si ma abtin sa-mi dau cu parerea :laugh2 exista rau in stare pura sau e doar o masca?... nu cred in raul absolut, dar uneori e greu, foarte greu de gasit grauntele de bine in intuneric...Mi-am exprimat parerea si cu alte ocazii. Pentru mine nu exista oameni rai, doar oameni inraiti de contextul in care evolueaza. Intr-o postare pe care imi pare rau ca n-am salvat-o, ai exprimat mult mai frumos si mai poetic o idee pe care o sustin si eu: intre alb si negru exista milioane de nuante de gri. Modul in care omul reuseste sa se adapteze si sa faca fata contextului in care traieste il apropie, mai mult sau mai putin, fie spre alb, fie spre negru.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 Mi-am exprimat parerea si cu alte ocazii. Pentru mine nu exista oameni rai, doar oameni inraiti de contextul in care evolueaza. Intr-o postare pe care imi pare rau ca n-am salvat-o, ai exprimat mult mai frumos si mai poetic o idee pe care o sustin si eu: intre alb si negru exista milioane de nuante de gri. Modul in care omul reuseste sa se adapteze si sa faca fata contextului in care traieste il apropie, mai mult sau mai putin, fie spre alb, fie spre negru. da, stiu... si te sustinsi totusi, nuantele astea de gri - mai luminoase sau mai intunecate - le alegem in functie de inclinatia nativa, sau e doar jocul imprejurarilor?ma gandesc ca trebuie sa existe o explicatie a modului in care viata ne scrijeleste in palma si in suflet ... e doar hazard, sau e alegere constienta? 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 multumesc de intampinare :) dar oare e atat de bine?! ... nu pot intelege de unii oameni simt nevoia sa calce in picioare totsa fie durere, neputinta, strigat mut de ajutor?! sau doar rautate naturala?! exista rau in stare pura sau e doar o masca?... nu cred in raul absolut, dar uneori e greu, foarte greu de gasit grauntele de bine in intuneric...:) omul bun, binele, frumosul, adevarul, tot ce e pozitiv, nu poate fi inteles, simtit, acceptat, vazut in adancime de catre oricine. :) Asa cum unii poarta o masca sau mai multe, sunt oameni care nu poarta. Sigur ca acestia din urma au mai mult de suferit. De ce ? L au rastignit si pe Hristos dar mai in chestiuni marunte :) Important e ca cel ce bine face doar sa continue...si sa nu puna la suflet rautatile, jignirile umane. Poti arata soarele unui orb ? :) Daca vorbesti frumos, nu observi ca unii spun ca invarti cuvinte ca sa te acoperi...:))))) ca si cand acestea nu ar veni din suflet, ca si cand acestea nu ar exista datorita a cat ai citit, acumulat si pur si simplu ele se aseaza frumos in minte.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 da, stiu... si te sustinsi totusi, nuantele astea de gri - mai luminoase sau mai intunecate - le alegem in functie de inclinatia nativa, sau e doar jocul imprejurarilor?ma gandesc ca trebuie sa existe o explicatie a modului in care viata ne scrijeleste in palma si in suflet ... e doar hazard, sau e alegere constienta?Cred ca e cazul sa ma retrag, ma simt depasit, recunosc ca nu sunt foarte preocupat de astfel de probleme existentiale :laugh2Risc totusi un raspuns banal: adevarul e undeva la mijloc, clar conteaza inclinatia nativa pentru modul in care te angrenezi in jocul imprejurarilor, iar hazardul tine de multe ori cont de alegerile constiente. Sau cu alte cuvinte, destinul si-l mai face si omul.Eu am o teorie proprie vizavi de toate actiunile omului, teorie care e acceptata de foarte putini pentru ca folosesc un termen cu conotatie negativa. Am insa sute de exemple care imi confirma teoria. Poate ca odata o sa reusesc sa-i dau o forma logica si o sa ti-o expun, chiar as fi foarte curios de parerea ta vizavi de o astfel de teorie. Dar asta clar, doar in PM.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 20, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 20, 2018 Poate ca odata o sa reusesc sa-i dau o forma logica si o sa ti-o expun, chiar as fi foarte curios de parerea ta vizavi de o astfel de teorie. cu drag :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Am murit, dar umblu prin ploaie cu ochii deschiși, sunt mut, dar urlu în interior cât să dărâm munții, văd, dar sunt orb, căci rătăcesc prin întuneric. Unde m-am pierdut oare, când am cunoscut-o sau când am plecat?:) frumos ! Ai murit doar pentru o clipa. Doar mintea sta atarnata in iubire iar inima si a schimbat ritmul batailor.Doar tu poti simti aceasta intensitate, doar tu te poti intelege, cand se opreste ploaia. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 da, stiu... si te sustinsi totusi, nuantele astea de gri - mai luminoase sau mai intunecate - le alegem in functie de inclinatia nativa, sau e doar jocul imprejurarilor?ma gandesc ca trebuie sa existe o explicatie a modului in care viata ne scrijeleste in palma si in suflet ... e doar hazard, sau e alegere constienta?Omul nu se naste rau. Nuantele sigur ca le alegem si in functie de inclinatia nativa dar pe parcurs actioneaza mai multi factori, mai multe intamplari. Acestea isi pun amprenta asupra omului. O alegere bine facuta, o hrana comestibila a mintii si sufletului, te indreapta spre nuante deschise si invers. Prin metanoia mintii si astfel o schimbare de atitudine, de anturaje etc poti fi mai deschis. Cu cat inaintezi mai mult spre alb, cu atat esti atras mai mult de el...si invers. La un moment dat sufletul, ochii tai cauta instinctual binele. Exista "nebuni" ai binelui precum exista "nebuni" ai raului. Exista sfinti a inchisorilor dar exista si raufacatori, criminali a inchisorilor. Exista criminali transformati in sfinti. :)
v-ships Reputație: 24 Postat Martie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Martie 20, 2018 Drame, melodrame, telenovele si alte calmitati/dezastre sufletesti, pe o bosketarie infecta de site, unde si normal, se aciueaza marea majoritate a bosketarilor lifeless, ei-niste clopotari onanisti limbisto-libidinosi, ele-niste pasarici trecute bine prin viata, in bufeuri/depresii si-n alte calduri, care ridica coada si dau nevinovate din gene/taste la toti ciobanii libidinosi. Unde mama dreaq o fi rautatea cand le spui unor oameni care se doresc a fi maturi, prezentandu-se ei insisi astfel, ca sunt penibili, libidinosi si dezgustatori prin atitudine, mentalitate si comportament, mai rau ca niste adolescenti zapaciti in calduri ? Bai sanatosilor, rationalilor si cultivatilor in cap, aveti pemeuri cu totii, lingeti-va pasional si efervescent in cur si-n toate cele acolo, in privat la voi, asa cum orice om sanatos la cap si de bun simt ar face-o si ar trebui s-o faca, in loc sa va dati chilotzii jos si ridicati fustele in cap in mod public. Ma intreb ce-o fi mai rau, prostitutia de taraba si mafia proxenetismului organizat prezenta aici, ce lezeaza direct, crunt si ireversibil mentalitatea, sufletul, empatia emotionala si conditia umana, sau invazia tampitilor si tampitelor, a autistilor/nesimtitilor complet dezinteresati de ceea ce se intampla pe langa ei, care intr-un final mai lung sau mai scurt, mentalitate si comportament de rahat, va fi insusit de tineret, de ce nu chiar si de propriile odrasle. :cry2 On Topic: ''Problema lumii in care traim este ca oamenii inteligenti sunt plini de indoieli, in vreme ce prostii sunt plini de incredere''. Ch. Bukowsky "The TV had promoted the village idiot with respect to which the viewer felt superior. The drama of the Internet is that it has promoted the village idiot to the bearer of truth. Social media give the right to speak to legions of idiots who first spoke only at the bar after a glass of wine, without damaging the community. They were quickly silenced, and now they have the same right to speak of a Nobel Prize. It is the invasion of fools. " Umberto Eco Continuati, voi printi si printese ai virtualului, continuati lupta voastra dreapta cu zmeul cel nasol, ce va va tulbura viata virtual-idilica. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 In drumul sau, omul intalneste alti oameni. Cand un om ajunge sus isi face prieteni din dusmani. Cand cade il parasesc toti. Omul este un animal al dorintei. O data ce una ii este indeplinita, o alta ii ia locul. Multi oameni am intalnit dar putini aveau o singura fata. Societatea, comportamentul, lipsurile, incultura, lipsa dragostei de frumos etc nu fac decat sa creeze un anumit tip de om. Apoi, incepe jocul turmei. Putini stau in afara scenei si privesc sau mai bine zis isi permit sa priveasca. Ce modele mai avem azi ? Invatamantul e distrus, de asemenea si altele. Omul nu stie cum sa supravietuiasca, cum sa se adapteze. S-au sinucis oameni ca nu aveau cum sa si intretina familia. Paler scria in Don Quijote in Est, o chestie interesanta...imi amintesc. O femeie se afla in troleibus, pe timpul lui Ceausescu. La un moment dat femeia striga...cum voi nu vedeti ce se intampla ???Toti, speriati, susoteau unii...e nebuna saraca, e nebuna. Paler ne intreaba: oare nu se cuvine sa ne intrebam, cine erau de fapt nebunii ???A urmat o Revolutie, cu ranitii si mortii ei. Am cunoscut un om, care tot la fel ca-n carte, a strigat ceva asemanator intr o statie de tramvai din TM. Doar a ramas singur in statie, restul cu totii se-ndepartasera de frica...a urmat la 6 luni distanta o Revolutie...in trecut au taiat capete pt idei noi, au fost, sunt si vor fi razboaie. Cine le da startul ? Omul "nebun" dupa rau. Frumosul ? Hm ! Sta in fiecare din noi, doar sa vrem sa i dam drumul, sa se manifeste...:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 :) tot for Gvb: sa verifici te rog si daca am dat + la cineva, la oricine, de pe topicul " Compuneti versuri din..." Wow ! La nimeni ??? Chiar de nimeni de acolo nu ti a placut ? Interesant...;)Eu sunt FOARTE curios cum ai gasit/ajuns tu (pe) topicul ala?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Eu sunt FOARTE curios cum ai gasit/ajuns tu (pe) topicul ala?Pai citesc mai multe topice, unde nu ma bag deloc. Doar urmaresc. Nu dau plusuri, nu nimic, citesc. Pe acel topic, am ajuns dupa ce am intrat pe DG pe Bucale, logic. Unde observ ceva ce m ar interesa, intru. Simplu. :) Dar de ce intrebi ?PS: imi placeau si raspunsurile tale...;) nu toate. Imi placi mai mult cum esti acolo...:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Dar de ce intrebi ?PS: imi placeau si raspunsurile tale...;) nu toate. Imi placi mai mult cum esti acolo...:)Eh...de ce intreb...banuiesti tu de ce te intreb.Vezi sa nu care cumva sa prinzi drag de mine!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum