Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 “Nimic nu exista ca atare. Fiecare lucru are o conexiune cu celelalte."- BuddhaAsta nu inteleg unii. Cand ei murdaresc si judeca pe altii, pe ei insisi se murdaresc. :)
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 4, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 4, 2018 Se poate aprecia calitatea unui om, după cantitatea de singurătate pe care o poate suporta. la capitolul asta stau binisor :) Ma ajuta rock-ul, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Black Sabbath, Pink Floyd etcEu chiar sunt performanta la acest fapt. Pentru mine niste momente de singurătate sunt literă de lege! Asa am inceput sa ma iubesc si nu sub forma de adorare, ci practic...am descoperit calități ce societatea se chinuie sa le acopere si le ignora, pentru ca pe ei ii durea, oamenii ce constituie un organism defect! Adorarea a picat in alt plan...fata de natura care mi-a dăruit frumosul firii mele, față de Dumnezeu care m-a nascut cu puterea iubirii...si față de viață ca le pot trai pe toate in toata libertatea si sa ma bucur cum nu bănuiam vreodată! Ce imi zicea societatea despre singurătate? Nimic interesant si eu simteam totusi atractia... 17 19
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Eu chiar sunt performanta la acest fapt. Pentru mine niste momente de singurătate sunt literă de lege! Asa am inceput sa ma iubesc si nu sub forma de adorare, ci practic...am descoperit calități ce societatea se chinuie sa le acopere si le ignora, pentru ca pe ei ii durea, oamenii ce constituie un organism defect! Adorarea a picat in alt plan...fata de natura care mi-a dăruit frumosul firii mele, față de Dumnezeu care m-a nascut cu puterea iubirii...si față de viață ca le pot trai pe toate in toata libertatea si sa ma bucur cum nu bănuiam vreodată! Ce imi zicea societatea despre singurătate? Nimic interesant si eu simteam totusi atractia...Da. Insa lucrurile sunt si mai profunde...caci in singuratate poti cunoaste si discerne cele rele de cele bune. Noi suntem pacatosi mai mult sau mai putin. Asa cum a fura nu e ok tot asa si altele. Nu ma refer la cel ce a furat o paine ca altfel murea de foame...deci noi ar trebui sa gasim solutia cum sa spalam fereastra sufletului nostru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Recomand Clin.Pentru cei care au greturi este si varianta cu aroma de lamaie :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Recomand Clin.Pentru cei care au greturi este si varianta cu aroma de lamaie :):)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Recomand Clin.Pentru cei care au greturi este si varianta cu aroma de lamaie :)Da :) Inseamna ca esti cunoscator, ai incercat si a functionat. :)))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Se spune uneori ca fereastra sufletului se reflecta in ochi. Cozo asta vrea sa ne dam cu Clin in ochi...nu recomand. :)Sarbatori cu pace si bucurie la toti va doresc ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Fiindca e frumos in aceste zile sa ne amintim, sa ne amintim atunci despre importanta invierii lui Hristos. :)In 1 Corinteni 15, Pavel explica: unii oameni din Corint nu credeau in invierea din morti, de aceea el enumera 6 consecinte daca nu a avut loc invierea.1. Predicarea lui Hristos ar fi lipsita de sens.2. Credinta in Hristos ar fi zadarnica.3. Martorii si propovaduitorii invierii ar fi mincinosi.4. Nimeni nu ar fi rascumparat de pacat.5. Toti credinciosii din trecut au pierit.6. Crestinii ar fi cei mai jalnici oameni de pe pamant.De aceea adevaratul crestin, cel practicant, nu cel ce face prezenta la Biserica duminica, aleg sa fie prigoniti, sufera necazuri, caci o fac pt Hristos., asa cum El a suferit. Mii de martiri au fost, cine cunoaste istoria crestinismului.Dumnezeu s-a facut om, a acceptat jertfa lui Iisus pt mantuirea omului. Cei ce cred, nu vor ramane morti, ci vor fi inviati pt viata vesnica. A crede inseamna a infaptui, nu a crede din gura. Aceasta e speranta binecuvantata a crestinului adevarat. :)Sigur ca, crestinul adevarat e asuprit, e considerat nebun, e batjocorit si multe altele, de catre omul modern, de catre omul ateu sau de cati si mai cati. Insa, pe crestinul adevarat nimic nu-l atinge, nimic nu-l spulbera din cele lumesti. El vede in fata pe Hristos, el se intreaba , Tu Doamne cum ai fi facut acum ? El se lasa in mainile Lui...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Existenta unor "centri de control emotional" in capul nostru starneste viziuni ale unei rase de roboti creati de "natura" ca sa simta si sa se comporte intr-un anumit fel. Sinele nostru constient-interesat de cariera, de fericirea personala sau de altceva, trebuie sa negocieze un compromis in interiorul circuitelor nervoase intre ceea ce "stim" si cunostintele stravechi, gata "configurate" in sistemul limbic. Oare asa s-ar putea explica ambivalentele si paradoxurile care au incalcit un "model" sau o teorie a mintii omenesti ? Intr-un fel, conflictele sunt inerente sistemului, ce ne dorim pt noi poate sa nu priasca dezvoltarii speciei. - Dr. Richard Restak - The Brain: The Last Frontier
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Se spune uneori ca fereastra sufletului se reflecta in ochi. Cozo asta vrea sa ne dam cu Clin in ochi...nu recomand. :)Sarbatori cu pace si bucurie la toti va doresc ! :) Eu port ochelari. Fiindca e frumos in aceste zile sa ne amintim, sa ne amintim atunci despre importanta invierii lui Hristos. :)In 1 Corinteni 15, Pavel explica: unii oameni din Corint nu credeau in invierea din morti, de aceea el enumera 6 consecinte daca nu a avut loc invierea.1. Predicarea lui Hristos ar fi lipsita de sens.2. Credinta in Hristos ar fi zadarnica.3. Martorii si propovaduitorii invierii ar fi mincinosi.4. Nimeni nu ar fi rascumparat de pacat.5. Toti credinciosii din trecut au pierit.6. Crestinii ar fi cei mai jalnici oameni de pe pamant.De aceea adevaratul crestin, cel practicant, nu cel ce face prezenta la Biserica duminica, aleg sa fie prigoniti, sufera necazuri, caci o fac pt Hristos., asa cum El a suferit. Mii de martiri au fost, cine cunoaste istoria crestinismului.Dumnezeu s-a facut om, a acceptat jertfa lui Iisus pt mantuirea omului. Cei ce cred, nu vor ramane morti, ci vor fi inviati pt viata vesnica. A crede inseamna a infaptui, nu a crede din gura. Aceasta e speranta binecuvantata a crestinului adevarat. :)Sigur ca, crestinul adevarat e asuprit, e considerat nebun, e batjocorit si multe altele, de catre omul modern, de catre omul ateu sau de cati si mai cati. Insa, pe crestinul adevarat nimic nu-l atinge, nimic nu-l spulbera din cele lumesti. El vede in fata pe Hristos, el se intreaba , Tu Doamne cum ai fi facut acum ? El se lasa in mainile Lui...:)Tu in mainile cui te lasi? :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Eu port ochelari. Tu in mainile cui te lasi? :)Omul, de obicei rataceste in calatoria lui lumeasca. Chiar dc are sau nu ochelari. ;)Unii se lasa mai devreme, altii se lasa mai tarziu, altii deloc. Altii s-au lasat, altii au revenit, altii iar s-au lasat. Ghici, unde ma aflu, unde am fost, unde sunt, dc esti curios ? :) ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Omul, de obicei rataceste in calatoria lui lumeasca. Chiar dc are sau nu ochelari. ;)Unii se lasa mai devreme, altii se lasa mai tarziu, altii deloc. Altii s-au lasat, altii au revenit, altii iar s-au lasat. Ghici, unde ma aflu, unde am fost, unde sunt, dc esti curios ? :) ;)Am zis sa conversev cu tine...Imi parea a monolog. Ma las foarte curand :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Am zis sa conversev cu tine...Imi parea a monolog. Ma las foarte curand :)Conversam dc vrei, no problem. :) Am zis sa schimb, sa fac o ghicitoare, am fost sincer.De ce anume te lasi curand ? :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Sa bag una...:)Simtim exact asa cum gandim si gandim exact cum simtim. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Conversam dc vrei, no problem. :) Am zis sa schimb, sa fac o ghicitoare, am fost sincer.De ce anume te lasi curand ? :)Ghici ciuperca :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Ghici ciuperca :)Că nu mai suporți, este? :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Că nu mai suporți, este? :laugh2 :laugh2:) Eh...details
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Că nu mai suporți, este? :laugh2 :laugh2Suporta el, suporta...:)))))@ cozo: ciuperca sa ghicesc ? O fi otravitoare ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Suporta el, suporta...:)))))@ cozo: ciuperca sa ghicesc ? O fi otravitoare ? :)Depinde de papile ;)Mergi pe mana mea ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 "Conceptul de "sine" cea mai inalta forma de intelegere pe care o poseda mintea constienta, se gaseste in lobul frontal, regiunea celei mai inalte expresii a umanitatii. Cu alte cuvinte, daca ne putem folosi si controla lobul frontal, atunci ne putem cunoaste si controla pe noi si viitorul nostru. La ce alta realizare mai mare putem aspira ?" - Joe Dispenza din strategii si tehnici de transformare mentala - "Antreneaza-ti creierul" :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Intentia de neclintit. He ! :)Acest lucru il admiram cel mai mult la eroi. Prin acesti eroi, prin actiunile lor practice am observat obiective propuse si infaptuite pe termen lung. Potentialul acesta il are fiecare dintre noi. Lor li se mai spune campioni ai lobului frontal. Un maratonist de asemenea e un campion al lobului frontal. Cine a fost sportiv sau este stie ca nu picioarele, pancreasul ci creierul este cel ce-l face sa finalizeze cursa. Printre campioni ai lobului frontal enumerez: sfintii, campioni in diverse domenii.Ex: William Walace, Martin Luther King, Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Francisc din Assisi, Mahatma Gandhi, Regina Elisabeta I a Angliei...au urmarit un principiu de libertate, onoare sau dragoste si nu s-au abatut niciodata de la idealul lor. Nu au contat obstacolele care le-au stat in cale...:)
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 “Nu ai niciodata parte de mai multa durere decat poti duce. Niciodata nu primesti mai mult decat poti lua."- Byron Katie
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 “Toate lucrurile care conteaza cu adevarat, frumusetea, iubirea, creativitatea, bucuria si pacea interioara rasar de dincolo de ratiune."- Eckhart Tolle
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Aprilie 24, 2018 „Prefer să fiu criticat pentru ceea sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt.” Kurt Kobain 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Cei ce se-ntreaba ce cauta un astfel de topic pe un astfel de site, mai bine s-ar intreba de ce se-ntreaba. :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum